שלום

PaKaPaKa1

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שלום../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo53.gif

מה שלומכם? אני צריכה מתכון של ארנב ביין (מאכל צרפתי) לצורך עבודה באומנות... תודה לעונים
נ.ב- אם מישהו יכול להשיג את המתכון בצרפתית זה מאוד יעזור...
 

אילת39

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בבקשה - באנגלית

Rabbit with Beaujolais wine for 6 persons Ingredients: 1 rabbit cut into pieces 50g of butter 1 glass of Bourgogne brandy 200g of fat bacon 1 soup spoon of flour 1 soup spoon of oil 1 minced onion 3 cloves of garlic Marinade : 5 dl of Beaujolais wine, 2 soup spoons of wine vinegar, 1 onion quilted with 2 cloves, thyme, bay leaf, sage, 3 soup spoons of oil, salt, pepper. Put the pieces of rabbit in a dish and cover with the marinade, put a linen on it and leave in a fresh atmosphere for 24 hours. Drain and sponge up the pieces. Brown them in a stewpan with butter and oil, add the bacon and onions, sprinkle with flour, let it brown and add 2 glasses of marinade. Add garlic. Check the seasoning and stew slowly for 1h30.
 

אילת39

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ובצרפתית

CIVET DE LAPIN Pour 4 personnes: 1 lapin, 2 gros oignons, 4 gousses d'ail, 1 clou de girofle, 1 verre de vin rouge, 1 c à café de farine, persil, thym, sel, poivre, huile. Découper le lapin. Couper les oignons en fines lamelles. Piler l'ail, le clou de girofle, le poivre et le sel. Mettre le lapin dans une cocotte. Poser dessus les oignons, les épices pilées, le thym et le persil. Bien couvrir. Mélanger de temps en temps. Laisser macérer 4 à 5 heures. Chauffer l'huile et faire revenir le lapin. Ajouter la faine, bien la mélanger au lapin. Ajouter le vin. Tourner pour en imprégner la viande. Laisser mijoter à feu doux 45 minutes. Servir chaud en parsemant du persil haché. A suivre...
 

PaKaPaKa1

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תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עזרת המון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

 
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