שלום

שלום

יש לי שאלה...למה פאקינג לא מוכרים את הפאקינג דיסק השלישי של המורדים!חיפשתי ב6 חנויות!עד שכבר היו לי יבלות על הרגליים????אני כמו ילדה טובה "לא אני לא אוריד יש לי את 2 הדיסקים המקוריים של המורדים,אני אבזבז עוד 60 שקל בשביל השלילשי"ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני שואלת בחנויות אומרים "אזל""אין""מה???""אה יש דיסק 3"?????גרררררררררררררררררררררררררררררררר.. חחח טוב סליחה על ההיתפרצות!אבל תגידו למה?למה שבנאדם רוצה להיות הוגן הוא לא מוצא?(אני מקווה שלא ניפגעתם או משהו,אף אחד לא חייב לי כלום)?

../images/Emo109.gifחח באמת פאגינג../images/Emo6.gif

מה לעשות שזה לא דיסק כל כך נמכר.טוב שלא נזכרת באמת..הוא יצא ביוני בערך:-\ תקני אותו בשוק או שתרצרבי פשוט:-\

../images/Emo109.gifמנצלש"ת../images/Emo70.gifבקשר לחתימות לפורומ

בקשר לחתימות לפורומים
אז מי כאן כן יודעת לעשות
בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי

כן אבל בב"ש

אין!!בהההההההה!ומחר אני פאקינג(הפאקינג בכוונה כן?היתמכרתי למילה)נוסעת לפאקינג חרמון(חחחח)ואני רוצה לישמועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעה אההההה. אני אתאבד אם לא ......טוב אני לא!שוק?אמרת שוק?הם מזייפים!אני כבר מעדיפה לזייף בעצמי.אני נואשת!שמישהו יעזור לי.

אני זוכרת פעם

היה אתר שממנו מורידים את הדיסק ואני "לאאא אני אקנה מתישהו"חחח וניזכרתי רק עכשיו כי לא ממש היה לי זמן לזה.אבל מחר אני פאקינג נוסעת ב2 בלילה לחרמון!תעזרו לי בבקשה!.

דנדושה15

New member
אז את רוצה או לא רוצה לקנות../images/Emo35.gif

פשוט תורידי את השירים...הדיסק נמכר מזמן..את יודעת (או שאולי לא) שבאיזה שהוא שלב הדיסק יורד מהמדפים

דנדושה15

New member
את לא צריכה אימיול כדי להוריד שירים

יש במורדים פלוס...ובהמון אתרים...

../images/Emo34.gifנ"ש- ירדן,היום הייתם בקונצרט

בהיכל התרבות של הפילהרמונית על רומיאו ויוליה?[וסיפור הפרברים]? (רוני- אולי גם את?)

התכוונתי אלייך../images/Emo13.gif

אה...כי היו שם הרבה תיכונים מת"א אז חשבתי שאולי גם הגימנסיה... אבל אני יודעת שתיכון חדש היו שם אבל כיתה י"א... והיה שם אחד כ"כ מושלםםםם
לא מהנגנים, מהילדים

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gif../images/Emo34.gifרותמה

טם טם, טם טם, הלו מיי ניים איז רותם אז אל תקראו לי לוטם לרקוד אני אוהבת ולבצפר אני הולכת אני אוהבת את מאיה למרות שהיא מאמינה באבנים לפעמים אני צוחקת לה בפנים ויש איזה פקאצה לא נגיד את שמה שלא תיפול עלינו קללה מעצבנת אותי היא מאוד וזה לא סוד ש.............. הלווווו אני רותם! או אההה אני ילדה עקשנית! או אההה לא כדאי לעצבן אותי, במיוחד את אחותי!!! אבל שבו בשקט חברים, שבו ברילקסיישן אינני מסוכנת אני סתם בחירפוניישן בואו שתו איתי תה בעצם קולה, יותר טעים תוסס מבפנים ירקות אני שונאת במיוחד אבוקדו אבל אני אוהבת שומלפגו היי רותם, את מסטולה כך נוהגים לומר לי לפעמים זה מעליב אך לפעמים זה כה חביב שאאאלום אני רותם שלללללה שובפ שובפ מוווווו רותמהה שימי כבר תמונות מהחרמון

למעלה