אישית, לא אמרתי שלהיות עשיר זה פשע
מה שהתכוונתי במה שכתבתי על ה'שואו' שלו, זה שככל שהוא מקדם את המטרות שלו (וכן, הבנתי שזה מאוד עוזר לו בחיים והוא מגיע להישגים בזכות עצמו וכו', אבל שנייה...) ע"י עשיית דברים חריגים ו'מוזרים', שכידוע מושכים יותר קהל, אנשים יכולים להסתכל על הפרסום שלו בעין עקומה, ולהגיד שלחולל דברים בכח המחשבה זה שטויות, כי כל מה שהם מכירים זה עצירת שעונים וכאלה. אני מבין אותם, כי מבחינתי (ואני לא חושב שצריך להיות מוכשרים במיוחד לדברים האלה, בניגוד למה שאנשים אמרו לי כמה פעמים), גם אם אפשר לעשות את זה, אז מה? מה זה קשור לחיים, שיהיה לי בריא...
התלהבתי מזה נורא כשהייתי בערך בן 8, ואח"כ החלטתי שחייזרים יותר מגניבים,you get my point?... מה שאני כן מאמין בו בלהט, זו היכולת 'לקרוא' אחרים ולהיות אדם המסוגל לשנות את נסיבות חייו לכיוון מסוים בעזרת מיקוד. אני חושב שניתן להגיע לזה לאו דווקא בעזרת 'פיתוח יכולות', כפי שמדובר עליהן במובן הקונבנציונלי, ע"י חינוך עדין, פחות מסגרות, יותר קשר עם הסביבה וצורות החיים סביבנו, לפתח ביטוי עצמי באומנות, מוזיקה וכו'... יש המון דרכים להתחבר עם העולם, ואני מדבר ברמה האישית שסוחפת גם אחרים ומגיעה לרמה הגלובלית... מיצוי היכולות זה השם פה, ואני לא מדבר על דברים כמו 'אבא עשיר, אבא עני' או חוגים של משרד החינוך, אלא על החיים שלנו והבנת מטרת החיים שהיא בכוחנו.