שלום

שלום

רציתי לספר לכם משהו שקרה לי אתמול אני מקווה שתוכלו לעזור לי, הלכתי ברחוב רצתי הלכתי במסלול כזה.. עד שהגעתי למסלול אני הלכתי ופתאום אני רואה איש בן30 עושה לי "בת כמה את?" אז אמרתי13, הוא רצה לדבר איתי אבל הלכתי הוא רק אמר שהוא בן30,אחכ הוא נסע אחרי באופנוע שלו,פתאום אני רואה אותו כזה מרחוק מחכה לי,הלכתי הורדתי את הראש כדי שהוא לא יראה אותי.. אבל הוא ראה..ואמר "בואי תעזרי לי לחלק סטיקרים לבנין" כי הוא חילק סטיקרים..אז אמרתי שאני לא רוצה והוא שאל איזה כיתה אני אמרתי ז' והוא אמר "זין.. מצחיק אותך המילה זין?איפה את גרה" יוו ואז הוא הכריח אותי לעזור לו לחלק והוא דיבר איתי והתחיל לשאול אותי שאלות והוא אמר "אני לא יודע למה אבל עומד לי עכשיו רוצה לגעת בו רגע?" ואמרתי לא והוא אמר רק לרגע ומה זה נבהלתי בסוף הוא אמר לי לעזור לו לחלק סטיקרים בבנין השני ואמרתי לו אני לא רוצה והוא נגע בי וזזתי אמרתי לו אל תיגע! אמרתי את זה ממש ברור והוא אמר אז את תגעי את תהיי הצעד הראשון.. ואמרתי לו "אני יעזור לך אבל ידיד שלי צריך להתקשר אליי אז אני אגיד לו להתקשר אחכ שלא יפריע לנו" וכתבתי לידיד שלי "תתקשר דחוף חים או מות" ואז רציתי שהוא התקשר ואני יעשה כאילו זה ההורים שלי והוא יפחד בסוף זה נגמר בסדר אמרתי לו אני מפחדת סורי והלכתי מהררר והוא לא יכל ללכת אחרי.. היתי בהתלבטות אם להגיד למשטררה או לא,אמרו לי להגיד, שעה אחרי שזה קרה הודעתי למשטרה והשוטרת אמרה שאין לה לאן לשלוח נידת כי זה קרה מזמן ואין לה מה לעשות עם זה ואם אני אראה אותו שוב אני אגיד לה.. מזל שהוא לא אנס אותי ממש פחדתי.. יש לציין שלא סיפרתי להורים.. כי אני פוחדת הם יגידו שאני לא זהירה וכאלה ואני זהירה אם היתי לא זהירה הוא היה אונס אותי מזמן אני מבקשת לא להטיף לי מוסר יותר מידי אבל אני פוחדת לא הלכתי לבצפר אפילו כי אני פוחדת היה לי סיוטים כל הלילה.. מה עושים?

אני לא יודע עד כמה אני יכול לעזור

העצה הכי טוב שאנייכול לומר לך זה שאולי עדיף לך להתיעץ עם אנשי מקצוע, את יודעת כאלה בטלפון כמו ערן, את לא חייבת להזדהות והם מאד עוזרים ( לי הם מאד עזרו). וברגע שתתחילי לדבר על זה עם מישהו את תרגישי הרבה יותר טוב. תחזיקי מעמד ( את רואה?! לא הטפתי לך מוסר אפילו פעם אחת :) ) שלך שאר העולם

maor77

New member
כל הכבוד לך

כל הכבוד לך גבירתי הצעירה אני מצדיע לך על החשיבה המהירה על האילתור מחשבה איזה חכמה את אין מה להטיף לך מוסר נהגת בחוכמה ואם לא היית נוהגת ככה אז אולי באמת היה קורה משהו גרוע ישר כוח

ImmortalSoul

New member
היי

אז אולי כדאי שתשתפי אותם.אם הייתי לי בת הייתי רוצה לדעת כל מה שקורה איתה וגם דברים כאלה.

יש התפתחות.

הלכתי היום בצהרים לבנין שהוא חילק את הפלירים,לקחתי אחד והלכתי למשטרה, בפנים היו מלא אנשים שדיברו ואמרתי שלום ואז כולם שתקו והסתכלו עליי ואמרתי לשוטרת אתמול בלילה הלכתי ומישהו ניגש אליי וחילק פלירים ואז היא אמרה רגע רגע בת כמה את? אז אמרתי 13 וחצי ואז היא אמרה אז את קטינה בואי עם ההורים שלך ואז בכיתי ואמרתי אבל אני לא רוצה לבוא איתם ואז השוטרים הסתכלו ואחד אמר אז אני יבוא איתך וזה..ואז היא אמרה בסדר תכף יבוא חוקר תחכי אל תבכי וזה.. אז חיכיתי,בא חוקר,נכנסנו לחדר והוא שאל מה קרה בדיוק ורשם במחשב למישהו,ושאל מה המספר טלפון שלי ואיפה אני גרה, תגידו הוא יתקשר אליי הביתה אם יתקשרו? כי אני פוחדת שההורים יענו וידעו...

