שלום. שאלה ב-JavaScript מישהו יכול לכתוב בפרוטרוט איך עושים את זה?
ט טלמון סילבר New member 29/10/03 #1 שלום. שאלה ב-JavaScript מישהו יכול לכתוב בפרוטרוט איך עושים את זה?
ט טלמון סילבר New member 29/10/03 #2 אני מצטער, אבל קובץ ה-txt נפתח אצלי משום מה כקובץ HTML. במקרה זה אפשר לקרוא את השאלה שלי באמצעות View -> Source
אני מצטער, אבל קובץ ה-txt נפתח אצלי משום מה כקובץ HTML. במקרה זה אפשר לקרוא את השאלה שלי באמצעות View -> Source
ט טלמון סילבר New member 29/10/03 #3 ניסיון נוסף להציג את קובץ השאלה. החלפתי את "הסוגריים הזוויתיים" (גדול-קטן) בסוגריים מסולסלים. מישהו יודע איך עושים את זה?
ניסיון נוסף להציג את קובץ השאלה. החלפתי את "הסוגריים הזוויתיים" (גדול-קטן) בסוגריים מסולסלים. מישהו יודע איך עושים את זה?
ט טלמון סילבר New member 29/10/03 #4 שוב בעייה בתצוגה. אפשר לראות את העברית רק בעזרת Encoding. בקיצור השאלה היא: איך לשנות את הצבע של טבלה\שורה\משבצת קיימת? מישהו יודע?
שוב בעייה בתצוגה. אפשר לראות את העברית רק בעזרת Encoding. בקיצור השאלה היא: איך לשנות את הצבע של טבלה\שורה\משבצת קיימת? מישהו יודע?
ט טלמון סילבר New member 29/10/03 #5 ניסיון נוסף, ושאלה נוספת. השאלה הנוספת: האם יש דרך להציג בקובץ HTML את התווים "גדול מ..." ו"קטן מ..." כך שייראו בטקסט רגיל?
ניסיון נוסף, ושאלה נוספת. השאלה הנוספת: האם יש דרך להציג בקובץ HTML את התווים "גדול מ..." ו"קטן מ..." כך שייראו בטקסט רגיל?
B bonas2 New member 29/10/03 #6 קבל! <table name=table1> <tr name=line1 bgcolor="#88ff88" onMouseOver="this.style.backgroundColor='yellow'" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#88ff88'"> <td> Boris Yeltzin </td> </tr> </table>
קבל! <table name=table1> <tr name=line1 bgcolor="#88ff88" onMouseOver="this.style.backgroundColor='yellow'" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#88ff88'"> <td> Boris Yeltzin </td> </tr> </table>
ט טלמון סילבר New member 29/10/03 #7 ../images/Emo45.gif תודה רבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עובד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo45.gif תודה רבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עובד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif