שלום

גלgal

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני חדשה פה ורציתי לדעת אם יש פה מישהוא עם pernicious anemia?

qt1

New member
היי גל ../images/Emo13.gif

אני לא סובלת מהממצא,זה בסדר שאני עונה לך? "המממצא עליו את כותבת הוא תוצאה של חסר דם ממאיר ואכן הביטוי הראשוני הוא חולשה ומציאת חסר דם מחמיר, בהמשך סימנים נוירולוגים ומוות ומשום כך נקראה ממארת היום. כל כולה היא חסר ויטמין בי 12 כמובן שצריך לחפש את הסיבה שיכולה להיות בקיבה או במעי והטיפול הוא פשוט ביחוד אם האדם הוא צמחוני- טבעוני- אומצה הגונה. בשאר המקרים נותנים את הויטמין בדרך הפה או בזריקה, אם יש בעית ספיגה. אגב, זו בעיה באנשים מבוגרים/ אלכוהוליסטים בסך הכל היא לא מחלה כי אם ממצא חסר בעקבות בעיה אחרת." (מצאתי את זה בגוגל כדי לדעת על מה את שואלת) את סובלת מהממצא הזה? את צמחונית או טבעונית? אגב, איך בקנדה???
אני אחפש אותך גם בפורום כלבים, עוד לא נתקלתי בך שם
ביי בינתיים

גלgal

New member
היי qt1 ! ../images/Emo13.gif

לפי מה שהרופא שלי הסביר לי: הבעיה אצלי זה שאין לי (יותר נכון הגוף שלי לא מסוגל לייצר מסיבה גנטית) משהוא שנקרא entricic factor שאמור להקשר לB12 ולהכניס אותו לגוף שלי .זאת אומרת שאני לא יכולה לקבל B12 מאוכל וצריכה לקבל אותו בזריקה פעם בחודש אחרת איו לי מספיק ברזל וכתוצאה מזה כדוריות דם אדומות ואז אני כל הזמן עייפה (יצא לי פעם לפספס כמה זריקות וישנתי 48 שעות עד שהחליטו לבדוק אם אני עדין חיה
) הסיבה שאני שואלת זה שלא יצא לי לפגוש אנשים עם המחלה הזאת (חוץ מסבתא חורגת) וסתם רציתי לדעת איך הם מסתדרים עם זה וכו'. בקשר לקנדה- מקום קר
נחמד אם מבקרים פה לא המקום הכי נחמד לחיות בו בגלל זה אני חוזרת לארץ. אני לא כותבת הרבה בפורום כלבים אבל ראיתי אותך שם מה שלום מיחמוד ונימרוד? תודה על התשובה

הבעיה מוכרת

כדי לפגוש אנשים אחרים עם הבעיה - מומלץ לשאול את הרופא שלך. אפשרות אחרת לבדוק אם יש עמותה של אנשים עם הבעיה הזו. יש ארגון של העמותות של חולים במחלות שונות. זה לא אומר שאת "חולה", אבל שווה לבדוק במרכז לעזרה עצמית ברח' קינג ג'ורג' בתל-אביב. בספר הטלפונים זה מופיע תחת השם: "בית לנ"י (ליגת נשים ישראלית). אם לא תמצאי, פני אלי כאן שוב ואחפש. בינתיים שמחתי ש-qt דיברה איתך. המשיכי לכתוב לנו.

גלgal

New member
../images/Emo13.gif תודה דר שאול נבון

הבעיה היא שאני החולה היחידה עם המחלה הזאת אצל הרופא שלי וכרגע אני לא בארץ. אבל תודה על הרעיונות אני אנסה לבדוק אם יש גם פה דברים מהסיגנון. אחרי שלוש שנים עדין לא הצלחתי להבין איך דברים עובדים פה

