שלום רב,

yo t a m

New member
שלום רב,

הייתי רוצה סיוע של ניתוח כתב ידי בקשר למה שכתוב בקובץ המצורף. עליי להודות שקצת התרגשתי בזמן הכתיבה כך שיכול להיות שהכתב יצא קצת שונה משהוא באמת, אבל אני מקווה שהוא מספיק טוב בשביל ניתוח
תודה

קרןרווה

New member
יותם

אתה טיפה צעיר מדי כדי לקבל חוות דעת בפורום הזה. אני לא ממליצה.

yo t a m

New member
מה זאת אומרת?

העניין הוא שההחלטה שאני צריך לקבל בשבוע הקרוב יכולה להכריע את כל העתיד שלי בנושא המנהל, ולכן הייתי שמח לעזרה של ניתוח כתב היד
ומדוע צעירות-יתר מונעת ממני לקבל את דעתם של מומחי הבנת פתלתולי המוח מגושי עופרת על נייר?

shamon51

New member
הי יותם

אין ספק שאתה בחור מקורי לענין שאלתך: גיל ההתבגרות הוא גיל של שינויים דחופים ועל כן בפורום זה לא מנתחים כאלה כתבים אלא מחכים שהמערכת תתיצב. חוץ מזה: לשום מנהל בית ספר אין יכולת להכריע את עתידך שמעון מעכשיו התואר שלי: מומחה הבנת פתלתולי המוח מגושי עופרת על נייר

yo t a m

New member
הו,

מה שאתה אומר בעצם זה שהכתב שלי עשוי עוד להשתנות בימי חיי?
המִנהל, העיסוק הניהולי, זאת המגמה עליה אני חושב ואני לא יודע האם היא מתאימה לי או לא, ולכן פניתי אליכם
תודה בכל מקרה שמעון, מומחה הבנת פתלתולי המוח מגושי עופרת על נייר

shamon51

New member
בשלב זה הייתי

הולך על פי נטיות הלב או פונה לאבחון רציני של כוון לימודים

yo t a m

New member
../images/Emo4.gif

אתה רומז שגרפולוגיה היא לא אבחון רציני של כיוון לימודים?
והיא לא יכולה לפרש את נטיות הלב?
צר לי מאד, אבל אני לא רואה דרך רצינית יותר מגרפולוגיה לניתוח של דברים שכאלה.

shamon51

New member
אני לא רומז ../images/Emo13.gif

אני אומר במפורש שבפורום הזה יש הסכמה לא לנתח כתב יד של צעירים והסיבה כבר הוזכרה, אם תרצה יעוץ אמיתי גש לאדם מקצועי: פסיכולוג, גרפולוג או זאולוג
שמעון

yo t a m

New member
חבל. ../images/Emo13.gif

איאלץ להשתמש בשירותיהם של גרפולוגים אחרים. אינני מבין את ההשוואה בין זאולוג לגרפולוג. גרפולוג חוקר דברים ממשיים שלהם משמעות רבה, בעוד זאולוג חוקר דבר מופשט ומסתורי שאין כלל הסכמה לגבי נכונותו. האם אפשר להאמין לזאולוג כשיאמר שאריות לא צדים, אם לפתע אריה אחד יקום ויצוד? דברים כאלה לא קורים בגרפולוגיה, ולכן אינני מבין את ההשוואה

למעלה