שלום

gabriel1992

New member
שלום

יש לי שאלה [לא יודע אם פילוסופית] אבל כן אשפר לנתח אותה לעומק.. אם בעולם בחוץ ללסביות יותר קל מהומאים,? אם כן למה ?אם לא למה?

yaakii

New member
איני יודע ההגדרה לשאלה פילוסופית

בכל אופן, אני בטוח שתמצאי תשובות טובות יותר בפורומים אחרים בתפוז, כמו בפורום ``התלבטות מינית``. לדעתי, בכל מקרה, להומואים קל יותר, כי ההומוסקסואליות היא תופעה נפוצה יותר, לגיטימית יותר מאשר הלסביות.

לגיטימי בהחלט

פילוסופיה(אהבת החוכמה) היא הכל - כל שאלה. אני אישית חושב שאין הבדל כה גדול בקבלה הן של הלסביות והן של ההומואיים , יחס שנובע מחלקים שונים באוכלוסיה שלא רואים הבדל גדול בין התופעות.

gabriel1992

New member
לא ידעתי שאני מתלבט מינית....

התכוונתי יותר בקטע של לבדוק את זה , אני אישתי חושב שללסביות יותר קל כי בנות הם לא עם הרבה אגו. לבנים יש אגו והם לא מוכנים לקבל את זה... ודרך אגב "הומוסקסואליות" היא לא תופעה. תופעה זה משהו שקורה ויחלוף כמו המקרנה או היפ הופ. ובגדול אתה נשמע אדם מגעיל [רק שתדע]

yaakii

New member
לא ניסיתי לטעון שאתה מתלבט,

אלא רק להפנות אותך לפורום שבו, לדעתי, תקבל תשובות הרבה יותר ענייניות. לא הייתה בכוונתי להתנגד לשאלתך בפורום וצר לי אם כך הבנת. צודק, המילה ``תופעה`` לא מתאימה.

Lady In Blues

New member
אה, זה נורא פשוט.

העולם המערבי נשלט בידי הגבר הלבן. הגבר הלבן אוהב את הרעיון של שתי בחורות. זה עושה לו נעים בגזרה הדרומית. לגבר הלבן יש תסביכי אגו. הוא זכר אלפא, מרביע, חזק. הרעיון של הומוסקסואליות, שהיא אינה פרודקטיבית מבחינה מינית, מאיימת על הסטטוס הזה. הלגיטימציה שלסביות מקבלות מהחברה, מתוקף היותן מוקד משיכה לגבר הלבן, מקל עליהן. בתיאוריית הקונספירציה הקטנה שלי, הגבר הלבן ששולט בעולם המערבי מגבש את החברה שלנו ע"י שימוש באמצעי התקשורת והמדיה על מנת למצב את האובייקטים שהוא תופס כלגיטימים וחיובים בעמדת מפתח בחברה, כן שהם יקבלו לגיטימציה משאר העולם, מה שיוצר התרחבות השפעה והתפשטות של ה"התופעה" (במכראות כי, כאמור, זו לא באמת תופעה). לכן, בהתאמה לארצנו הלחה- לסביות= 'בונא, אחי, קבל את שתי הכוסיות שמתנשקות שם!' 'כן, אחי, מדליק אש.' 'לגמרי, אחי'. הומואים= 'אמ'שך הומו. שאל את אחותך, היא תגיד לך אם אני הומו'. אם הגבר הלבן אוהב לסביות, העולם אוהב לסביות. בגלל זה ללסביות יותר קל. קאפיש?

../images/Emo6.gif ככל הנראה , השואל הינו התשובה

אני לאו דווקא מסכים שזה רק ה"אדם הלבן"(אם כי בעיקר , שכן הדבר נהוג בתרבות המערבית שבה ה"שולט" הוא האדם הלבן), ראה ההודעה של tweeg .

tweeg

New member
קונספרטיבי משהו

ההסבר הפשוט הוא: לסביות-גברים בעד,חצי מאוכלוסיית העולם,הנשים לא נגד,עוד חצי. הומואים-הגברים נגד,חצי מאוכלוסיית העולם,הנשים לא נגד,עוד חצי. מסקנה-הנשים הם הצד שקיבל יותר שכל בעולם,ויש ללסביות יותר לגיטימציה חברתית. כמובן שחצי מאוכלוסיית העולם נגד משהו זה יוצר קונוטציות שליליות וחוסר לגיטמציה אבל לא משהו מכוון והמצב כיום הוא תוצאת לוואי. "הגבר הלבן אוהב את הרעיון של שתי בחורות. זה עושה לו נעים בגזרה הדרומית. לגבר הלבן יש תסביכי אגו. הוא זכר אלפא, מרביע, חזק. הרעיון של הומוסקסואליות, שהיא אינה פרודקטיבית מבחינה מינית, מאיימת על הסטטוס הזה." כתוב טוב ומשעשע(
),אבל זה יותר קטע של הפגנת תגובה אחרת מאשר גועל מוחלט(כמו למשל שיהיה להם בכיף)גורמת לתהיות שווא מהסביבה.מראה יותר על אינפנטליות וחוסר פלורליזם מאשר כל דבר אחר.

האם כגבר לבן עליי לקחת את הודעתך באופן אישי?

או שהתכוונת לגבר לבן אחד ספציפי?
בכל מקרה, הרעיון שלך נכון. ללסביות באמת כנראה יותר קל. לtweeg- שכחת את האחוז הלא קטן של האוכלוסייה הדתית בעולם, שבאופן אוטומטי נמצא ב'מחנה' המתנגד ליחסים חד-מיניים בכלל.

tweeg

New member
יש בזה משהו

למרות שהם לא כ"כ ראוים להתיחסות נורמלית,אבל הדתיים ושמרניים למינהם אכן מעלים באופן ניכר את ההתנגדות הרעיונית. לצערי יש גם בצד השפוי יותר יש יוצאי דופן דארווניסטים(?) למינהם שתורמים להתנגדות בטענות שזה נגד האבולוציה,טיעון מגוכך לטעמי. (האם גן לא שורד צריך עזרה בשביל להיכחד?האם זה עדיין משנה היום משהו?)

Lady In Blues

New member
אני מכוונת לכלל אוכלוסיית הגבר הלבנים

כשאני אומרת- "אררררגגגג#!%@". אבל אם להיות רצינית לרגע, 'הגבר הלבן' הוא שם-קוד לכל אותם מדכאי פלורליזם ורב תרבותיות. הוא נגזר מתקופת העבדות בארה"ב, והוא פשוט בא לבטא את הרעיון שלגבר הלבן תמיד הייתה ותהיה עליונות מסויימת על שחורים, נשים, זרים וכו'. בהקשר לענייננו- אנשי עסקים ששולטים במדיה שלנו הם ברובם באמת גברים, לבנים, בני 30+ מהמעמד הבורגני-גבוה.

למעלה