qt1

New member
היי שוב ../images/Emo13.gif

אני שמחה על שענית לי , מתי את חוזרת? את לבד שם? אני חושבת שאם אין אגודה וחשוב לך שתהיה אחת ואם יש לך זמן פנוי , את יכולה לפתוח אחת בעצמך, מה דעתך? סביר להניח שאת לא היחידה שסובלת מהבעיה הזו ,זה יכול להיות דווקא רעיון טוב אם זה מתאים לך כמובן. תרצי לשתף מה את עושה שם כבר -3 שנים? איך את מסתדרת עם השפה שם? אני באמת שמחה על שענית
להתראות

qt1

New member
אה , שכחתי מי חמוד../images/Emo107.gif ונמרוד

בסדר גמור , יותר מדי אנשים אומרים שאנחנו "צדיקים" כי לקחנו את מי חמוד , את לא בארץ אז אולי את לא יודעת שיש כאן תוכנית של חיים הכט שנקראת "יצאת צדיק" תוכנית שאני ממש לא אוהבת ... אני לא מרגישה צדיקה כי לקחתי כלב עיוור, אני אוהבת אתגרים ורואה בכך אתגר , הוא כלב מאוד מיוחד יש בו המון אהבה ולצערי גם הרבה עצב , בסה"כ בן שנתיים ועבר כל-כך הרבה בגלל אנשים שפשוט לא ידעו לטפל בו. אז זהו בקשר למי חמוד , נמרוד מאוד אוהב אותו וחלו בנמרוד הרבה שינויים לטובה מאז שהוא הגיע אלינו , הוא הפסיק להרטיב וישן הרבה יותר טוב בלילה... סליחה ששכחתי קודם , מקווה שד"ר נבון לא יכעס על שהסטתי את השיחה (אל תכעס בבקשה
) שוב להתראות בינתיים

...נחמד על איזה כלב מדובר?

...תכניסו אותי לעניינים בבקשה...קצת רקע להודעה שלך qt על "מי חמוד"

גלgal

New member
../images/Emo13.gif

גם אני שמחה שענית לי,
אני חוזרת בעוד כמה חודשים אין עדיין תאריך מדויק לצערי. אני לא לבד, אני עם אמא סבתא ובעלה של אמא ,לארץ אני חוזרת לבד. חשבתי על הנושא של לפתוח אגודה לבד אבל זה לוקח זמן ואני לא נשארת פה אז נראה לי שאין טעם...נראה מה קורה בארץ.
מה אני עושה פה זה? גם מה שאני שואלת את עצמי?
אבל ברצינות, באתי עם אמא לראות איך זה פה ואולי להשאר. עד עכשיו למדתי ביוכימיה ועיצוב פנים (מאוד קשור אחד לשני) אבל החלטתי ששניהם לא בשבילי. אני שמחה לשמוע שנמרוד מסתדר עם מיחמוד! לגבי מיחמוד, אני חושבת שרוב האנשים לא היו לוקחים כלב עיוור בגל שכמו עם בני אדם הרוב מעדיפים מישהוא שמתאים להגדרתם ל"נורמאלי" וזה מאוד נחמד לראות אנשים עם ראש פתוח! אז אולי את לא צדיקה אבל את בהחלט בן אדם טוב! (למרות שאני לא ממש מכירה אותך
)

qt1

New member
בוקר-טוב../images/Emo42.gif

*ד"ר נבון לגבי מי חמוד
, חיפשתי במשך תקופה מאוד ארוכה כלב רגוע שיוכל להיות חלק מהמשפחה שלנו , נמרוד בן 11 וסבל וקצת עדיין סובל מחרדה מבע"ח מכל הסוגים , החל ביתוש וכלה בתאו
טיילתי לי בפורום כלבים תקופה ארוכה ראיתי תמונות של כלבים לאימוץ , פניתי במייל בקשר לכלבה שהיה כתוב שהיא טריירית רגועה ומתאימה לילדים וכשהתקשרו אלי , הסברתי שנמרוד עבר לא מעט ניתוחים , שיש לו בעיות חרדה מבע"ח ושאני זקוקה לכלב "מיוחד" , מיד הוצע לי כלב לברדור , "אבל הוא עיוור" היא אמרה...שאלתי"אז מה?" מסתבר שמי חמוד לברדור לבן בן שנתיים היה בבית שלא היה זמן להשגיח על דלקת עיניים וכתוצאה מכך הוא התעוור , מאז שהוא הגיע יש לנמרוד הרבה יותר בטחון עצמי , הוא הפסיק להרטיב בלילות בעזרת הפעמון וכנראה גם בעזרת מי חמוד שמעניק ולא מבקש כלום בתמורה , הוא מרגיש בעל אחריות עצומה מפני שהוא שהיה תמיד בעמדת "הנזקק" הפך בתוך תקופה קצרה מאוד ל"מוליך , לעיניים של מי חמוד" עכשיו גם אתה בסוד העניינים
. לי זה עושה המון שערות בבית , אבל הכלב מדהים , יש לו אופי נוח וכל מה שהוא רוצה זה ליטופים.ואני לא מגדירה את עצמי כנורמלית... לדעתי אין כזה דבר נורמלי, אבל זו דעתי האישית מאוד. **גל מי בארץ? בארץ תוכלי לפתוח עמותה אם אינני טועה , אולי ד"ר נבון יוכל לעזור להבהיר דברים בנדון אני לא מתמצאת בעניינים של פתיחת עמותות ,אפשר לבדוק בגוגל ולראות מה צריך כדי לפתוח עמותה. מה את חושבת לעשות בארץ? את ממש גרת עם אמא שלך ועם בעלה באותו בית? ההורים שלי גרושים מאז שאני בת 11 , לא הייתי גרה עם אמי ובעלה חצי יום ... גם כשהם באים לבקר כאן קשה לי , אני מתעייפת מהר , אבל אצל כל משפחה זה אחרת... שיהיה בוקר נעים והמשך יום נעים לכולנו.

גלgal

New member
בוקר אור לפחוט אצלי עדין בוקר../images/Emo96.gif

בארץ - דוד וחברים. ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת שנתיים ומאז אבא שלי מתחבא ממני ועם האבא החורג הראשון אני לא בקשר (אח שלי כן, אז אני בערך יודעת איפה הוא) אז לא ממש יכולתי לבחור עם מי להשאר. לגבי לחיות עם אמא ובעלה אני בהחלט מבינה אותך זה חלק מהסיבה שאני עוזבת.
אני רוצה לעשות קורס אחיות וגם קורס אילוף כלבים ומקווה לעבוד בתור אחות ואולי בהמשך להמשיך ללימודי רפואה (לא מזיק לחלום ,לא?
) חשבתי שיש כבר עמותה כזאת בארץ ,טעיתי?

qt1

New member
יה אז אצל מי תגורי?../images/Emo82.gif

למה אבא שלך מתחבא? אני מבינה שאלו הם נישואיה ה-3 של אמא שלך? בן כמה אח שלך? את מתכוונת ללמוד סיעוד בישראל? כדי להיות אחות בישראל צריך ללמוד סיעוד , זה מעניין אותך? (להיות מלאך בלבן?) קורס אילוף כלבים נשמע נחמד גם , ורפואה בכלל לא חלום , זה תלוי רק בך... לגבי עמותה , אני לא יודעת , אם את מכירה אחת שלחי קישור אני אשמח לקרוא מה יש להם לומר לגבי הבעיה שלך... איך אמא שלך מקבלת את העזיבה שלך? עשית לך שם חברים במשך -3 השנים בהן את שם? להתראות בינתיים

