הנה , ד"ר נבון נתן לך הנחיות...
לכי על זה , יכול להיות מעניין... ממש טלנובלה במשפחה שלך, יותר מאצלי
גם בקיבוצים לא אומרים בוקר טוב , את יכולה להיות רגועה לגבי זה
, על עצמי: הבת שלי בת 17 בחודש הבא ,היא לא תהיה כאן ביום הולדתה ,היא נוסעת לפולין במסגרת מצעד החיים ואני מאוד קשורה אליה... הבן שלי בן 11 וקצת , גם אליו אני מאוד קשורה , שניהם חברים טובים שלי ואני שלהם... תחביבים שלי- אני מאוד אוהבת לקרוא ספרות מקור , כשאני קוראת אני ממש אדם מאושר , לא קל לי למצוא ספרים טובים אבל כשאני כבר מוצאת אז קשה לעצור אותי , סרטים אני גם אוהבת למרות שלצערי אני צופה בהם בבית ולא בקולנוע לפעמים בא לצאת לקולנוע אבל לא יוצא... הצגות - מאוד אוהבת ויש לי דווקא הזדמנות עכשיו לנסוע פעם בשבוע לצפות בהצגות חדשות ביחד עם ידיד אבל אני לא מנצלת את ההזדמנות ומפספסת הצגות חדשות שאמורות לעבור את הבקורת שלו... מוסיקה- אני כמעט תמיד עם אוזניות מול המחשב וגם כשאני מבשלת יש מוסיקה ברקע , בעיקר קצבית , לא מוסיקה של דיכאון... אינטרנט- מאוד אוהבת לעזור לאנשים דרך המדיה הזו וגם לשתף במגבלות האפשריות , לא פוחדת לחשוף , לא ממש מחשבנת , פעם כן חישבנתי , היום אני לא יודעת למה אבל אני מאוד אמיתית . אני כותבת ספר על החיים שלי , זה תחביב? כלבים, את יודעת שאני אוהבת , לבשל... מאוד אוהבת אבל מודה שאני לא מרגישה שאני נותנת את כולי למטבח גם כשאני כבר מבשלת , לא מקבלת מספיק פרגון אז עוזבת... אחים שלי- 1 חי בחו"ל כבר המון שנים , אנחנו מאוד קרובים , אין לנו סודות האחד מהשניה , ביקרתי אצלו ביוני הוא מותק. אחות אחת , חיה בארץ , קשה לי איתה , היא זקוקה להמון חיזוקים ואין לי אותם כדי לתת לה , היא מבוגרת ממני והיום היתה שיחת טלפון , היא בכתה ולא ידעתי מה להגיד , תמיד בסוף השיחות היא צוחקת ואומרת תודה ואני האמת מרגישה לא טוב עם זה... למרות שהיא נעזרת באיש מקצוע כבר כשנה , אני מרגישה שאולי אני צריכה לתת לה יותר , אבל אין לי לתת יותר , את מבינה? פשוט אין לי ואני באמת לא מבינה למה היא בוכה , אני לא סתם אומרת שאני לא מבינה, אני חושבת שצריך לעזוב מקומות שרע בהם , אבל היא בשלה... אז אני די חסרת אונים מולה לצערי
ומה התחביבים שלך חמודה? ספרי מה שבא לך... ד"ר נבון למה אתה לא משתתף בשרשור?
ליל מנוחה