שלום

dairy milk

New member
שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo220.gif

- אוקיי, אז לפני שאני מתחילה לכתוב, בבקשה אל תקטלו אותי - זה מה שאני חושבת ואני מקווה שזה לא חוצפה מצידי לבוא ולהגיד את זה.. - אז ככה. עד לפני, אמ, נגיד שבועיים ככה - חשבתי שרוני היא עאלק "נסיכת פופ," שהיא עושה מוזיקה מטומטמת, שהיא צעקנית מדי ווואנאבי מתוקה, ובכלל - שרק ילדים קטנים יכולים לאהוב אותה. בזמן האחרון, אני רואה יותר ויותר ראיונות איתה, ועכשיו בעיתון את המוזיקה שהיא שומעת, ואני שמה לב שהיא ממש אחלה בנאדם, ושאולי אני לא אוהבת את המוזיקה שלה - אבל היא אוהבת אותה ויש אנשים שאוהבים אותה וזה בסדר וזה קול, כי אולי זה לא הסגנון שלי אבל יש כאלה שזה כן שלהם. שמתי לב, למשל, שהמוזיקה שהיא שומעת ושהיא שמה באייפוד זה בערך מה שאני גם שומעת, ושבקיצור היא ממש לא פקצ"ה כמו שחושבים ושאני ומסתבר החברים שלי ממש טועים שחושבים שרוני היא מלכת הסתימות. אז חשבתי שזה.. אני לא יודעת, אולי חשוב להגיד את כל זה כדי שאנשים ידעו שאולי היא נראית להם מטומטמת ובלונדינית חסרת שכל, אבל מסתבר שהיא לא... בקיצורררררר... רוני את נחמדה מאוד, ורציתי שתדעי שכל הוואנאבי פריקים האלה שלא אוהבים אותך נורא טועים
הילע.

נסיכת pop

New member
שמחה שהגעת למסקנה הזו:]

אנשים באמת לא מעריכים אותה מספיק וחיים עם דעות קדומות ולא יודעים איזו הכרות עם אדם מדהים הם מפסידים .

Beat Girl

New member
כמה היתגעגעתי לתגובות כאלה../images/Emo13.gif

כל אלו ששונאים את רוני עצמה, כלומר בתור בנאדם פשוט לא יודעים עליה כלום. היא בן אדם פשוט מדהים
אני שמחה ששינית את דעתך

TOUSH

New member
היא בחורה חכמה../images/Emo70.gifאפילו מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שמחה שהגעת למסקנה

Titush Black

New member
שמחים שאת חושבת ככה.

ותודה ששיתפת אותנו בזה
כמו ששמת לב אנחנו פה ממש אוהבים אותה, וחלקנו (לא אני..) אפילו מכירים אותה ממש אבל ממש אישית (כמו אמירה
) ויודעים שהיא בנאדם מתוק ומקסים והיא ממש לא מה שעשו ממנה. ואני מסכימה איתך. את לא חייבת לאהוב את המוזיקה שלה. הלוואי וכולם היו חושבים כמוך. תיתוש

dairy milk

New member
יואו, ../images/Emo220.gif

אני פתוחה ומתחשבת D: איזה מאגניבה אני.
וכן, גמאני שמחה שהגעתי למסקנה הזו - שהגעתי בכלל לכמה מסקנות בזמן האחרון

סוף סוף מישהו שמבין

אכן, יש הרבה מאוד ששונאים את רוני ותמיד מקללים אותה וקוטלים אותה בכל כתבה... הם לא גילו ת'אופי שלה ולא מגלים ת'אופי שלה, כי אולי יש לה אופי קצת אחר ומאוד טוב. רוני היא בחורה מקסימה, היא נותנת כבוד לכל אחד ואחת מאיתנו.. אין לי בעיה עם זה שהמוזיקה שלה לא מוצאת חן בעייניך, אך מאוד שמחה שהגעת למסקנה הזו

Mr pop

New member
היא לא חושפת ת'אופי שלה

אם נגיד הלך לה משהו חרא השבוע היא לא תספר היא כל הזמן נראית מאושרת כ"כ שזה דבר טוב
אבל לפעמים אנשים רואים את עודף המאושרות הזאת כזיוף. וחבל

Mr pop

New member
נכון מאוד

בקשר לוואנבי פריקים אצלי בבצפר יש קומונה כזאת ששומעים רק מוזיקה כזאת עם גיטרות צרחות קללות אבל הם אהבו את מותק2
היא לא וואנאבי מתוקה היא מתוקה

Sweety Shiri

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

אני שמחה ששינית את דעתך וכמובן ששיתפת אותנו. זה נחמד לשמוע שאנשים משנים את דעתם לטובה על רוני אחרי שהם רואים את האישיות והאופי האמיתי שלה.

../images/Emo13.gif

אני אוהבת אותה כבנאדם... פשוט לא אוהבת פופ... אבל היא ממש מקסימה... ששואלים אותי "את מעריצה את רוני
" אני אומרת "לא מעריצה אותה, אני אוהבת אותה בגלל מי שהיא"... היא ממש מותק

רוני1002

New member
וואי, איך אני 'מתה' שתפרסמי את

ההודעה הזאת בפורום של שורטי. אני שמחה ששינית את דעתך לגבי רוני. היא מדהימה.

למעלה