גלgal

New member
לבד. טוב לא ממש ../images/Emo82.gif

בהתחלה עד שאני אמצא דירה אז או אצל הדוד או אצל חברים ובהמשך אני אשכיר דירה עם חברים. אבא שלי מפחד שאני אבקש כסף...
כן, זה הנישואים מס' 2 של אמא. יש לי 2 אחים, אחד בנו של האבא החורג מנישואב הראשונים, שהוא בן 23 ועליו דיברתי. האח השני הוא הבן של אבא מנישואים מס' 2 והוא בערך בן 14. אני לא בטוחה לגבי מלאך אבל סיעוד בהחלט מענין אותי
. התנדבתי בעבר בבית חולים והאחיות לימדו אותי כמה דברים וממש אהבתי להיות שם. גם סבתא שלי היתה אחות ולימדה אותי קצת (היית צריכה לראות איך היא שמחה כשאמרתי לה שאני רוצה להיות אחות). לגבי העמותה אני חושבת שלא הבנתי נכון את דר נבון... הכרתי אנשים פה לגבי לקרוא להם חברים אני לא בטוחה... קנדים אנשים קרים
פה זה נורמאלי לצאת לבלות ביחד ולמחרת להתעלם ממך ולא לענות כשאת אומרת "בוקר טוב". אמא שלי עדין בהכחשה ...היא בטוחה שהרעיון יעבור ואם לא, אז ברגע שאני אגיע לארץ אני ישר אחזור לפה. ספרי קצת על עצמך -בני כמה הילדים? מה התחביבים שלך? יש לך אחים?

qt1

New member
הנה , ד"ר נבון נתן לך הנחיות...

לכי על זה , יכול להיות מעניין... ממש טלנובלה במשפחה שלך, יותר מאצלי
גם בקיבוצים לא אומרים בוקר טוב , את יכולה להיות רגועה לגבי זה
, על עצמי: הבת שלי בת 17 בחודש הבא ,היא לא תהיה כאן ביום הולדתה ,היא נוסעת לפולין במסגרת מצעד החיים ואני מאוד קשורה אליה... הבן שלי בן 11 וקצת , גם אליו אני מאוד קשורה , שניהם חברים טובים שלי ואני שלהם... תחביבים שלי- אני מאוד אוהבת לקרוא ספרות מקור , כשאני קוראת אני ממש אדם מאושר , לא קל לי למצוא ספרים טובים אבל כשאני כבר מוצאת אז קשה לעצור אותי , סרטים אני גם אוהבת למרות שלצערי אני צופה בהם בבית ולא בקולנוע לפעמים בא לצאת לקולנוע אבל לא יוצא... הצגות - מאוד אוהבת ויש לי דווקא הזדמנות עכשיו לנסוע פעם בשבוע לצפות בהצגות חדשות ביחד עם ידיד אבל אני לא מנצלת את ההזדמנות ומפספסת הצגות חדשות שאמורות לעבור את הבקורת שלו... מוסיקה- אני כמעט תמיד עם אוזניות מול המחשב וגם כשאני מבשלת יש מוסיקה ברקע , בעיקר קצבית , לא מוסיקה של דיכאון... אינטרנט- מאוד אוהבת לעזור לאנשים דרך המדיה הזו וגם לשתף במגבלות האפשריות , לא פוחדת לחשוף , לא ממש מחשבנת , פעם כן חישבנתי , היום אני לא יודעת למה אבל אני מאוד אמיתית . אני כותבת ספר על החיים שלי , זה תחביב? כלבים, את יודעת שאני אוהבת , לבשל... מאוד אוהבת אבל מודה שאני לא מרגישה שאני נותנת את כולי למטבח גם כשאני כבר מבשלת , לא מקבלת מספיק פרגון אז עוזבת... אחים שלי- 1 חי בחו"ל כבר המון שנים , אנחנו מאוד קרובים , אין לנו סודות האחד מהשניה , ביקרתי אצלו ביוני הוא מותק. אחות אחת , חיה בארץ , קשה לי איתה , היא זקוקה להמון חיזוקים ואין לי אותם כדי לתת לה , היא מבוגרת ממני והיום היתה שיחת טלפון , היא בכתה ולא ידעתי מה להגיד , תמיד בסוף השיחות היא צוחקת ואומרת תודה ואני האמת מרגישה לא טוב עם זה... למרות שהיא נעזרת באיש מקצוע כבר כשנה , אני מרגישה שאולי אני צריכה לתת לה יותר , אבל אין לי לתת יותר , את מבינה? פשוט אין לי ואני באמת לא מבינה למה היא בוכה , אני לא סתם אומרת שאני לא מבינה, אני חושבת שצריך לעזוב מקומות שרע בהם , אבל היא בשלה... אז אני די חסרת אונים מולה לצערי
ומה התחביבים שלך חמודה? ספרי מה שבא לך... ד"ר נבון למה אתה לא משתתף בשרשור?
ליל מנוחה

