שלום : )
L LikeMe New member 7/1/04 #4 נאאאאמממ...../images/Emo60.gif יש פואנטה לשירשור הזה או שסתם משעמם לך אם סתם משעמם לך, הרשי לי להמליץ לך על פורום חדש ו מצויייייין שנפתח בתפוז פורום רוני השולטת הזאת.. די.. כפרה עליה..
נאאאאמממ...../images/Emo60.gif יש פואנטה לשירשור הזה או שסתם משעמם לך אם סתם משעמם לך, הרשי לי להמליץ לך על פורום חדש ו מצויייייין שנפתח בתפוז פורום רוני השולטת הזאת.. די.. כפרה עליה..
L LikeMe New member 7/1/04 #7 זה היה בצחוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif אבל עכשיו כשאת מזכירה את זה אני באמת מצוננת מעט גאד.. שירן.. זה היה בצחוק ילדעעעעעעעעעעעעעעעעע
זה היה בצחוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif אבל עכשיו כשאת מזכירה את זה אני באמת מצוננת מעט גאד.. שירן.. זה היה בצחוק ילדעעעעעעעעעעעעעעעעע
N NiKi†a New member 7/1/04 #9 אה חחח.....נבהלתייייייי כי את כזה מדיגשה את המילה מצויייייייין.....ואני כזה-'הא?!?!!? למהההה?!?!?!' חחח...אוקיי אוקיי.....תחלימי במהרה בכל זאת..גמני קצת מצוננת!|4|
אה חחח.....נבהלתייייייי כי את כזה מדיגשה את המילה מצויייייייין.....ואני כזה-'הא?!?!!? למהההה?!?!?!' חחח...אוקיי אוקיי.....תחלימי במהרה בכל זאת..גמני קצת מצוננת!|4|
L LikeMe New member 10/1/04 #28 ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif אני עדיין בהלם שחשבת שאני רצינית איך אפשר תפוח אדמה הוא מוכשר אמיתי לעומתה..
../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif אני עדיין בהלם שחשבת שאני רצינית איך אפשר תפוח אדמה הוא מוכשר אמיתי לעומתה..
O olly v New member 8/1/04 #13 וואי יש פה מתקפת לשון על כולם... חחח....רק אני תקועה עם הביולוגיה הדפוקה שלי...
° °•°•Dark°•°Angel•°•° New member 8/1/04 #16 חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif