שלום הגיעה לאוזניי שמועה כי הפרטנר השלישי של יב"ז וג.ז. היה מושיק גלאמין. מישהו יודע על זה משהו?
י יוֹאב New member 9/7/04 #1 שלום הגיעה לאוזניי שמועה כי הפרטנר השלישי של יב"ז וג.ז. היה מושיק גלאמין. מישהו יודע על זה משהו?
ב בופרית לנצח New member 10/7/04 #2 לא../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif איכססס רוב השמועות אומרות שזה היה אמיר פיי גוטמן
K KiShKooSh New member 10/7/04 #3 כן, זה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifזו הייתה אורגיה עם החבר ומושיק היה שם....
S SofyTofy New member 10/7/04 #6 לא זה לא נכון../images/Emo103.gif אמרו שהכל היה שמועות, ושבכלל לא הייתה אורכיה. זו ממש שמועה מפגרת.
א אלההההה New member 10/7/04 #7 זה נכון, מי שרוצה שיאמין לי ומי שלא לא.. אמרו לי את זה ממקורות מאוד אמינים..
O ortal13 New member 10/7/04 #9 נו באמת..שיהיה כן שיהיה לא מה זה משנה יודעים שמושיק הומו והוא בן אדם נפלא ומקסים ואין עליו הוא נורא מתוק!!!!
נו באמת..שיהיה כן שיהיה לא מה זה משנה יודעים שמושיק הומו והוא בן אדם נפלא ומקסים ואין עליו הוא נורא מתוק!!!!
מ מ i ר New member 10/7/04 #11 ../images/Emo41.gifנ"ש שאלה חשובה ודי דחופה...../images/Emo41.gif ניסיתי בשרשור אחר, אבל מסתבר שהוא לא קופץ... בכל מקרה, מישהו יודע אולי באיזה שעות תגיע המשאית של אקזיט לאילת ביום חמישי ה- 15.8? אני יורדת מחר לאילת, ואולי יצא לי לראות איזה מנחה...
../images/Emo41.gifנ"ש שאלה חשובה ודי דחופה...../images/Emo41.gif ניסיתי בשרשור אחר, אבל מסתבר שהוא לא קופץ... בכל מקרה, מישהו יודע אולי באיזה שעות תגיע המשאית של אקזיט לאילת ביום חמישי ה- 15.8? אני יורדת מחר לאילת, ואולי יצא לי לראות איזה מנחה...