גלgal

New member
../images/Emo13.gif נשמע כמו רעיון טוב

אני בהחלט אנסה! כתיבת ספר נשמע לי בהחלט כמו תחביב. לגבי סרטים אני דווקא אוהבת יותר לראות בבית אבל מדי פעם זה נחמד לראות על המסך הגדול ולראות איך אנשים מגיבים זה יכול מאוד לשפר את המצב אם הסרט רע.יצא לי לראות את הסרט mumbo italiano בקולנוע ובקטעים שהם יורדים על קנדה היה הכי כיף לשמוע את תגובות הקהל. התחביבים שלי הם ציור -אמא שלי תמיד אומרת שנולדתי עם איפרון ביד (אולי בגל זה הרופא המיילד קיבל התקף לב באמצע הלידה). מבחינתי זה תמיד היה משהוא שיכול להעסיק אותי שעות אבל מצד שני אני יכולה לא לציר או לפסל חודשים אם המוזה יצאה לחופש. חיות זה גם תחביב שלי. כשאמא שלי היתה בהריון היא היתה שוכבת לנוח והכלב היה נצמד לבטן ומקשיב עד שלא בעתטי והוא בעט בחזרה. אחר שנולדתי חתולי הרחוב היו ישנים שנת צהרים אצלי באגלה ככה שאני עם חיות מאז שנולדתי. מוזיקה- אני גם מאלה שמסתובים עם אוזניות בכל מקום. למטבח אני לא מתקרבת אלא אם כן אני ממש חייבת. אני משתעממת מאוד מהר שם אלא אם כן אני לא לבד שם. אחותך מאוד מזכירה לי את בת דודה שלי. כנראה יש אנשים עם גישה שלילית לחיים שלא רואים את הדברים הטובים. את נותנת לה כל מה שאת יכולה לא בטוח שאם היית נותנת לה יותר זה באמת היה עוזר, חוץ מזה שלך יש את החיים שלך והבעיות שלך ולה יש את החיים שלה ואת לא יכולה לפתור את כל הבעיות שלה במיוחד אם היא לא מוכנה להקשיב.

qt1

New member
גלוש היי מותק ../images/Emo25.gif

כתיבת ספר יכולה להיות סיוט , מאוד קשה לחזור למקומות שרוצים לשכוח... תחשבי על זה
איזה סוג של ציורים את מציירת? צבע שמן או משהו אחר? אין לי לצערי כשרון ציור לפחות לא לדעתי... מה כתבת על הרופא המיילד? למדת בבי"ס לאומנויות? איך זה לפסל? יש לי מכרה שמפסלת מאוד יפה , בחורה בת 18 , אני יכולה להפנות אותך לפורום בו היא כותבת ,היא שלחה לשם את העבודות שלה ,מאוד מעניין ויפה , היא מפסלת בגבס שהיא שמה על הגוף שלה ואח"כ צובעת את זה. יש לך היום בע"ח כלשהו? אני לא מספרת לאחותי על החיים שלי , היא פשוט לא שומעת אז אין טעם! אני מאוד אוהבת אותה ולטענתה עצם ההקשבה שלי עוזרת לה ,לשמחתי הצלחתי גם לשכנע אותה להתחיל טיפול פסיכולוגי אז וואלה... זה בכלל מעולה. להתראות חמודה , איך אתם שם בחג הפסח? חוגגים בכלל? נראה לי שאולי ניסע לאמא שלי , לא וודאי אבל אולי...

