שלום, רציתי את דעתכן...

samiro

New member
שלום, רציתי את דעתכן...

שלום - אני בונה כרגע אתר חדש לנשים. (אתר אופנה) לי הוא נראה בסדר גמור ונוח אבל בתור גבר. אני לא אופציה כאן בשביל להחליט מה אתן חושבות
רציית לדעת מה דעתכן (הנשים), על האתר - מבחינת נוחות עיצוב ושילוב צבעים. אתן לא צריכות להיות גסות :p האתר בשלבי בנייה, ולא להתייחס לתוכן הוא עדיין בבניה כמו שאמרתי... הנה כתובת האתר www.Metukot.net

beky1

New member
התיחסות

לטעמי אתה צודק , האתר לא מדבר כלל לא מבחינת הצבעים או העיצוב , האתר פשוט וקל לתפעול אך אינו מושך את הגולשת להכנס ולהסתובב ולראות מה עוד יש באתר. מה שמאוד לא ברור , האם האתר הוא יעודי או שזוהי פלטפורמה למכירה וקידם אתרים ובניה עצמית של אתרים ברשת. אם הוא מכוון להיות אתר לעסק אופנה, לטעמי הוא פספס את המטרה. רוצה דוגמאות ? בבקשה אתרי עונות ומתאים לי

samiro

New member
אלה אתרים לחנויות

האתרים שהבאת דוגמא - הם אתרים של חנויות וזה כפרסומת לחנות עצמה. האתר שאני עושה - אמור להיות כמו מגזין לנשים... שהיו בו כל מיני כתבות שנשים יתענינו בהן. ופורומים שיכתבו בהם כמובן.. את אמרת "אך אינו מושך את הגולשת להכנס ולהסתובב ולראות מה עוד יש באתר" בשביל זה אני שואל כאן מה צריך לעשות לדעתך על מנת שכן תגלשי אל עומק האתר... תודה רבה על ההתיחסות :)

אתר עם עיצוב מנוכר

אני ממעטת להכנס לאסימון בעיקר בגלל חזותו המנוכרת של האתר, ואני לא לבד בעניין הזה. מבחינה זו, הוא דוגמא לא ממש משובחת.

מבין כל אתרי הנשים../images/Emo45.gif

אסימון הוא הכי חדשני בעיצוב, מצוייד באסטרטגיה ובחשיבה שיווקית, לעניין התכנים- כל אישה ודעתה. כל בעלת אתר- וקהל היעד שלה, המטרות שלה ובהתאם לכך התכנים. חלק מהתכנים ש"מבזים" מצויים גם ב "הדרך למעלה"......

ראשית, אני חולקת עלייך מקצועית

אסימון נתפס לז'אנר הבננות של YNET רק הפך אותן לעיגולים. זה ז'אנר מיושן למרות שמשום מה Ynet עדיין דבקים בו. הוא חיוור ולא אטרקטיבי ומשכיל לכפר על כך בויטאליות שיווקית שלגביה, אני מסכימה, טוב היה לו יותר אתרי נשים היו נוהגים כמותו. זה אינו משנה את העובדה שאני מוצאת את עצמי בכל פעם משתוממת מול ההתלהבות מ"העיצוב החדשני". הוא לא חדשני. לטעמי הוא לא עיצוב אלא עימוד. לגבי הערתך השניה, אני מציעה לך לבדוק עובדתית את דברייך. אתר "הדרך למעלה" הוא אתר העצמת נשים המעמיק ביותר ברשת בעברית, שלא לדבר על היותו הותיק ביניהם. היות והוא גם מהווה אכסניה לכמה ממאמריך, אני מציעה שתנהגי בו בכבוד. אין אף אמירה נמוכה שתוכל לקחת ממנו את מיצובו ומיקומו, ושתינו יודעות זאת היטב. Saying that, אני לא עורכת השוואות בין אתרים ולשמחתי כל אתרי התוכן לנשים (שאת חלקם סייעתי להקים, מאחורי הקלעים) ובייחוד אלו הנמצאים במיקום גבוה בגוגל, הם אתרי תוכן ראויים. מאחר ואני מאמינה בריבוי, הרי שכל המרבָּה הרי זה משובח. זה לא מוריד מזכותי (ובשל התמחותי + מעמדי ברשת - גם חובתי) לבקר עיצוב או תוכן - להיפך, זה מעגן את הזכות והופך אותה לנקיה מרבב.

מותר עצה בתור גבר זקן?

