שלום!שאלה דחופה!!!
|הצילו|

שלום!שאלה דחופה!!!../images/Emo107.gif|הצילו|

תראו הסיפור הוא כזה: אני ומשפחתי חיפשנו כלב!גורה קטנה... חיפשנו יותר מ 5 שבועות עד שמצאתי מודעה..למסירה! הלכנו וראינו את הכלבים! היו 9! הינו צריכים לחכות שבוע! כי הם היו קטנים עוד.. חיכינו שבוע והבעלים הלכו לרמת גן למסור את הגורים! נמסרו 6 ונשארו 3. גור אחד הבעלים רצו להשאיר לעצמם! הבחירה הייתה קשה מאחר והבעלים השאירו לעצמם את הכלב הכי יפה!:( אני ואחותי שיכנענו את אבי לקחת כלב..שהיה ממש יפה והכי רגוע! לקחנו אותו לנסיון...אבי כל הזמן בילבל לנו את המוח:"רצינו בת לקחנו בן,רצינו יפה לקחנו מכוער (הוא היה מהמםםם!!!!!!!!!!!).." אמא שבהתחלה לא רצתה כלב..קיבלה את זה בטוב מאוד!ודווקא אבא שרצה כלב..לא התאהב בו:/ אחרי שבוע ויומיים ההורים התיעשו....אני ניסיתי לשכנע אותם שהוא גור והוא צריך לפחות שבועיים כדי שהוא ידע את ה"חוקים". החזרנו אותו לצערי הרב!:(
:( בסוף ההורים אמרו שהוא היה בסדר!אבל הוא לא היה ה"סגנון שלנו". עברו 3 שבועות מאז החזרתו של "בהטובן".. בדיוק השבוע אבא אמר:"באמת חבל על הכלב..." עכשיו אני מחפשת גור/ה לא שובב במיוחד .... רק שיהיה מ-6 שבועות עד שנה אימייל: [email protected] בתודה נוי:)
 

simba007

New member
אני ממש מצטערת בשבילך...

גם אני כל הזמן רציתי לקחת כלב ולא כלבה..למה?לא יודעת אבל בערב ראשון אחד לפני חודש וחצי בערך אמא שלי התקשרה למודעה שראיתי בעיתון ואמרה לי שזה גורות ולא גורים..אז אמרתי מה רע בגורה?היום היא אצלי כבר חודש וחצי ואתמול מלאו לה 3 חודשים ואני מקוה שתמצאי גור/ה שיהיה לכם נוח איתו/ה...
 

be_roo

New member
את צריכה איכשהו להסביר להורים

שכלב זה לא ספה שקונים לנסיון ומחליטים להחזיר כי הצבע לא יפה. לא לוקחים גור לשבועיים ואחרי זה מחזירים. אין שום גור בעולם שיכול ללמוד את הכללים של בני האדם בשבועיים, ואם ההורים לא יכולים לחיות עם זה אז מוטב לא לקחת כלב מאשר שוב לחזור על אותה טעות ולגרום עצב לכולם.
 

lee grint

New member
הנה הכלב שאמרתי

הוא מקסים והוא באמת יפה אין מה להיתווכח
 

רז89

New member
מוסרים...

אני עדי אחותה של לי שלחתי לך גם אי מייל אנחנו מוסרים אותו, והוא ממש מקסים. לצערי מחר הוא חוזר לרחוב. אם לא יימצא לו בית. פשוט הכלבה שלי גדולה ותוקפת אותו ואבא שלי לא רוצה עוד כלב בשום אופן.
 

enbalush

New member
../images/Emo5.gif

זורק לרחוב???....אנשים פה השתגעו לגמרי...אין לך פתרון? אז תרדים, אל תזרוק אותו לרחוב שיגסוס שם לאט...
 
תבין....הוא היה יכול../images/Emo107.gif

הוא היה יכול להשאיר אצלינו... לא היתה בעיה! אם הוא לא היה נושך את אחי הקטן ואותנו או עושה מלא שטיות הינו משאירים אותו...:(
 

be_roo

New member
אז לצערי נראה לי שעליכם לוותר על

רעיון אימוץ הכלב בשלב זה. אין כלב שלא עושה שטויות, גם כגור וגם כבוגר לפעמים, זה חלק מהחיים איתם וצריך לקבל את זה ולהיות מוכנים וסבלניים בחינוך שלו, בדיוק כמו שילדים עושים שטויות וההורים מלמדים אותם במשך שנים איך להתנהג. מאחר והיה מדובר בגור צעיר, הנשיכות שהוא נשך היו חלק ממשחק ולא תקיפה של אחיך הקטן. וגם זה חלק מהדברים שצריך ללמד כלב צעיר לא לעשות. נראה שאתם רוצים כלב אבל לא מוכנים להתמודד עם ההפשרות שצריך לעשות כדי להנות מהחיים איתו. את אולי מעט צעירה וקשה להבין את זה, אבל אני מקווה שהוריך יגלו אחריות. בבקשה תני להם לקרוא את השרשור הזה.
 
יש לנו סבלנות!!אך הכלב לא היה רגוע!

אפילו שישן כל הזמן הוא ילל! לי לא ממש היתה בעיה! אם הבעיה היא ההורים (לפי דעתי כן) אז...אני מתה לעבור לבית משליייי(19-11=8...אז עוד 8 שנים:() עם כלבב!! לי דווקא היתה סבלנות הלכתי אליו והוא רץ אלי!אני דווקא חיבבתי אותו:) אני לא מוותרת! ירצחו אותי אני לא מותרת! יסקלו אותי באבנים אני לא מוותרת!! תודה על האזנה:))))
 

רז89

New member
אני חושבת שהחבר'ה פה צודקים.

זה שאת רוצה ומבינה זה אחלה, אבל ההורים שלך אולי לא מבינים איך הדברים עובדים עם כלב. גם הגור שלנו מילל בלילה. הוא לא אוהב להיות לבד. מה לעשות... הוא תינוק. וזה משהו שצריך להבין שבא עם כל החבילה. הכלב של אחי היה בוכה כל לילה ואחי היה ישן איתו בשק שינה על הרצפה.
 

erez99

New member
אולי תיקחו כלב בוגר ומחונך..

אולי אפילו מאולף יש כאלה למסירה בימי אימוץ.
 

be_roo

New member
לצערי זה לא משנה

את חיה עם הוריך והם אלה שמחליטים וקובעים ואם הם לא מסכימים לסבול כלב בבית אין ברירה אלא לחכות ולא לקחת עוד כלב ולהחזיר אותו אחרי שבועיים, ועד אחד ועוד אחד. מי שיסבול מזה זה את והכלב. לא חבל? כלב מלכלך (מה לעשות הוא לא יכול לחלוץ נעליים בכניסה, והפרווה נושרת), ויש לו ריח (מה לעשות, יש לו פרווה והוא לא מתרחץ, וגם אם כן זה לא עוזר), והוא עלול לעשות נזק לרהיטים (הוא לא יודע שזה שולחן, הוא חושב שזה חתיכת עץ שכיף ללעוס), ולעשות צרכים על השטיח (כי הוא לא מבין כשמסבירים שאסור), והוא יכול בטעות לנשוך לפני שמלמדים אותו שאסור. ההורים שלך לא מוכנים לכך, אאם הם יכנעו לדרישה שלך שוב ושוב ויתחרטו בכל פעם, אף אחד לא ירוויח.
 
למעלה