שלום :)

טל בא

New member
שלום :)

נעים מאוד, טל בא. והבאתי שירה.. היאוש היאוש אינו מלבוש כל כך יפה הבדידות כגוף עירום חושפת ומביישת, ואני מנסה ללבוש מילים מנחמות, נאחזת בתקוות שיכסו את ערוותי החשופה המבויישת.. הליטוף עזב לפני יומיים, וכבר אני ערומה. הבדידות משתלטת מהר מדי והחרדה כצעיף זוחלת על גרוני עוטפת אותי עד מחנק. הידיים שלך יכולות לשחרר את הקשר כל נגיעה תשאיר סימן שיכסה את עורי החשוף השאר ידך עלי לנצח, כסה את הבושה..

קסנדרה*

New member
טל ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

היאוש היאוש אינו מלבוש כל כך יפה הבדידות כגוף עירום * עברת לבדידות מהר מידי. השיר, לפי הכותרת, אמור לעסוק בייאוש. חושפת ומביישת, ואני מנסה ללבוש מילים מנחמות, נאחזת בתקוות שיכסו את ערוותי החשופה המבויישת.. הליטוף עזב לפני יומיים, וכבר אני ערומה. הבדידות משתלטת מהר מדי והחרדה כצעיף זוחלת על גרוני עוטפת אותי עד מחנק. הידיים שלך יכולות לשחרר את הקשר כל נגיעה תשאיר סימן שיכסה את עורי החשוף השאר ידך עלי לנצח, כסה את הבושה.. הרעיון עוסק יותר בבדידות ובבושה מאשר בייאוש, זה באשר לכותרת. אבל היצירה כולה מאד בוסרית, מאד צעירה ועדיין לא בשלה. (היות ואני לא יודעת מהו גילך, יתכן והכתיבה מתאימה לגיל, ואולי לא.) קסנדרה

למעלה