שלום
ושאלה.

noosh

New member
יש מעין רשימת תפוצה כזאת במייל

שנקראת Figure It Out, שאני זוכרת שמעבירים תווים. אבל שכחתי איך מגיעים אליה. מישהו פה זוכר?

StrictMachine

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif BRING GOLDFRAPP TO ISRAEL!

אהלן! פתחנו קבוצה בפייסבוק בניסיון להסב את תשומת הלב של מי שזה לא יהיה כדי להביא לארץ את הרכב האלקטרו-גלאם-פופ הבריטיש - גולדפראפ! אז כן, הסיכויים שזה יקרה לא ידועים, אבל מה 'חפת לנו לנסות, אנחנו ממש רוצים שזה יקרה ומקווים, כשיהיו מספיק מצטרפים, להסב את תשומת ליבה של אליסון וחבריה ואולי להזיז שם משהו בלב שיביא אותם הנה, בייחוד עכשיו, כשיוצא אלבום חדש והטור מתחיל בקיץ. ומה לעשות, לקקה הזה (פייסבוק) יש השפעה כזאת או אחרת. אז תהיו לארג'ים ופנקו אותנו בJOIN, גם אם אתם לא ממש פנאטים, זה ממש ממש חשוב לנו. ת-ו-ד-ה!

אמג. הם אדירים!!

באמת שהמון זמן לא נהניתי ככה מדיסק... שכל רצועה שלו טובה לאללה.. סבנת' טרי. לשאר עוד לא הגעתי.. בקיצור,ממליצה בחום!

avivs

New member
את מדברת על האלבום החדש שלהם?

כי אותו עוד לא שמעתי. אבל משני האלבומים שלהם שכן שמעתי (הראשון והקודם) הם סבירים פלוס, אבל האלבומים שלהם עם הרבה יותר מדי דגש על האווירה, ופחות מדי דגש על התוכן. מוזיקה טובה לעשות סקס לצליליה, או להירדם, אבל לא הרבה מעבר.

StrictMachine

New member
הממ

זה עדיף מלעשות סקס לצלילי הביקיפר, דונט יו ת'ינק? הם הרכב סינת'פופ, אל תצפי לחתוך, קובנה..

noosh

New member
אמג, שומדבר אסור לעשות לצלילי הביקיפר

חוץ מ, אולי, מסיבת תה לכמה דודות בחצר האחורית של בית במושב, עם ברוויס פורצלן ועוגות קפולסקי עם דובדבנים מסוכרים. איכ, הגעלתי את עצמי. אני לא מתה על גולדפראפ, בכל מקרה, תהא הגדרתם אשר תהא. גם לי הם מרגישים קצת כמוזיקת רקע.

רעוּת

New member
אפשר גם להשמיע אותו לעצירים בחקירות של השב"כ

בתור שיטת עינוי

לא תמיד מחפשים לחתוך../images/Emo3.gif

תתפלאו. אני לא יודעת איזה אלבום זה.. אני רק יודעת שקוראים לו seventh tree ושהוא מאוד יפה. שיהיה מוסיקת רקע,שיהיה לא חותך,שיהיה מה שלא יהיה, העיקר שיהיה מהנה. וזה מהנה. הא לכם. אל תביישו אותו כ"כ בהעמדתו לצד הביקיפר. אתם כ"כ אוהבים להקצין..........

noosh

New member
גילית אותנו ;[

סתם נו, זה באמת לא משנה כל עוד את נהנית מזה. ואני בכלל לא חושבת שהביקיפר קשור. ויש גם אנשים שנהנים מהביקיפר.

למעלה