שלום

שלום

חלקתכם אולי זוכרים אותי. שמי אילנה ואני גרה באור עקיבא. הבן שלי כבר בן 8 (אם תסתכלו בתמונות של פגישת פורום, תראו אותנו שם).
בכל אופן עד היום הכל היה תקין, וכל הביקורות היום בסדר גמור. היום היינו אצל ד"ר בור שאמר לנו שהרגל קצת פונה פנימה (לא היינו בביקורת שנה בערך) וצריך לעשות ניתוח של העברת גיד מצד אחד לשני. כמובן שאני הסטרית וגם הילד שלי. למרות שאני סומכת לחלוטין על ד"ר בור.
ולאחר ניתוח הילד צריך להיות במשך חודש עם גבס.
האם מישהי עברה את הניתוח הזה עם הילד שלה.
תודה

פרלמנים

New member
אילנה היקרה, בוודאי שאני זוכרת אותכם

מקווה שאתם שמחים ובריאים (מלבד הנסיגה הקלה)
יש לנו מקרים של נסיגות כאן בפורום, בכל מיני גילאים, במקרים כאלה מומלץ בחום לקבל חוות דעת שניה לפני שממהרים לנתח.
זה ניתוח יחסית "שגרתי" במצב של נסיגה, אבל יש מקרים שבהם ניתן למנוע את הניתוח ע"י פיזיוטרפיה, תרגול עם נעלי אפוס או אפילו גיבוסים.
בכל מקרה לנתח תמיד תוכלו, ואני ממליצה בחום לנסות שיטות שמרניות בשלב ראשון, או לפחות לקבל עוד חוות דעת.
האם תוכלו להגיע לדר' פנסקי לביקורת? הוא ידוע כשמרני מאוד בשיטותיו ואפילו הצליח למנוע ניתוחים במצבים דומים.
חיבוק גדול, שמחה שאת מרגישה בנוח לחזור איתנו, אנחנו כאן בשבילך
ג'סיקה

בוודאי אני מרגישה בנוח

לחזור אליכם. קיבלתי אותנו מאוד יפה לפני 8 שנים, ובזכותכם יש לי את ליאור. (הרי אמרו שאולי כדאי הפלה וכו).
בכל מקרה רציתי לשאול איפה מקבל פרפ' פנסקי. למיטב זיכרוני ד"ר בור נחשב למומחה מספר 1 שהביא את השיטה ובגלל זה בגדול מאוד סומכת על דעתו. הוא גם טיפל בנו בילדות. אבל אגיע לאן שצריך.

ד"ר פנסקי היקר

ד"ר פנסקי היקר מקבל בבי"ח הדסה עין-כרם.
למיטב הבנתי לחברי מכבי הכי טוב לפנות אליו לשם, כי לא צריך "טופס 17".
צריך לקבוע תור במרכז לזימון תורים, למרפאת קלאבפוט, בימי חמישי.
טלפון: 02-5842111.

הוא מקבל גם איפשהו בבית-שמש, שזה לפי מיטב זיכרוני עדיף לחברי הכללית (אין לי מושג חוצמזה).
בטח יענו לך לגבי זה בהמשך.

מאחלת לכם בריאות לרוב (הלואי שלא תצטרכו ניתוח...),
טלי.

אנחנו מגיעים אליו לבית שמש

למרפאת כללית במרכז ביג. הוא מקבל גם בהדסה וגם ברמת בית שמש (מרפאת דונה). ממליצה בחום על חוות דעתו כחוות דעת שנייה כי כמו שג'סיקה כתבה הוא נחשב שמרן ויעשה הכל כדי להימנע מניתוח. כמובן במקרים שאין ברירה הוא גם מנתח

למעלה