שלום
יש לי שאלה

מצב
הנושא נעול.

רשף כשף

New member
שלום../images/Emo140.gifיש לי שאלה

שלום
יש לי שאלה
אני צריכה להגיע ביום שלישי מטבריה לרחובות בשעה 18:00. ייעצו לי לקחת רכבת מחיפה. בדקתי באתר של אגד אך איני מוצאת את התחנה המרכזית בחיפה שקרובה לתחנת הרכבת. האם זוהי התחנה המרכזית בבת גלים?

curi

New member
תשובה לשאלה ונצל"ש לתמונות שצילמתי

שלום
יש לי שאלה
אני צריכה להגיע ביום שלישי מטבריה לרחובות בשעה 18:00. ייעצו לי לקחת רכבת מחיפה. בדקתי באתר של אגד אך איני מוצאת את התחנה המרכזית בחיפה שקרובה לתחנת הרכבת. האם זוהי התחנה המרכזית בבת גלים?
התחנת אוטובוס שאת מגיעה אליה מטבריה היא מרכזית המפרץ ולא בת גלים. ממנה תקחי אוטובוס למרכזית בת גלים או למרכזית חוף הכרמל ומהם את יכולה להחליף לרכבת בצורה נוחה, או שאת יכולה ללכת ממרכזית המפרץ לתחנת רכבת לב המפרץ (10 דקות בערך ללכת) ויש בה פחות רכבות. מקווה שעזרתי...
חוץ מזה אתמול נסעתי לכרכור עם המשפחה וצילמתי כמה תמונות בנסיעה אז האיכות לא מדהימה... תהנו

רשף כשף

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

התחנת אוטובוס שאת מגיעה אליה מטבריה היא מרכזית המפרץ ולא בת גלים. ממנה תקחי אוטובוס למרכזית בת גלים או למרכזית חוף הכרמל ומהם את יכולה להחליף לרכבת בצורה נוחה, או שאת יכולה ללכת ממרכזית המפרץ לתחנת רכבת לב המפרץ (10 דקות בערך ללכת) ויש בה פחות רכבות. מקווה שעזרתי...
חוץ מזה אתמול נסעתי לכרכור עם המשפחה וצילמתי כמה תמונות בנסיעה אז האיכות לא מדהימה... תהנו

curi

New member
לא עבד...עוד ניסיון

שלום
יש לי שאלה
לא עבד...עוד ניסיון
של התמונה הקודמת

curi

New member
מרכזית חוף הכרמל 2

שלום
יש לי שאלה
מרכזית חוף הכרמל 2

curi

New member
צילום שלא כל כך הצליח בבנימינה

שלום
יש לי שאלה
צילום שלא כל כך הצליח בבנימינה

curi

New member
אחרון- המרכזית ותחנת רכבת חוף הכרמל

שלום
יש לי שאלה
אחרון- המרכזית ותחנת רכבת חוף הכרמל

מצב
הנושא נעול.
למעלה