שלום(-: שאלה

מצב
הנושא נעול.

vitamin P

New member

נסעתי היום לצלם בכפר סבא את אזור הרכבת אבל אז גיליתי שבבוקר מישהו לקח לי את המצלמה
בכל זאת נסעתי הסתכלתי והתרשמתי.... משטחי בטון גדולים ניצבים בכל מיני אזורים בין סוקולוב לנורדאו לדעתי הם כבר ממש מוכנים להוסיף קצת אדמה לישר את השטח ולהניח את המסילה הבעיה היא שבכל הפרויקט נכנס גם כביש 531 אז לא יודעים מה שייך למה בתוך האתר הענק הזה בין התחנות(סגרו אפילו כביש) מתי התחנה החדשה בכפר סבא תפתח? ומתי בערך יעבור הפרוייקט לשלב הנחת המסילה? תודה(-:

אורי404

New member
לקראת סוף שנת 2004. כנראה, איזור

נסעתי היום לצלם בכפר סבא את אזור הרכבת אבל אז גיליתי שבבוקר מישהו לקח לי את המצלמה
בכל זאת נסעתי הסתכלתי והתרשמתי.... משטחי בטון גדולים ניצבים בכל מיני אזורים בין סוקולוב לנורדאו לדעתי הם כבר ממש מוכנים להוסיף קצת אדמה לישר את השטח ולהניח את המסילה הבעיה היא שבכל הפרויקט נכנס גם כביש 531 אז לא יודעים מה שייך למה בתוך האתר הענק הזה בין התחנות(סגרו אפילו כביש) מתי התחנה החדשה בכפר סבא תפתח? ומתי בערך יעבור הפרוייקט לשלב הנחת המסילה? תודה(-:
ספטמבר תיפתח התחנה.

vitamin P

New member
תודה(-:

ספטמבר תיפתח התחנה.
תודה(-:
עוד מעט יהיה לי מספיק זמן ללכת להסתכל על העבודות בבקרים אני מקווה שיאיצו את הקצב(-: נסגרה בסוף תוכנית הרכש של רכבת ישראל לשנים הקרובות? מה הפרטים והעלות? תודה רבה

אורי404

New member
אכן, טעות שלי (פאק שלי): סוף 2005,

איך לקראת סוף 2004 כשאנו
כבר בשנת 2001 ? אופס, סליחה, אנו בשנת 2005. כנראה שהתכוונת בסוף שנת 2005? הלא כן?
אכן, טעות שלי (פאק שלי): סוף 2005,
ככל הנראה, לקראת ספטמבר 2005. ועדיף, שאם כבר אני טועה, אז שאני אטעה כאן בספרה פה, או ספרה שם, מאשר במבחנים, שהיו לי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה