שלום, שנה טובה ושאלה

• פותח הנושא FR12
  • פורסם בתאריך

FR12

New member
שלום, שנה טובה ושאלה

עשיתי חיפוש בפורום לגבי תעודת יושר מה RCMP כי נתבקשנו ע"י הNVC לספק תעודות אלו לי ולבעלי. לא הצלחתי למצוא תשובות. אז אני מנסה כאן בתקווה שלמישהו יש נסיון עם זה. כאמור אנחנו צריכים שמישהו (מורשה) ייקח מאיתנו תביעות אצבעות על מנת לשלוח ל RCMP בשביל לקבל מהם תעודת יושר. אנחנו גרים בצפון ישראל ואין באפשרותינו לגשת לתחנת המשטרה הקנדית הקרובה....כפי שהם מציעים. ניסיתי לשלוח אימייל ולהתקשר לשגרירות הקנדית בת"א, אבל התגובה שקיבלתי היא שהם לא מטפלים בזה בלי לתת לי אינפורמציה אצל מי נוכל לעשות את התביעות אצבעות בשביל לשלוח לRCMP. האם מישהו יודע איפה, ואצל מי, בארץ אפשר לעשות זאת? תודה מראש ואיחולים שהשנה הזאת תהיה שנה של התגשמות התקוות והחלומות לכולנו.

dannyk27

New member
תפרטו

צה זה NVC? יש מס טכנאים בישראל שמורשים לקחת תביעות אצבעות ל FBI למשל. לאן אתם צריכים לשלוח את תביעות האצבע ואנסה לתת את הקישור המתאם להתקשרות.

FR12

New member
NVC

זה ה National Visa Center האמריקאי ונתבקשנו על ידם להביא תעודות יושר מקנדה. אנחנו בישראל ורוצים לדעת איך ואצל מי נוכל ללכת בשביל שייקחו מאיתנו תביעות אצבעות שנוכל לשלוח לRCMP יצרנו קשר עם השגרירות הקנדית בישראל והתשובה הייתה: (ושייצרנו קשר עם הRCMP התשובה הייתה לגשת לתחנת המשטרה הקנדית הקרובה אלינו...) Information of this nature is not available at this mission. Inquiries of this nature should be addressed to the Royal Canadian Mounted Police (RCMP) in Canada. Following are the contact details of the RCMP: • RCMP National Headquarters • Headquarters Building • 1200 Vanier Parkway • Ottawa ON K1A 0R2 • Tel: 613-993-7267 (General Inquiries) • Fax: General Inquiries: 613-993-7267 • Web Site: http://www.rcmp-grc.gc.ca/cont/index-eng.htm

dannyk27

New member
תדקו כאמור

אם ניתן שלוח תביעות אצבע מהטכנאים בישראל.

FR12

New member
זה הבנתי

אני רק לא יודעת מי טכנאי מורשה ולכן שאלתי פה כי גם בשביל להגר דורשים זאת.

למעלה