שלום שלום

• פותח הנושא Usagi
  • פורסם בתאריך

Usagi

New member
שלום שלום

הרבה זמן לא ביקרתי "אין לע זמן"... חחח אני מקווה למצוא עוד זנן לפה. ח'ברה יש לי שאלה, יום שישי בי קיבל כדור תולעים (תילוע חצי שנתי) יחד עם הזריקה השנתית שלו. בי בא בטעות במגע רחקו עם חתול אחר (מחלון) ושמתי לב שבי עושה את תנועת הבליעה, אני חוששת שהוא בלע איזה פרעוש או 2 מהחתול ההוא, במקרה גם היום הוא היה אמור לקבל את הפרונטליין החודשי שלו, מיד שקלטתי את זה שמתי לו את הפרונטלין. עכשיו השאלה שלי האם בי יפתח תולעים עם הוא בלע את הפרעושים, הכדור שניתן לו ביום שישי לו בר תוקף?

Usagi

New member
לע = לי, זנן=זמן

סליחה על הטעוןיות אני פשוט קלידה מהר

Usagi

New member
בטוח בטוח?

אני מאוד חולה עליו רק שלא יהיה חולה

פרעושים

לא כל פרעוש שחתול יבלע יגרום לתולעים. הכדור נגד תולעים הורג תולעים שיש באותו זמן, אם אין תולעים הכדור מיותר. בקיצור אין לך מה לחשוש.

oshrit131

New member
מה זה בדיוק אומר

האם אפשר להימנע מלתת כדור תילוע כל עוד אין תולעים?

Usagi

New member
יו אני חייבת התנצלות ל-בי שלי

אני חשבתי שצריך לתלע אותו עכל חצי שנה ועכשיו זאת הפעם הראשונה שהוא הצליח לקבל את הכדור (אודות לידים המקצועיות של הוטרינרית החדשה שלו - דר' אור רז!!!) במקום זריקה. והיה לו קשה כי הוא לא רגיל שמתנפלים לו על הפה!!! עכשיו אני מגלה שלא הייתי צריכה לעשות זאת!!! אלא רק שיש לו תולעים ושהכדור לא אפקטיבי בכלל כל עוד אין תולעים!!! בי תסלח למאמי שלך, אני עכשיו מחליפה צבעים חבל על הזמן.

Usagi

New member
מאיפה אפשר להשיג את הטיפות?

והאם הם מחסלות 2 וגי תולעים או רק 1 - כי הכדור מחסל את 2 סוגי התולעים.

אין לי מושג בסוגים

לחתולה שלי היו תולעים כמו שוםשום וזה חיסל את זה. קניתי אצל ד"ר גיא אוהב שלום המקסים בראשל"צ

Usagi

New member
בי שולח לכולכם ולחתוליכם נשיקות

וכפות ידיים

למעלה