שלום
מישהו יכול להמליץ לי על

שלום ../images/Emo70.gif מישהו יכול להמליץ לי על

רמקולים טובים למחשב? יש לי אחלה רמקולים כרגע, לא של חברה מוכרת (Delta SP-903) ואני הייתי ממש מרוצה מהם עד עכשיו, הם היו מוציאים לי צליל מעולה כשהייתי רואה סרטים במחשב, הבעיה היא שאני רוצה להשתדרג ולקנות רמקולים עוד יותר טובים במחיר טוב, שאני אוכל להנות מחוויה מעולה סל סרטי DVD (לא צריך יותר משני רמקולים וסאב וופר.. ) והכי חשוב, שגם שאני אשמע בווליום נמוך, אני עדיין ישמע באיכות טובה, וגם כשאני אשמע גבוה, הבאס לא יתגבר על המוזיקה כולה.. אני רוצה המלצה טובה..
יש לי שתי שאלות 1. מה הסוג של הרמקולים שמציגים בחנויות של BUG STORE? שחורים כאלה ומגניבים. 2. מה זה בעצם הסאב וופר? תודה רבה. שי לוגסי - http://www.shkooz.com

libal

New member
לא יודע אם זה ישפר לך את האיכות

אבל לי יש רמקולים DIAMOND , שקיבלתי עם רכישת מחשב של פקארד בל . אם יש משהו טוב במחשב זה הרמקולים .

ברמקולים השמיים הם הגבול

לא כתבת מהו הגבול הכספי שלך. כנס לכל חנות מוצרי חשמל אמינה וטובה ותעשה סקר על רמקולים. רמקולים עצמאיים הכי זולים (זה תמיד הרבה יותר טוב מרמקולים של מחשב) צריכים לעלות משהו כמו 1000 שקל. חבר אותם למערכת סטראו קטנה או לכל מגבר פשוט וקיבלת איכות גבוהה. UBL למשל נחשבים לטובים. ואם תקנה מגבר מקצועי אז בכלל. לחילופין כל הרמקולים הטובים למחשבים מתחילים כיום מ- 300 שקל. אלו הם פשוט מערכות זעירות של מגבר וסדרה של רמקולים. הוופר אחראי על הקולות הנמוכים והטוויטרים על הטרבל. ברמקולים יש כאלה שמתאימים למוזיקה קלסית ויש כאלה שמתאימים לדיסקו. ויש כאלה שמתאימים להכל.

Pitaron4U

New member
רמקולים ואיכות המוזיקה.

בחירה של "רמקולים", כפי שרשמת בפנייה, מעידה שאתה מעוניין לשמוע מוזיקה שמקורה במחשב, באיכות גבוהה. בעוד שהמחשב יכול לייצר מוזיקה באיכות גבוהה מאד, ה"רמקולים" שמיועדים למחשב מסוגלים, בדרך כלל לייצר מוזיקה מוגבלת למדי. אם האיכות היא בראש מעיינך, לך על פי ההמלצה שכבר קבלת, ובחר לך מגבר וזרמקולים שמיועדים לשמיעת מוזיקה על פי הסגנון המועדף עליך. כאן כדאי שתסים לב: לוחות אם שונים וכרטיסי קול שונים "מפיקים" מוזיקה בתקנים שונים. למשל, מרבית כרטיסי הקול בנויים להשמיע מוזיקת "סטראו". פרושו של דבר שהמחבש מסוגל להפיק שני עורצי מיידע, כל אחד "נשלח" לרמקול אחר ואתה, המאזין אמור לשבת בעמדה מרכזית כדי "לשחזר" את האווירה שבה בוצעה ההקלטה. כרטיסי קול מסדרת Live (ואחרים...) מסוגלים להשמיע גם צלילי Seround. אלו הם שני ערוצי קול נוספים, המופנים לזוג רמקולים נוסף, בדרך כלל מאחור, והמקרב את המאזין לאווירה יותר מציאותית מאשר "סתם" סטיריאו... כיום ניתן למצאו כרטיסי קול, ורכיבי קול המצויים על גבי לוחות אם, המסוגלים להשמיע 6 ערוצים!!! כלומר, הם מסוגלים לתת חווייה של שמיעה כמו זו של קולנוע ביתי: רמקול Center, שני רמקולים Main, שני רמקולים עבור Seround (יחד חמישה), ומתחת למסך הרמקול, עליו שאלת: ה-Sub-Woofer. אם יש לך מערכת קול כזו, אתה זקוק למערכת צליל (מגבר המתאים לתקן 5.1) ורמקולים מתאימים. בצדק יעץ לך קורא אחר: באיכות בכלל, וברמקולים בפרט, השמיים הם הגבול... תפקידו של ה-Sub-Woofer הוא להשמיע צלילים בתדרים מאד נמוכים, הקרובים לסף השמע האנושי. הוא משתלב במערכת ההשמעה בצורה המשלימה את חוויית ההאזה לכמעט מציאות. מאחל לך הנאה מכל רגע, אבל ראשית בדוק לכמה ערוצי קול המחשב שלך מסוגל להשמיע... פיתרון.

למעלה