שלום

מצב
הנושא נעול.
שלום

שלום
שלום לכולם, חלק ממכם כבר יודע מי אני, ולמי שלא אני עושה סרט דוקומנטרי על קו הרכבת הראשון בארץ ישראל. אפתח את נוכחותי בפורום עם תמונה של תחנת הרכבת של אמסטרדם, מקום שאני אוהב.

תמונה

שלום
שלום לכולם, חלק ממכם כבר יודע מי אני, ולמי שלא אני עושה סרט דוקומנטרי על קו הרכבת הראשון בארץ ישראל. אפתח את נוכחותי בפורום עם תמונה של תחנת הרכבת של אמסטרדם, מקום שאני אוהב.
תמונה
ועכשיו תמונה של חשמלית בסופיה, בירת בולגריה

fireman

New member
אהלן נהר! ברוכים הבאים לפורום

תמונה
ועכשיו תמונה של חשמלית בסופיה, בירת בולגריה
בימים האחרונים רק קראנו עליך כאן, עכשיו אתה גם פה! ברוכים המצטרפים. אגב, נודה לך אם תשרשר את ההודעות שלך אחת לשניה בכדי ליצור שרשור מסודר של תמונות (אני מאמין שיש לך עוד) איך משרשרים? דיי פשוט, כתבת הודעה בפורום, הכל טוב ויפה, אתה פותח את ההודעה ובסופה תראה אפשרות "הוספת תגובה" לחץ עליה ותעלה את התמונה הבאה...בהצלחה

תודה רבה

בימים האחרונים רק קראנו עליך כאן, עכשיו אתה גם פה! ברוכים המצטרפים. אגב, נודה לך אם תשרשר את ההודעות שלך אחת לשניה בכדי ליצור שרשור מסודר של תמונות (אני מאמין שיש לך עוד) איך משרשרים? דיי פשוט, כתבת הודעה בפורום, הכל טוב ויפה, אתה פותח את ההודעה ובסופה תראה אפשרות "הוספת תגובה" לחץ עליה ותעלה את התמונה הבאה...בהצלחה
תודה רבה

רגע, אתה ער כי שמעת רשת ב?

שלום
רגע, אתה ער כי שמעת רשת ב?
הרגע דיברתי ברדיו על מה שמצאנו בקומה השניה של בית הנתיבות ביפו.

אהלן נהר ! ברוך הבא אמיגו !

שלום
מה עם הצילומים והראיון מנמל אשדוד ? תראה לח'ברה איך אתם מצלמים אותי יושב באוטו בישיבת יוגה !

אשדוד

מה עם הצילומים והראיון מנמל אשדוד ? תראה לח'ברה איך אתם מצלמים אותי יושב באוטו בישיבת יוגה !
אשדוד
הי , מה שלומך, אני עדיין לא יכול לראות את החומרים כי אין ברשותי את הוידאו המתאים, אני סקרן לראות מה יצא

ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

שלום
ברוך הבא לפורום

נשמח לשמוע על הסרט שאתה עושה בנושא, זה בטוח יעניין את כולנו כאן. בקשה קטנה אל תפתח שירשור חדש לכל הודעה כיוון שאתה זורק שרשורים אחרים לדף הבא. נשמח לראות אותך ממשיך איתנו.

תמונה של רכבת בהולנד

ברוך הבא לפורום

נשמח לשמוע על הסרט שאתה עושה בנושא, זה בטוח יעניין את כולנו כאן. בקשה קטנה אל תפתח שירשור חדש לכל הודעה כיוון שאתה זורק שרשורים אחרים לדף הבא. נשמח לראות אותך ממשיך איתנו.
תמונה של רכבת בהולנד
שמח להיות פה, מסתבר שגם אני חלק מחובבי הרכבות המושבעים.

ה דרומי

New member
נהר ברוך הבא לפרום התח"צ../images/Emo140.gif

שלום
נהר ברוך הבא לפרום התח"צ

אורי404

New member
ברוך הבא לפורום, ותודה על התמונות.

שלום
ברוך הבא לפורום, ותודה על התמונות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה