שלום
שאלה לכם

Revital118

New member
שלום ../images/Emo13.gif שאלה לכם

הלכתי היום לרופא, כדי שייתן לי הפניה לדיאטנית (סופסוף)... אמרתי לו שאני לא רוצה לרדת במשקל, אלא פשוט להתחיל לנהל אורח חיים בריא שמורכב מתזונה נכונה. שכחתי לציין שאני ל-א רוצה לעלות במשקל, ולכן זה לא רשום בהפניה. אני חוששת שגם אם אגיד לדיאטנית שאני לא רוצה לעלות במשקל, היא כביכול "תרמה" אותי בתפריט שהיא תרכיב לי ואני אשמין (הסיבה היא שמבחינת BMI אני בתת משקל אבל אני לא נראית כך, אני בריאה לחלוטין, הוסת שלי סדירה וכו'...) ואני לא רוצה להשמין, וגם לא לרדת במשקל, אלא פשוט לחטב את הגוף (איזור המותניים והבטן). הדיאטנית תיקח אותי ברצינות אם אגיד לה שאינני רוצה לעלות במשקל?

finduilas

New member
בעצם מה אכפת לך?

דבר ראשון, אם הדיאטנית לא תיקח אותך ברצינות אז תחליפי דיאטנית. אני ממש לא חושבת שצריך לעבוד עם בעלי מקצוע שלא לוקחים אותך ברצינות או נותנים לך הרגשה רעה. זה ממש מביא לי את הסעיף. דבר שני, גם את יכולה לקחת את הדיאטנית שלך ברצינות ולסמוך עליה שהיא מקצוענית ותתן לך את התפריט שהכי מתאים לחיים בריאים. ונניח שכתוצאה מכך תעלי בקילו או שניים (מה שיכול לקרות כי שרירים מחוטבים שוקלים יותר משומן), אז מה הבעיה? כולה מספר. העיקר שאת אוהבת את איך שאת נראת ואת מרגישה טוב. בקיצור, בלי פניקה. תלכי לדיאטנית, תתנהגי אליה בכבוד ותדרשי ממנה את אותו יחס.

למעלה