שלום שוב לכולם, זקוקה להכוונה נוספת מכם :)

Zehabuba

New member
שלום שוב לכולם, זקוקה להכוונה נוספת מכם :)

זה הלינק להתייעצות הקודמת - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=940&MessageId=158050474 נכון לגבי היום חזרתי לבית שלנו, התחלנו ללכת למטפלת זוגית כדי שתעזור לנו (מעדיפה שלא לומר את שמה), אני האמת מרגישה שאנחנו לא ממש מתקדמים ושוב אני מרגישה שאנחנו צועדים אחורה במקום להתקדם. מה אני צריכה לעשות מהצד שלי כדי להחזיר את האמון בו והבטחון במערכת היחסים ואיך בכלל אני צריכה לשנות את ההתנהלות שלי כדי שיהיה לנו יותר טוב? אפשר גם לשאול לגבי הצד שלו? מה הוא יכול לעשות כדי לעזור לנו? אני כבר מאד מבולבלת, וקשה לי לוותר על הזוגיות הזו, אני מאמינה בלב שלם (כמו שנאמר לי כאן) שיכולה להיות לנו זוגיות מדהימה. תודה על כל עזרתכם עד היום :)

רשף כשף

New member
זהבובה

כפי שנרשם בפריסה הקודמת, ההצעות לפעולה צריכות להגיע ממך. אם את מתלבטת אם לפעול בצורה כזו או אחרת, את מוזמנת לפרט על כך. לא נוכל לענות על שאלות שמכוונות לפעולות אנשים אחרים שאינם את.

Zehabuba

New member
רשף...

בפעם שעברה שאלתי מה אני צריכה לעשות, אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות מעבר למה שהתחלתי לשפר (וזה מעט לטעמי), אם הייתי יודעת מה אני צריכה לשנות בעצמי עוד הייתי שואלת
אבל אני לא מתלבטת, אני פשוט לא יודעת מה לעשות מעבר לשינוי המזערי שאני משתדלת לעשות, כדי שהזוגיות שלנו תשתפר

רשף כשף

New member
זהבובה...

בפעם שעברה שאלת: "האם נכון לי לשכנע את איקס להסכים לפתרון שלי?" התשובה שקיבלת: "הדרך להגיע לשם תלויה בך וביכולת שלך ללמוד לחיות בהרמוניה עם עצמך.." לאחר פנייה ממך התשובה הורחבה: רשף כשף- "את יכולה להציע דרכים איך לעבוד על עצמך‬ ולהגיע למודעות או לבטחון העצמי הדרושים לך. ההצעות לפעולה צריכות להגיע ממך. יש קורסים בקבוצה, יש אימון אישי, יש טיפולים כאלה ואחרים, ניתן להתייעץ עם אדם שקרוב אלייך ואת סומכת על דעתו... איננו מכירות אותך ולכן איננו יודעות מה מכל אלה תשקלי לעשות. לשם כך עלייך לבדוק אפשרויות להתקדמות אישית בתחום המודעות והבטחון העצמי בזוגיות, לבדוק שמות של מטפלים, עלויות וכדומה, ולחזור עם מספר אפשרויות שמקובלות עלייך לשם פריסת כדאיות." מגי- "אם יש לך חברה קרובה שמוכנה לומר לך את האמת על עצמך - תשאלי אותה איך את מתנהגת בחברת אנשים אחרים. יתכן ואת רואה את עצמך בזוית ראיה אישית שאינה תואמת את מה שהסביבה רואה בך, משהו שאת משדרת כלפי חוץ ושאינך יכולה לראות, כי התמונה שאת בונה כמציאות אישית, מציבה אותך במקום בו קשה לך לראות איך הסביבה סופגת ומקבלת אותך..." על פי מה שאת כותבת כאן, לא התחלת לפעול בכיוון שהקלפים המליצו לך, ולכן ההמלצה שקיבלת עדיין תקפה. קראי שוב את ההמלצות, וראי מה את כן יכולה לעשות בנידון, בנוגע לדרכי פעולה שיבואו ממך. בהצלחה!

למעלה