שלום רב!

טוען רב

New member
שלום רב!

להלן הודעת הבהרה של מנהל פורום ´דו-קיום´ שמספרו 211 באשר לסיבת חסימתי ממנו: " שלום טוען רב, טרנספר הינו רעיון גזעני ופשיסטי שאין לו מקום בתפוז ובפרט בפורום דו קיום. החסימה תעמוד בעינה כל עוד אתה לא מתחייב בפניי להפסיק להעלות את הנושא בפורום, כי הנושא איננו לגיטימי. תודה, מימון " טענתו שרעיון הטרנספר אינו בר-כתיבה בפורומים שערורייתית, ומכיוון שידוע לי שאישרתם את פורום ´מולדת´ התומכת בטרנספר, הריני לבקש ממכם במפגיע לפעול להסרת חסימתי מפורום ´דו-קיום´ שמספרו 211 או לחילופין לפעול להדחת מנהלו. בברכה, טוען רב

מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

אם הדבר נכון צריכים להחליף מנהל! זה לא ייתכן שאדם יחסום חבר בפורום בגלל דיעות אישיות שלו שנוגדות את דיעות המנהל! ועוד בפורום דו קיום? שבו אמרוים לקבל את השונה על דעותיו והתנהגותו! להיות סובלניים! אני מבין מה אתה עובר ונראה לי ממש לא הוגן מצד הנהלת הפורומים לא להגיב להודעה כזו! "ניאו המקורי"

לביא1

New member
לפטר את המנהל מיד!!!!...

טרנספר הוא רעיו לגיטימי שמיוצג עלידי מפלגה בישראל ויש בו תמיכה מוחלטת שלהציבור מסקרים שנרכולפני מספר חודשים כ 60 אחוז מהציבור היהודי תומכים בטרנספר!. לפטר את המנהל מיד הואל א יקרא לרעיון לגיטימי רעיון גזעני.

בבחירות-הבאות להצביע רק (ט) מולדת

coolit

New member
תפסיקו..|בלוןכ|

גם אני מסכימה שזה לא בסדר, אבל אתם מתלהבים כל כך מכל דבר! לא צריך לפטר את המנה אם הוא מתפקד כמו שצריך בד"כ, צריך רק להבהיר לו מספר עניינים. ואין צורך לשנוא אנשי שמאל בכלל. אנשים טפשים- אין זו אשמתם שכך הם נבראו. ובכלל- אנשים בעלי דיעה שונה לא צריכים להיות טפשים. הם צריכים להיות בעלי דיעה שונה. כל ישראל אחים.. לה לה לה וול.. לא צריך שלום, צריך שקט, וטרנספר הוא, בעצם, לא הפתרון. הפתרון הוא להרוג אותם אחד אחד, כל מי שיש לו נשק, ולנתק כל קשר עם מדינות ערב. וזה לא נכון שהנהלת הפורומים לא עונה אף פעם, זה ממש ממש מגעיל שאתם מתלוננים על זה! כי במקום לענות לשטויות שלכם (בכל אופן אחרי שמבטלים לכם את החסימה אתם רק כותבים למנהל קללות וכותבים שאתם עוזבים את הפורום כי מה זה ובלה בלה בלה), הנהלת הפורומים עושה את מערכת הפורומים יפה יותר ונוחה יותר. ואם לא נאה לכם- לכו מכאן! לכו לנענע או לוואלה, שגם עונים לכולם מיד ברגע שליחת ההודעה וגם עושים הכל על הצד הטוב ביותר, וגם יש להם אתר כזה יפה וכזה מושקע וכזה מחלא אופציות וכזה נוח.. ´בקשה, לכו.. אבל תניחו לאנשים לחיות בשקט! אקצור.. תפסיקו להתלהב.

אני מבקש:לא לעשות הכללות!!!

זה שאת מאמינה באלוהים וביהדות לא אומר שכולם כמוך!! אז אל תגידי נבראו!! כי יש שמואלנים אתאיסטים!! אז אני מבקש!!! אתאיסט:אדם אשר אינו מאמין בקיומו של אלוהים, ואינו תומך בשום דת או כת!

reshef

New member
לדעתי אתה לא צודק ../images/Emo31.gif

דו-קיום פירושו לחיות ביחסים טובים עם מי שחי איתך, למרות חילוקי דעות. רעיון הטרנספר נוגד בצורה המוחלטת ביותר את רעיון הדו-קיום. איזה דו-קיום יש כשרוצים להעיף את הצד השני? מנהל הפורום צודק כשהוא אומר שרעיון הטרנספר איננו לגיטימי לנושא הפורום. תראה, אני בטוח שלא חסמו אותך רק כי הצעת את רעיון הטרנספר. על הודעה או שתיים לא חוסמים. אני לא רואה סיבה להעיף את מנהל הפורום.. בכל מקרה, אני בטוח שיבטלו את החסימה שלך, אחרי הכל כולנו פה כדי לדבר. יום טוב.

טוען רב

New member
אז למה אישרו את פורום ´מולדת´?

אני כלל לא נכנס לשאלת חוקיות או אי-חוקיות הטרנספר (למרות שהיא ברורה לטעמי). טענתי היא שהנהלת הפורומים כבר החליטה כי הרעיון כשר ומותר כשהדיינה על אישור פורום ´מולדת´ שדיגלה הוא הטרנספר. אני רק מבקש מההנהלה סיוע טכני, כי אני יודע מהי דעתה בנושא.

Samsara

New member
סליחה על ההקפצה...

זה לטובת כאלה שינסו להבין מה הבעיה בפורום.

reshef

New member
הרעיון כשר ומותר - אין ספק!

אבל הזכרה חוזרת ונשנית של הרעיון בפורום "דו-קיום" - שמנוגד לו לחלוטין?

nirdagan

New member
אתה מסכים שטרנספר הוא גזעני ופשיסטי

לפחות ממה שהבנתי מטיעוניך, אינך חולק על הקביעה שטרנספר הוא גזעני ופשיסטי, אלא רק טוען שזו איננה סיבה מספקת לחסימתך בפורום. הלא כן?

טוען רב

New member
נסה שוב

כל שאמרתי שאין לי עניין לדון בחוקיות/אי-חוקיות הרעיון מכיוון שהנהלת הפורומים כבר קבעה שהוא חוקי כשהתדיינה על הקמת פורום ´מולדת´ שדיגלה הוא הטרנספר. מטרתי היא אך ורק להסב את תשומת הלב של ההנהלה לעבריינות של מנהל פורום ´דו-קיום´ על מנת שתחסוך ממני את עוגמת הנפש שבחסימתי, ואולי גם של אחרים שעלולים ליפול קורבן לאותה מדיניות עבריינית.

למעלה