שלום

Blind Idiot

New member
שלום

אני חדש פה ויש לי שאלה- למגהדת' יצא דיוידי חדש שזה בעצם דיסק שלהם באודיו + קטעי וידאו והם נותנים שם אפשרות לפרק את קבצי הקול לאפשרויות כמו למשל רק גיטרה ליווי ותופים גיטרה X פלוס באס ועוד כאלה בסגנון... השאלה שלי היא איך הם יכולים לעשות את זה? אני יכול דרך המחשב לקחת קבצי מוזיקה שיש לי על המחשב ולעשות את אותו הדבר? תודה, זה מאוד חשוב לי

Mike A

New member
אי אפשר.

אפשר להגיע לתוצאות בערך אם אתה יודע מה אתה עושה, אבל ככל הנראה אתה לא. ואפילו אם ידעת לא תצליח ממילא כי זה כמעט בלתי אפשרי.

Blind Idiot

New member
למה לא?

עוד לא שמעתי את הדיוידי הזה אבל זה לא נראה לי כ"כ רחוק מהשגה... ז"א- כשמקליטים שיר בסטודיו (ברוב המקרים שראיתי) מקליטים לפי "רצועות" שמלבישים אחת על השנייה- מקליטים כל כלי נגינה/תפקיד בטראק/ערוץ נפרד. אני לא מבין גדול בנושא הזה אבל חשבתי שאולי אפשר לקחת את ההקלטות הראשוניות של האולפן, לפני המיקסים והרמאסטרינג וכל זה ולהפריד איכשהו את הערוצים האלה? כבר אמרתי שאני לא מבין בדברים האלה אז דיברתי שטויות למעלה אז בשביל זה הצטרפתי לפורום הזה, כדי כן לדעת וללמוד

Sharik Aron

New member
as soon as all the seperate chanel

are being bounced to one file- u can`t change a thing. as simple as that

baduist

New member
נכון.

על הדיוידי הם ניצלו את הגישה שלהם כנראה לערוצים הנפרדים המקוריים מההקלטות. כשיש לך קובץ של ערוץ בודד או שניים (סטריאו) אי אפשר להוציא מתוכו כלום. זה כמו לנסות לשפוך דיו למים ואז לנסות להוציא רק את הדיו.

da^Lord

New member
בוא נפתח שרשור דימויים

כבר אמרו פה שזה כמו שתערבב קמח מים וכו' ותכין עוגה ואחרי זה תרצה להפריד. זה כמו לערבב שתי צבעים כדי ליצור צבע שלישי, ואחרי זה לנסות להפריד. זה כמו לערבב ביצית וזרעון.. טוב די.. נראה לי שבדיוידי הזה יש פשוט גרסה אינסטרומנטלית ורגילה של השיר וזה משמיע או את זה או את השני.. אבל זה נשמע לך כאילו זה אותו קובץ רק בלי השירה.

למעלה