שלום רב... שאלה לבנות בבקשה :)

ddnew

New member
שלום רב... שאלה לבנות בבקשה :)

אהלן.. אני אשאר חסוי בשלב זה, אבל יש לי שאלה בוערת לבנות הפורום. אני בן 16 וחצי ויש לי חברה סביבות שנה... ואנחנו בעיקר בשלב של סקס יבש ובכלל כל מה שניתן לעשות בלי להוריד מכנס ותחתון... ובשיחה שהיתה לי איתה לא מזמן על העניין בשביל לשפר את המצב, היא אמרה לי שכשאני "עושה לה ביד" (כי זה לא ממש לעשות..) דרך המכנסיים זה לא ממש אפקטיבי, אלא רק הסקס היבש עצמו. עכשיו, שאלתי היא כזאת: היות ואני מעריך שלעשות לה ביד דרך המכנס יכול להיות דבר מהנה בשבילה והבעיה היא רק שאני לא עושה את זה כמו שצריך, היא מה באמת אפשר וצריך לעשות? ואם אפשר שכל הבנים בפורום שבטח מחזיקים מעצמם מלכים בעניין לא יגיבו אלא אם כן הבתזוג שלהם ממש התלהבה מהביצועים שלהם :) אז אם לבנות כאן בפורום לא אכפת לעזור, עם הסברים מפורטים ככל שאפשר, למסרים האישיים או כאן (מה שנוח לכן), אני אודה לכן מאוד, כי חשוב לי מאוד שהיא תהנה. תודה רבה ויום טוב :)

חןשסק

New member
אז אולי...

תנסה להכניס את היד מתחת למכנס, מעל התחתון? קח את זה צעד אחד קדימה. תראה איך היא תגיב. אם תוריד לה את המכנס, יכול להיות שהיא תתרגש יותר וזה יעזור. תהנו...

כמו שכבר

הציעו מעלי, אם אתם ביחד כבר שנה והיא סומכת עליך, אולי היא כן תתן לך להכניס את היד בין המכנס לתחתון. אני מניחה שאם תעשה עבודה טובה לפני, היא לא ממש תחשוב אם כן או לא ופשוט לא תעצור אותך... תמיד אפשר לשלב בזה סקס יבש ותוך כדי אולי לפתוח את הכפתורים והרוכסן, תזרום

Immortal Black

New member
כמו שכבר אמרו.

תראה, באמת 'לעשות ביד' דרך המכנס זה לא אפקטיבי, לא מרגישים כלום. ואם היא אומרת לך את זה כניראה שהיא רוצה להרגיש משו.. אולי היא מפחדת להתקדם... סה"כ יהיה לה סבבה, לא? לעשות ביד דרך תחתונים זה הרבה יותר מורגש ממכנסיים[מכנסיים עשויות מבד עבה יותר... הוא גם יכול לגרום לגירוי באזור-לא נראה לי נחמד] אם היא ממש נגד, אז היא שמה את עצמה איפה שהיא רצתה, היא די תסבול עם תנסו לעשות לעשות את זה דרך המכנסיים, והיא רק תהנה אם היא תוריד אותן... בכל זאת להשאר עם משו, אבל שהיא גם תהנה. יום טוב גם לך [ואתה נשמע כמו בנאדם ממש חמוד =)]

למעלה