שלום!
אשמח לשמוע הערות על התכנית שלנו

משוש30

New member
שלום! ../images/Emo39.gif אשמח לשמוע הערות על התכנית שלנו

לבית האם יש סיבה להפריד בין האמבטיה המרכזית לחדר השירות? אולי עדיף חדר אחד גדול? מה אתם אומרים? אשמח גם לשמוע מחשבות והערות נוספות. תודה!

שני דברים שמפריעים לי

1. הכניסה - מי שכנכס מוצא את עצמו בין שני ארונות, ודרך הפתח שמול לא רואים כלום. 2. פינת המחשב - נראה לי שהיא די תקועה במעבר. לגבי הכביסה: אני מעדיפה להפריד, כדי לא לעמוד בתור כשצריך לטפל במכונה, כדי להשאיר משטח מעל המכונות לקיפול הכביסה וכו'

משוש30

New member
כן גם לי נראה שפינת המחשב לא במקום

אבל זה זוטות, לא ממש משפיע על התכנון. לגבי הארונות חשבתי שזה יוצר סוג של מבואה לא? את מקפלת כביסה בחדר כביסה? לא מול הטלוויזיה?
זה נוח?

fireman

New member
מפריע לי התכנון של הכניסה

כי בעצם מי שמגיע מבחוץ עובר ממש ליד החלון של אחד מחדרי השינה.... אצלי זה לא היה עובר....

designeasy31

New member
מסכימה לגבי הכניסה-

באמת יש בעייתיות עם החלונות גם של ח. שינה וגם של ח. ארוח. בחדר שינה מאחר ויש עוד חלון לכיוון אחר אפשר את החלון הנ"ל לבטל וליצור חלון צמוד לתקרה שרק יאפשר עוד אור אם רוצים. ח. הארוח בעייתי יותר. לגבי הכניסה עצמה- הרהיט אכן יוצר סוג של מבואה אבל מאולצת. אני הייתי מצמצמת את הקיר הזה ומעבירה אליו את הפלזמה. בקיר האחורי הייתי מקטינה את הויטרינה ויוצרת 2 חלונות צרים וארוכים מצידי הספה שתעבור לשם. אז תהיה הסתכלות לכיוון הכניסה. את הקיר של ארונות המזווה הייתי מקטינה ומוסיפה קיר ממולו ואז תיווצר מבואה תחומה אמיתית. בחדרי שינה אם יהיו 2 מיטות עדיף לסובב את זו שמול הכניסה- זה לא ממש נעים לישון מול דלת וגם למאמיני הפנג שווי יש משהו נגד זה ואפילו ביהדות טוענים שלא רצוי כי זה כמו שמוציאים גופה... לגבי ח. שינה הורים- תחשבו טוב על ויטרינה ישירה לפרגולה מחדר זה... לא ממש שיא הפרטיות בייחוד עם ילדים בוגרים שמארחים

למעלה