שלום
אפשר דעה על התוכנית שלי

שלום../images/Emo70.gif אפשר דעה על התוכנית שלי../images/Emo35.gif

היי! אני בת 16 ומתאמנת כבר שנתיים בחדר כשר באופן רציף. 90% מהפעילות שלי בחדר כושר היא אנארוית כלומר משקולות... הינה התוכנית החדשה שקיבלתי אשמח לתגובותכם: A- גב- פולי עליון 4 סטים 2 שיטת דרופ (6-8-10-12 חזרות) ושתים רגילים של 12 חזרות פולי תחתון 4 סטים כפול 12 פולאוביר 4 סטים כפול 12 + עצירה בשיא של שתי החזרות האחרונות חזה- סופר סט שכולל: דחיקה במוט חופשי ואז דחקיב עם משקולות יד חופשי 12 סטים ו4 חזרות של שנייהם ביחד. יד קידמית- מוט W בעמידה 12 חזרות כפול 4 B- רגליים- סקוט חופשי 10 חזות כפול 3 לחיצת רגליים בסמיט 10 כפול 3 תאומים בסמיט 10 כפול 3 עם עירה בשי ב2 חזרות אחרונות כל סט. יד אחורית- פשיטת מרפקים בקרוס בשיטת דרופ (6-8-10-12 חזרות) 4 סטים לחיצה צרפתית 12 חזרות כפול 4 כתפיים- חתירה בעמידה 12 כפול 4 לחיצת כתפיים 12 כפול 3 תודה לכולם
וסתם דרך אגב אני לא מגיבה בדרך כלל אבל אני קוראת המון
יש פה אולי חברה בגילי
אולי טיפה מידע עלי... אני בת 16 ואני מתאמנת בטריאלון 3 שנים.. עושה את זה בשביל הכיף (וזה כיף) וכרגע אני גם סגנית אלופת ישראל.. מתאמנת 3-5 פעמים בשבוע בחדר כושר ומכורה גם לספינינג.... אשמח לתגובות שלכם על התוכנית.. תודה, נועה

stas51

New member
נראה לא רע! דרך אגב,

תעלי תמונה אם יש לך אפשרות פשוט אני עוקב אחרי טריאטאלון ומעניין אם ראיתי אותך מתישהו

enash

New member
באמת יהיה מעניין לראות תמונה

של בת מתאמנת משקולות קבוע איזה משקלים את מרימה? מעניין

תסלחו לי אבל....

אני מעדיה שלא להעלות תמונה... איזה משקלים אני מרימה? אממממ... לא יודעת איך להסביר... אבל לא משקלים גבוהים מאוד כי אני לא רוצה להתנפח אני רוצה רק חיטוב וכוח.. זהו... וגם אני לא חזקה כל כך...
אני סתם בלונדינית...

konda

New member
טוב לראות לשם שינוי

בחורה שמתאמנת ברצינות במכון ויש לה תוכנית מגוונת. אצלנו אני כבר יודע בדיוק את המסלול של הבנות במכון, כולן עושות בדיוק אותן תרגילים וזו בדיוק אותה תוכנית. את מתאמנת במסגרת מועדון מסוים ?

מה שאת אומרת מועדון?

אני בטריאתלון אז חלק (והחלק האהוב עלי) הוא אימון בחדר כושר... זו התתוכנית שהמדריכה בחדר כושר נתנה לי....

כמה אני דוחקת?

אמממ... אני מרימה 15 קילו כל צד במוט חופשי ל8 חזרות... זה לא הרבה... אני לא סוסה כמוכם! אני יותר סוסה בריצה...
אני עושה 2 ק"מ ב7:15... סתם פרט שצית להגיד כי מדדתי את זה לני שעה ועשיתי שיא אישי
פולי עליון אני מרימה 35 קילו סקווט חופשי 12.5 קילו כל צד במוט חופשי לא משקלים גבוהים...חחחח

ross

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד...

2 ק"מ 7:15 זו תוצאה יפה מאוד אפילו לגברים חסונים כמונו (אני עושה 7:20)..

../images/Emo12.gif

15 כל צד , זה מדהים .. לא ראיתי בת שעושה כזה דבר.. למען האמת את עוקפת גם הרבה בנים שאני מכיר ..

חחחחח.... תודה...

חשבתי שזה קצת... כי בחר כושר אצלי אין בנות שאני יכולה להשוות איתן... אז אני משווא עם בנים...
לא כיף! אני רוצה השראה!

pertal

New member
פששש, מעטים הם הגברים בכיתה י"ב

שיורדים מתחת ל7. (בריצת 2000 בגרות, לדעתי בודדים ירדו, ולא בטוח שיותר מ10 עשו תוצאה טובה יותר מ7:15, רובם אחרי אימונים מפרכים על סיבולת לב ריאה) תהיי גאה בעצמך, כי 7:15 בגיל הזה זו תוצאה ענקית לגבר ובטח שלאשה.

konda

New member
הגזמת..

היה לנו שבוע שעבר מתכונת בספורט, ומדובר רק בכיתה י"א. אני הגעתי אחרי חודש של אימונים בקושי, ועם שרירים תפוסים מאימון רגליים של היום הקודם ועשיתי 7:04. בנוסף, היו לפחות עוד 10 חברה מהשכבה שלי שרצו בקצב הזה או אפילו ירדו מה7:00 דקות. ובמתכונת, שני "התותחים" של השכבה לא רצו...

למעלה