אין שום סיכוי, שלעולם, בשום נסיבות שהן, תצליח להכנס לראש של אשה. לא מאמין לי? תשאל את אבא או סבא שלך... עצתי לך: קח מעצבת/ גרפיקאית. זה לא צריך להיות יקר, שתשב איתך שעה ותצייר לך על הנייר איך בערך זה צריך להראות כדי להראות טוב בעיני אשה. אגב, אם האתר מיועד לנשים, אז לא "עמכם הסליחה" אלא "עמכן הסליחה"

samiro

New member
הבעיה שכבר נעזרתי במעצבת.

הבעיה שכבר נעזרתי במעצבת... והבעיה היותר רצינית - שאלתי את אותה שאלה בכמה פורומים, אלוהים ישמור, בכל פורום תגובות שונות. חלקן טובות וחלקן ההפך - וכאן אני כבר לא יודע מה לעשות - צריך לרצות את הרוב.. נשים נשים... אשמח לעוד תגובות בכל אופן - תגידו לי מה לא אהבתן, אפילו דברים קטנים, ולאט לאט אני אשפר... כי את האמת אני מתכנן לפרסם את האתר הזה ממש חזק. נ.ב, אם יש בחורות שמעוניינות לנהל פורומים - צרו קשר [email protected]

כמה הערות בונות

1. תפסיק לשאול אנשים לדעתם. לכל אחד יש את הטעם שלו, ואין סיכוי שתצליח לקלוע לטעם של כולם. יתרה מזאת, אתר לא בונים לפי טעם אישי של אדם כזה או אחר (למעט מי שמשלם את הכסף, שבו חייבים, מה לעשות, להתחשב). אתר בונים לפי מה שנכון / לא נכון לעשות. 2. לא נכון: יש יותר מדי צבעים באתר, שלא מאד משתלבים זה עם זה (וורודים, חומים, רקע ירקרק שלא משתלב עם שום דבר אחר, וכו'). 3. לא נכון: יותר מדי סוגי פונטים. תבחר פונט אחד (הכי מומלץ - אריאל), ולך עליו לכל אורך הדרך. 4. לא נכון: הקו המתעקל של בר הניווט. תנועה באתר צריכה להוביל את העין לכיוון שאנחנו רוצים שהגולש יתמקד בו. התנועתיות של בר הניווט לא מניעה לפעולה. אני מזמינה אותך לקרוא מאמר מורחב יותר בנושא. שיהיה לך בהצלחה.

samiro

New member
מאמר באמת יפה

אהבתי את המאמר - את האמת אני הבנתי מכל התגובות (לא רק זאת) שצריך לשנות קצת את שילובי הצבעים. הבעיה היא שכאן אני נתקע - אני כבר לא יודע מה לשנות, מרוב ששיניתי דברים ועוד בעיונת, לגבי הפלאש למעלה (הבאר ניווט) המקור שלו נעול ואי אפשר לשנות את הצבע של הבאר עצמו (החום) ... אם מישהו יכול להמליץ לי על קודים של צבעים ... (#FFFFFF) אשמח.. תודה רבה - ותודה אביטל

הצעות לשילובי צבעים

נסה את האתר הזה. צריך לשחק שם קצת. אפשר לקבל רעיונות ל-מה הולך עם מה.

samiro

New member
שיניתי במקצת

שיניתי את הגופן בתפריט העליון ובכותרות אשמח לתגובות לגבי הצבעים סתם שמתי אותם בינתים

einatgross1

New member
מתוקות????

הי, אל מי אתה פונה? אני אישית לא אוהבת שקוראים לי מתוקה וסביר להניח שלא אכנס לאתר שזה שמו. העיצוב מצא חן בעיני, וגם התכנים נראים מועילים. בהצלחה,

samiro

New member
יכול להיות?

יכול להיות שלא תכנסי לאתר רק בגלל השם שלו ? ואם התכנים שם יהיו סבבה, בכל זאת לא תכנסי ?

beky1

New member
בניגוד לבחירת שם של עסק

שם אתר הוא בעל משמעות לגבי הגולש אבל איך אומרים בצבא אם נדע שמדובר בפצמ"ר האם נבדוק אותו מבפנים כדי להיות בטוחים ? שם אטרקטיבי הוא חלק משם המשחק ברשת האינטרנט, שם שלא מדבר לקהל היעד שלו מפספס את מטרתו. יוצאי דופן יכולים להיות אולי אתרים עם שם זוועה , אך יש להם ניקוד או ציון גבוה שהוענק ע"י גולשים או ביקורות טובות מפי גולשים או אנשים אחרים. אמנם השם אינו הכול , אך הוא בהחלט חלק מהשם הכולל של האתר.

למעלה