תמונהשלום
שלום לכולם, חלק ממכם כבר יודע מי אני, ולמי שלא אני עושה סרט דוקומנטרי על קו הרכבת הראשון בארץ ישראל. אפתח את נוכחותי בפורום עם תמונה של תחנת הרכבת של אמסטרדם, מקום שאני אוהב.
אהלן נהר! ברוכים הבאים לפורוםתמונה
ועכשיו תמונה של חשמלית בסופיה, בירת בולגריה
תודה רבהאהלן נהר! ברוכים הבאים לפורום
בימים האחרונים רק קראנו עליך כאן, עכשיו אתה גם פה! ברוכים המצטרפים. אגב, נודה לך אם תשרשר את ההודעות שלך אחת לשניה בכדי ליצור שרשור מסודר של תמונות (אני מאמין שיש לך עוד) איך משרשרים? דיי פשוט, כתבת הודעה בפורום, הכל טוב ויפה, אתה פותח את ההודעה ובסופה תראה אפשרות "הוספת תגובה" לחץ עליה ותעלה את התמונה הבאה...בהצלחה
רגע, אתה ער כי שמעת רשת ב?שלום
שלום לכולם, חלק ממכם כבר יודע מי אני, ולמי שלא אני עושה סרט דוקומנטרי על קו הרכבת הראשון בארץ ישראל. אפתח את נוכחותי בפורום עם תמונה של תחנת הרכבת של אמסטרדם, מקום שאני אוהב.
מה שלומך...?רגע, אתה ער כי שמעת רשת ב?
הרגע דיברתי ברדיו על מה שמצאנו בקומה השניה של בית הנתיבות ביפו.
אהלן נהר ! ברוך הבא אמיגו !שלום
אשדודאהלן נהר ! ברוך הבא אמיגו !
מה עם הצילומים והראיון מנמל אשדוד ? תראה לח'ברה איך אתם מצלמים אותי יושב באוטו בישיבת יוגה !
ברוך הבא לפורוםשלום
תמונה של רכבת בהולנדברוך הבא לפורום![]()
נשמח לשמוע על הסרט שאתה עושה בנושא, זה בטוח יעניין את כולנו כאן. בקשה קטנה אל תפתח שירשור חדש לכל הודעה כיוון שאתה זורק שרשורים אחרים לדף הבא. נשמח לראות אותך ממשיך איתנו.
נהר ברוך הבא לפרום התח"צשלום
ברוך המצטרף ונהר ברוך הבא לפרום התח"צ![]()
ברוך הבא לפורום, ותודה על התמונות.שלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.