גלgal

New member
../images/Emo122.gif הגזמתי קצת עם עבודות הגינה

מרוב התרגשות שהאביב סוף סוף הגיע עבדתי חצי יום בגינה והיום כל השרירים תפושים
. אני בדרך כלל מציירת ציורים בסגנון של ציורי אנימציה ומדי פעם צובעת במחשב. עם שמן אקריליק וצבעי מים סיימתי אחרי התיכון. לפסל זה הדבר הכי כיף בעולם כי את ממש מרגישה את מה שאת עושה! לא למדתי בבית ספר לאומנויות אבל כן למדת במגמת אומנות בתיכון. בקשר לרופא המיילד- כמעט הרגתי את אמא ואת עצמי בזמן לידה ובסוף הלידה היה לרופא התקף לב. עשיתי פעם פסל גבס על חברה שלי, לקח לי שלוש שעות להוריד אותו ממנה. אין לי בעלי חיים כי בעלה של אמא שונא עלי חיים... אבל יש לי צמח טורף חרקים, זה נחשב? פסח בקנדה- הם מגזימים מדיי פעם פה ,יש כאלה שעוטפים ידיות של דלתות בנייר כסף (עדיין לא הבנתי למה). אנחנו פשוט עושים ארוחה ומזמינים את כל החברים והמשפחה ובסדר השני אנחנו אצל אחותו של בעלה של אמא. מה איתך? איך היה הסוף שבוע? הוחלט כבר איזה תיק לקחת ואם לקחת פלאפון למצעד החיים?

qt1

New member
גל פספסתי אותך היום , אוישששש../images/Emo10.gif

היה לי נדמה שאני רואה הודעה ממך
ולא הייתי בטוחה ,ניקינו את הבית ובין לבין ככה ישבתי לרגע כדי להשיב להודעות , בדיוק כשנתכוונתי להשיב לך , הגיע לכאן גיסי ולקח את נמרוד לסופשבוע
כייף לו... גל , איך צובעים במחשב? את מאלה שכותבים אצל ווינטרפרש? אני לא זוכרת את שם הפורום שלו , אבל בכל פעם שאני מבקרת שם אני נפעמת מחדש אל מול הכשרונות , למרות שיש כאן איזה פורום שממש יש ים ואישה וכאלה , איפה את מציירת וזה לא קשה? נשמע לי מאוד מרגיע, הלוואי שהייתי יודעת גם
עם שמן חלומי לצייר , אבל נורא יקר בארץ ,אני אוהבת דווקא צבעי משי וכל צבע פה נורא יקר ,אולי את זוכרת? לפסל לא ניסיתי ב 40 שנות חיי... יכול להיות מעניין. *מה קרה בלידה שלך?* ברצינות? למה אמא שלך חוותה לידה קשה כשהיא ילדה אותך? אני מניחה שהד"ר היה נפטר בלי שום קשר ללידה שלך , מה דעתך? טוב, את הולכת משם מהבית של אמא שלך ובעלה , אז יהיה לך בע"ח משלך כשתסתדרי כאן, אני סומכת עליך
תיק עוד לא קנינו לבת , טרם הוחלט , אבל כן הוחלט שאף אחד מבני הכיתה לא מביא פלאפון מפני שזה יקר והנסיעה גם כך יקרה מספיק. אנחנו בחג אצל אמא שלי ובעלה ,תחזיקי לי אצבעות שלא יגמר כמו בשנים עברו... קר בישראל , אומרים שיירד גשם. אני צריכה ללכת , תנסי לעלות מולי בתפוז און , נצ'טט בכייף להתראות וסופשבוע נעים , שוב סליחה...

