שלום רב

liorkl

New member
שלום רב

כמשתמש ותיק באייפוד התחלתי את דרכי בפורום זה ,עוד מימי ההמרה עם וידאורה והגרסה לעברית של האייפוד וידאו שלי ... עכשיו אני עומד (סוף סוף) להתחדש באייפון 4 32 גיגה רציתי לדעת על המלצות לאפליקציות (חינם וגם בעלות) אני יודע שיש ה-מ-ו-ן אתרים שבהם ניתן למצוא כל מיני כתבות והמלצות אבל רציתי לדעת ממקום של נאמנות לפורום ששימש אותי רבות בעבר ובתקווה להשתמש בעצות חברי הפורום גם לאייפון...

AYELET1

New member
קשה סתם לזרוק שמות ישומים

אמור מה אתה מחפש שיהיה כיוון כלשהו

liorkl

New member
הכוונה שלי -

עם איזה אפליקציות האייפון לא היה אותו דבר בשבילכם - נניח 3 הגדולים שהייתם ממליצים עליהם בעיניים עצומות

goldsoft

New member
האפליקציות שבלעדיהם אני זורק את האייפון הם:

האפליקציות שבלעדיהם אני זורק את האייפון הם: 1. Installous 2. Cydia 3. UnlimTones כל שאר האפליקציות הן נגזרות שלהם...........

noa_f

New member
אוקי. בוא נאמר שאין לך אותן יותר ואתה זורק את

האייפון. מה תיקח במקום? (אם אלו האפליקציות שאתה לא יכול לחיות בלעדיהן, בטח פשוט תכניס את היד לתיק של מישהו ותשלוף משם מכשיר)

sagi a

New member
רק קצת

עם התוכנות האלו אתה רק גונב פרנסה של מפתחי יישומים מסכנים. אתה לא גונב את הטלפון שלהם...

liorkl

New member
אווף :(

האייטונז לא מזהה לי את האייפון , מישהו יודע למה ? להטעין אותו הוא מטעין יופי .....

k-don

Well-known member
כיבוי והדלקה של המחשב

ריסט לאייפון חיבור דרך כבל מקורי ב USB אחורי

liorkl

New member
../images/Emo51.gif עזר ,

יש לי מפצל USB וחיברתי דרכו , למרות שהמפצל מחובר מאחורה והוא USB2 זה לא עזר , חיברתי מאחורה ועכשיו זה סבבה אגב , זה אייפון שנרכש בסין , יש לי בעיה קטנה , שיניתי את השפה לאנגלית/עברית אבל באפ סטור הוא מתחבר לסין , איך מסדרים את זה

k-don

Well-known member
מה זאת אומרת מתחברת לחנות של סין?

אתה בטוח שזה אייפון של אפל? באייטיונס במחשב אתה יכול להגדיר למשתמש באיזה חנות הוא. ביצירת ה appleid יש לך אפשרות לבחור לאיזו חנות הוא שייך , וכאשר תשתמש בו אז תעבור לאותה חנות

liorkl

New member
הסתדרתי

היה לו הגדרות לוח שנה ואירועים של בייג'ינג , הורדתי את זה וזה הסתדר נראה לי שגם החיבור לאייטונז שסוף סוף הצליח חיבר אותו לחנות באנגלית לפי הID שלי...

goldsoft

New member
אני בעד קוד פתוח

כמפתח, אני בעד קוד פתוח, ותוכנות חינמיות למשתמש הרגיל יש המון דרכים להרוויח כסף מתוכנה - פרסומות, תוכנה "בתפירה" אישית וכו' אני יכול לומר שאני כמפתח בחברה גדולה - חוץ מתוכנות שאני בונה ללקוח בתפירה אישית (ואז החברה שלי קורעת במחירים.....) שאר התוכנות למשתמש הג'נרי והרגיל הן בחינם (הם עושים לנו פרסומת ובזכותם אנחנו מקבלים עוד עבודות)

למעלה