אוףףףףףףףףףףף

שוטרת התקשרה אליי עכשיו ואמרה לי "שלום אפשר לדבר עם אבא או אמא?" אז אמרתי הם לא נמצאים מי רוצה אותם? אז היא אמרה חוקרת נוער מר"ג והתחלתי לבכות ואמרתי לה אבל אני ביקשתי לא לספר להורים ואז היא אמרה רגע למה את בוכה מה את תינוקת?! ואמרתי לה אני לא תינוקת אבל ביקשתי והסכמתם! ואז אמרתי לה עוד שעה הם יהיו תתקשרי,רצתי לתחנת משטרה בוכה ואמרתי "היתי אצלכם בצהרים סיפרתי לכם משהו וביקשתי שלא תספרו להורים למה צריכה להתקשר אליי חוקרת נוער ולבקש את ההורים למה" אז הם נבהלו וזה והסבירו לי וחזרתי הביתה סיפרתי לאמא והיא כועסת עליי ואני לא יודעת מה לעשותתתתתתתתתתתת מחר החוקרת תתקשר... מה לעשותתתת אני פוחדת סליחה על ההטרדה... אבל תענו לייי

maor77

New member
חמודה

אין לך מה לדאוג כלל את צריכה להבין שדברים כאלו צריכים להאמר אין מה לעשות ההורים שלך חייבים לדעת וברגע שזה בידיים שלהם אולי יכעסו אולי יצעקו אבל עכשיו יתחילו לטפל בזה ועכשיו יתחילו לחקור וינסו לתפוס את האיש הזה אין לך מה לדאוג בדרך כלל דברים כאלו ניגמרים לא טוב בגלל שלא סיפרו לאנשים הנכונים ואת עשית את הדבר הנכון סיפרת גם למשטרה שזה דבר מאוד אמיץ את מאוד חזקה ואמיצה וגם להורים שלך עכשיו העניינים יתחילו לרוץ וזה טוב ותחשבי לך שהבן אדם האיום הזה בגלל שאת סיפרת לא יוכל להטריד עוד ילדות כמו שהוא עשה לך בגלל שאת היית חזקה ואמיצה וכן סיפרת יתפסו אותו וכאן זה יגמר אני איתך כל הכבוד לך

ImmortalSoul

New member
יהיה בסדר מעכשיו אני בטוח

את צריכה להבין שהכל בסדר אצלך ולא עשית שום דבר רע. זה שיש נבלות בעולם את לא צריכה להחזיק את משקל העולם על הכתפיים שלך . את צריכה להבין שכל מה שעשית זה כלום וזה לא אשמתך. ולהפך תחשבי שבגלל שסיפרת יכול להיות מאד שעצרת אותו מלעשות משהו לחברות שלך או לבחורות האחרות ברחוב שלך.אל תדאגי ההורים שלך יבינו אותך בשביל זה הם ההורים שלך הם פשוט מפחדים יותר ממך כי הם מרגישים שהם היו צריכים להיות שם להגן עליך שזה קרה וזה מובן . ולכן תני לזמן לעשות את שלו ואל תדאגי הכל יהיה בסדר בסופו של דבר תחשבי את הזנק שעצרת מלקרות ושאת היית בסדר ובוגרת שדיווחת ועשית הכל כדי למנוע מאנשים כאלה מלוכלכים להסתובב במקומות שהם לא צריכים להסתובב בהם.

אנושית~

New member
מתוקונת אהלן

מצטרפת לדעתם של הכותבים לפני ..ואני בטוחה שהוריך למרות שאולי כרגע כועסים (ובצדק..זה יכול היה להגמר אחרת חלילה )בתוכם הם גאים בך אדם כזה אסור שימשיך במעשיו נהגת נכון וכל הכבוד ..יחד עם זאת מקווה יותר אל תכנסי עם זרים לחדרי מדרגות ..למרות שהכוונות שלך היו טובות ..ת,לא יכולה לדעת מה הכוונות שלהם ..החוכמה היא לא לצאת מצרה אלא לדעת לא להכנס אליה .. עוד משו שרציתי להוסיף בעתיד אם ת,נקלעת לאיזו בעיה אל תפחדי לשתף ת,הוריך גם אם תגובתם לא תהיה לרוחך ..כי הרי מי רוצה את טובתך יותר מהם .. ותשמרי על עצמך

למעלה