גלgal

New member
היי QT !../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

תפוזון חליט לשחק מחבואים איתי ולא להפתח
איך צובעים במחשב? בעיקרון יש תוכנות ציור, אבל לי יש קצת בעיה עם זה כי דוד שלי נתן לי ב-
תוכנה ושכח להגיד מה הקוד ועכשיו הוא לא זוכר אותו, אז אני תקועה עם התוכנה שבאה עם המצלמה ו-paint של-windows.
ווינטרפרש? היחיד שאני מכירה זה אורביט ,ולא נראה לי שעל זה את מדברת
שמן יקר בכל מקום ומתייבש שעות וגם דיי מסריח וצריך לערבב אותו עם טרפנטין שגם מסריח אבל מה, באמת כיף לצייר איתו. אקריליק מאוד דומה לשמן רק שהוא מתייבש יותר מהר לא צריך לערבב עם כלום ופחות מסריח. הבעיה היחידה זה שעם שמן אפשר להגיע ליותר גוונים. אם את רוצה להתחיל יש ספרים שמלמדים טכניקות בכל חנות לציור ובחנויות ספרים וגם המוכרים בדרך כלל יעזרו לך עם ציוד וכו'. זה יכול להיות מרגיע אלא אם כן את פרפקציוניסטית וכל טעות קטנה מעצבנת אותך
לגבי הלידה שלי- הרופא לא מת ,ואני דיי בטוחה שהדאגה בזמן הלידה היתה טריגר ואם זה לא היה זה אז משהוא אחר היה גורם לזה. מה שקרה שם זה שסובבתי את חבל הטבור מסביב לצוואר שלי ותוך כדי שאני מחזיקה את זה ביד הוצאתי את היד.
בכל מדינה נורמאלית זאת לא היתה בעיה אבל בגלל שנולדתי באוקראינה זאת כן היתה בעיה (הינו המקרה הראשון בהסטוריה של הבית חולים שהצילו גם את האמא וגם את הילד). תנסי לקנות תיק עם גלגלים ,הייתי במשלחת לגרמניה בזמנו ומה לא הייתי נותנת שלתיק שלי יהיו גלגלים
שבת שלום, וחג שמח למקרא שלא יצא לנו לדבר עד אז
,ואני מחזיקה לך אצבעות ותזכרי שזה רק פעם בשנה

qt1

New member
היי גל ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

גם לי יש בעיות עם התפוזון , אנשים מוצאים אותי ופונים אלי, אני לא ממש יודעת מי רואה אותי אוןליין וגם לא מזמינה כי אני בד"כ במסנג'ר ובפורומים וגם קוראת משהו תוך כדי כל זה
לגבי התוכנה שאת לא יודעת לפתוח בגלל הקוד, כשתחזרי לארץ או אם את רוצה עכשיו אפשר לבקש מהמכרים של הבת שלי שמגבירים מחשבים לעזור לך , בד"כ הם תוך 10 דקות מפצחים כאלה דברים ,אני יכולה לקשר אותך אליהם באיסיקיו, הם אומנם בני 17 אבל לא לזלזל... גאונים לאללה. ווינטרפרש- זהו כינוי של מנהל כמה פורומים , אחד מהם הוא פורום מיץ תפוזים , פני אליו במסר, בגדול נראה לי שהוא גם יוכל לעזור לך לפצח את הקוד של התוכנה, הוא מוכשר מאוד ,ממליצה לך ליצור עם הבחור הזה קשר. נראה לך שהתכוונתי לאורביט?
. את נולדת עם חבל טבור סביב הצוואר והוא גם נכרך סביב היד שלך איתה גם יצאת מהרחם , איכשהו היו סיבוכים... או שלא!!! זה סבבה לנסות להבין אותך
אני לא קונה לבת שלי תיק בשביל 8 ימי משלחת , אני מלווה מחברה ובאמת הצעתי לה תיק עם גלגלים , אמרתי לה שהיא תהיה COOL כמו דיילת ,זה ממש לא עשה לה את זה
אבל ניסיתי... המזל הגדול הוא שהם כנראה לא לוקחים פלאפונים לשם אז זה ממש חוסך כסף , מצד שני אני הייתי רוצה שהיא תהיה בקשר יומיומי ודי נאחס לי בגלל שאולי היא לא תוכל. הבן נמצא עכשיו בנופש אצל הדודים ויש לי כאן שקט מוזר כזה , מרגיש כמו נופש מצד אחד ומצד שני הוא חסר לי וקצת עצוב על הנשמה... בערב חג , אמא שלי אומרת שהבעל מקבל טגריטול שזה כדור הרגעה ,אני מאוד מקווה שהוא לא ישתה בערב חג כי זה יבטל את התרופה ויגרום לעוגמת נפש רצינית לכולנו , מצד שני , אני אשקר אם אני אכתוב שלא התרגלתי לצאת משם מהר ולהגיד לאמא שלי שחבל שבאנו. תודה על שאת מחזיקה לי אצבעות , מקווה שאצלכם יהיה נחמד והכי חשוב - רגוע
להתראות מותק

למעלה