שלום.. שאלות :)

Misslala

New member
שלום.. שאלות :)

שלום... אני צריכה את עזרתכם. 1. כיצד ניתן לקשר בין החשבונות של איביי ופייפאל? אפשר הסבר מובן ומפורט? תודה :) 2. איך אני יכולה לאשר את חשבון הפייפאל בלי בעיות? ובמידה ואני לא מאשרת את החשבון, אני יכולה עדיין להזמין רגיל, והחשבון יהיה פעיל וכ"ו..? תודה רבה! שבוע טוב לכולם!

ezBaySchool

New member
חיבור פייפאל לאיביי + אישור חשבון

חיבור חשבונות eBay ו-PayPal הוא תהליך פשוט מאוד: My eBay -> Account -> PayPal Account -> Link PayPal account ושימי את המייל והסיסמא שלך בפייפאל. מבחינת אישור החשבון (PayPal Verified) יש לללחוץ על Confirm Credit / Debit Card ולעקוב אחר השלבים כפי שמופיע בסרטון ההדרכה המצ"ב למטה... (החלק שרלוונטי לך מתחיל בדקה 4:55, למרות שלא יזיק לראות את כל הוידאו ולוודא שפתחת את החשבון נכון...) בהצלחה!

ozitex

New member
ת

my ebay > Personal Information> Financial Information >Automatic payment method/Backup payment method >EDIT אישור חשבון פייפל נעשה באמצעות הכנסת קוד 4 הספרות אותו את מקבלת מחברת האשראי. ברגע שתעשי כן, תקבלי מעמד VERIFIED. תוכלי בינתיים לשלם באמתעות כרטיס האשראי הרשום שלך אבל לא תוכלי למשל למשוך כספים שתקבלי לחשבון. אין סיבה לא לאשר את החשבון. בהצלחה.

למעלה