שלום תלמידים ותלמידות

שלום תלמידים ותלמידות../images/Emo13.gif

מה שלומנו היום? האם שיננו את השיעור מאתמול? האם אתם מוכנים למבחן פתע? אז קדימה נצא לדרך!!

סליחה על האיחור...

יש נושא בתחום המיני שאני חושב שאני חלש בו. אפשר להתייעץ איתך בשקט או חייבים בקול רם?

אוקיי שב במקומך, וחדל פטפטת....

ממליצה בקול רם, כי המגמה שכל התלמידים יחכימו כאן, אז קדימה שאל שאלך בני ונענה.

והיום המדריך הקצר....../images/Emo13.gif

המדריך הקצר לגומר המהיר! כושר מיני בתקופות ובחברות רבות נתפס כאמת מידה ליכולת אישית של ,הגבר, ובעיה בתפקוד המיני יכולה לגרור, דמוי עצמי נמוך, מבוכה, בלבול .פגיעה בגבריות, שינוי התנהגות עד כדי מניעת יחסי מין ועוד ,שפיכה מוקדמת מופיעה בספרות כהפרעה השכיחה ביותר לגבי גברים נמצא שלא מדובר באכלוסיה ספציפית הסובלת מהבעיה, אנשים הסובלים מההפרעה באים משכבות סוציו-אקונומיות שונות, לא נמצאה קורלאציה ,בין שפיכה מוקדמת להפרעות מין אחרות או לפסיכופתולוגיה ספציפית נמצאו גם אנשים נורמלים הסובלים מהבעיה, כאלה שנמצאים במערכות .יחסים טובה עם הפרטנר שלהם .בארה"ב לוקים בהפרעה זו 15% - 25% מהגברים .
לפני תחילת הטיפול הזוג צריך לדבר. זו החלטה זוגית ושניי בניי הזוג צריכים לקבל את ההחלטה ביחד. הטיפול דורש את נכונות שניהם ואת התחייבותם האישית להתמיד ולעזור. רוב שלבי הטיפול מנסים להביא את הגבר להגברת השליטה על השפיכה בעזרת טכניקת הביופידבק. המטרה היא להכיר לגבר את התחושות העולות מאיבר המין בזמן הריגוש .המביאות באופן אוטומטי לשפיכה, וכך ללמד אותו לשלוט על הרפלקס .
בהתחלה הזוג מגביל את עצמו למשחקי אהבה בלבד. עליהם להגיע לרמה גבוהה של עוררות מינית ואז להפסיק. טכניקה זו נקראת "התחל הפסק" .על פי טכניקה זו הגבר שוכב על הגב ומתרכז בתחושות Start Stop שמיוצרות כתוצאה מגירוי הפין ע"י בת זוגתו. כאשר הגבר מרגיש את השיא מתקרב הוא אומר לה להפסיק, ועליו להתמקד במיוחד בתחושות הארוטיות ולא לשים לב אליה על מנת לנטרל קונפליקטים וחרדות כתוצאה מהתגובה שלו לדאגה שלה. רצוי שהמחשבות שלו לא יפריע ולכן אין צורך .לתת למחשבות לא רלבנטיות להסיט אותו מהתחושות הארוטיות לאחר הפסקת הגירוי הגבר ישים לב שהתחושה נעלמת בתוך מספר שניות אבל לפני שהזקפה נעלמת תחדש האישה את הגירוי עד שהגבר יבקש .שוב להפסיק.
בשלב הבא הזוג יקיים יחסיי מין; החדירה תתבצע בתנוחה בה האישה למעלה וידיו של הגבר על הירכיים שלה. (ראה תנוחות בהן האישה למעלה). היא מורידה את עצמה על איברו הזקוף, ומחכה לסימן ממנו להתחיל בגירוי. מומלץ להמתין 15 עד 30 שניות בהן אף אחד מבני הזוג לא זז ורק אז להתחיל. הגבר שוכב בשקט תוך שהוא מדריך את תנועות האישה בעזרת הידיים שלו. גם במצב זה הזוג משתמש בטכניקת "התחל הפסק". רגע לפני האורגזמה הגברית הגבר יסמן לאישה והיא תפסיק את התנועות על שהתחושה תעלם ואז מתחילים שוב לנוע. וגם בתרגילים אלו .ממשיכים לאורגזמה רק בפעם הרביעית .

הממממ....המורה?

חבר שלי ביקש שאשאל מה קורה שהבעיה הפוכה (קשה לגמור) ?

irisi

New member
אז ...הבעיה

איננה אצלך.... ואגב זאת לא ממש בעיה!!!!

טאקילה~*

New member
המורה, מצטערת

הגעתי באיחור לכיתה. לא שמעתי את הצילצול. חחחחחחחחחחחח באת מורתי!

מה שוב שיעור בשעת אפס????

המורה השעון לא צלצל הכלב אכל לי את שיעורי הבית אבל אני מוכן לחזור עליהם שוב מובי דיק שלא משנה את הניק

למעלה