שלום..

MaYo0sH

New member
שלום..

יש לי 2 שאלות: 1) יש לי בעיית תיקשורת עם אנשים, וקשה לי ליצור קשרים. אני יכולה איכשהו בעזרת כישוף להסיר את ה"עין הרע"? 2) כישוף זה לא חטא ביהדות?

SMOLANIT1

New member
....

1. לפי השאלה השנייה שלך, ניתן להבין שאין לך ניסיון בכישוף. אני ממליצה לך קודם להתעניין בנושא, ולקרוא עליו המון חומר תאורטי (את יכולה להסתכל גם במאמרים של הפורום) אפשר לעשות כמעט הכל בעזרת כישוף, אבל זה דורש המון השקעה מצידך. זה לא להגיד "הוקוס פוקוס" ולפתור את הבעיות שלך... ודרך אגב, את הבעיה הספיציפית שלך את יכולה לפתור בדרכים אחרות שאינן קשורות לכישוף, אולי תדברי עם פסיכולוג? 2.בקשר לכישוף וליהדות, הסתכלי באחד מהשרשורים למטה, יש שם דיון על זה. 3.בהצלחה.

MaYo0sH

New member
אני באמת

לא מנוסה בכישוף ות´אמת אני עדין לא יודעת אם אני מאמינה בזה או לא, פשוט ניסיתי הכל (כולל פסיכולוג) וזה נראה לי הדרך היחידה.

אולי אני יכולה לעזור לך....

התקשורת שלך עם אנשים תמיד תלויה במה שאת מקרינה, מה שאת מראה לסביבה שאת. עכשיו, חלק מכל העניין הוא שפת גוף, שפסיכולוגית מאפשרת לחברה שמסביבך לקלוט דברים עליך. מחקרים נעשו, ונמצא כי בני אדם קולטים את רוחב האישון של בן אדם שלידם, ובני אדם נמשכים לאישון רחב, שמסמל משהו שכרגע אני לא יכתוב אבל אם זה חשוב לך אני יוכל לכתוב, מאשר אישון קטן. אז אם את יכולה... ואני לא בטוחה אם זה אפשרי או לא מצידך, הרחבת האישון שבעין שלך תוכל לעזור... אבל בכל מקרה לא נראה לי שזה מה שיפתור את העניין. ולפני שתחפזי לעשות משהו בקשר לכל עניין האישון, רק שתדעי שיש בעיה קטנה... האישון שלנו בנוי כך שבצל הוא רחב יותר ובשמש קטן יותר, עקב כך שאם הוא יהיה רחב בשמש משהו רע יקרה לו... זה כאילו מגן עליו מנגנון הקטינה הזה. ככה שיש קצת בעיה בכל עניין הרחבת האישון... אישית, אני מציעה לך לעבוד על היחס שלך לקרינה, כי כנראה זה משהו באיך שאת עם אנשים. ופסיכולוג לא נראה לי שיוכל לעזור לך בזה, את צריכה פשוט לתרגל ולהשתדל להבין את החברה, ככל שתדעי אותה יותר טוב כך תוכלי להתחבר אליה יותר טוב.

למעלה