שלום

• פותח הנושא jinx3
  • פורסם בתאריך

jinx3

New member
שלום

אולי זה לא ממש קשור לפה, אני לא מומחה גדול, אבל בכל זאת אני מיואש ומוכן לקבל עזרה בכל דרך אפשרית. הכרתי מישהי, ולאט לאט התברר לי שהיא עברה טראומה קשה בעבר, בן אדם שהם היו מאוהבים עד מעל לראש מכיתה א', נהרג לה מול הפנים בתאונת דרכים, ומאז אותו יום - קשה לה מאוד מאוד מאוד להתחבר לאנשים, היא כל הזמן משנה חברים, לא סתם כי בא לה, כי היא מפחדת שהם ייעלמו לה וינתקו איתה את הקשר זה על קצה המזלג, המקרה קרה לפני שנתיים והטראומה עדיין קיימת, היא מביעה אדישות כלפי אחרים, וקושי להרגיש או להביע רגשות חמים כלפי אחרים אני בן אדם שלא יכול לראות אנשים עם בעיות כאלו ולהשאיר אותם במצב הזה, ולמרות שאני יודע שקשה מאוד לגרום לה להתאהב באנשים ולהקשר אליהם, אני פשוט רוצה לעזור לה להפתח לאנשים, לא רק בשבילי, אלא גם בשביל העתיד שלה רציתי לדעת אם יש איזשהו משהו שאפשר לעשות על מנת לעזור לה. בתודה מראש.

על קצה המזלג

אתה יכול להביא את הסוס לאבוס אך אינך יכול להכריחו לאכול..... אין ספק שהיא זקוקה לטיפול ואתה יכול להציע לה לעשות זאת - אולם הבחירה תהיה שלה אם להיות מטופלת או לא. זהו הדבר היחיד שאתה יכול לעשות

כמו שאוריאל אמר, טיפול ברייקי / הילינג יכול

לעזור לה. אתה יכול להציע לה לעבור סידרת טיפולים כזאת שבסופו של דבר היא יכולה רק להרוויח ריפוי. אבל זו כמובן בחירה שלה אם לרפא את עצמה ולהשתחרר, או להישאר באותו מקום שהיא נמצאת עכשיו. אור ואהבה יפעת זולר

נועיק

New member
לעזור לה -

להביע בפניה את דאגתך לשאול אותה אם היא מוכנה לקבל עזרה אם כן, לבדוק איזה סוג של עזרה היא מוכנה לקבל, מאיזה תחום לעזור לה בצעדים הראשונים בבחירת מטפל, יועץ, פסיכולוג... ללוות אותה בתהליך מתוך אמפתיה והקשבה והרבה אהבה. אם היא לא מוכנה לקבל עזרה, נשאר רק להיות לצידה ולהמשיך להעניק אהבה, ללא ביקורת ושיפוטיות. לכבד את ההחלטה שלה ולשמור עליה, עד שהיא תתאושש בעצמה. המון סבלנות ואהבה, שתי תרופות ידועות.

Pink Roses

New member
כבר ענו לך

ואני לא אחדש כלום, מחזיקה בדעה של המגיבים מעליי רק רציתי להגיד שאם אתה באמת בא ממקום של לעזור לה בתור בנאדם ולא *רק* אינטרסים אישיים אז היוזמה מבורכת.

למעלה