שלום רב לך עו"ד גליה , אשמח לשמוע

מצב
הנושא נעול.

מה דעתך: לפני מספר חודשים נפלתי בעבודה לפני החג הודעתי למעבידי שטיפול בנושא הועבר לעו"ד הוא השתגע בלשון המעטה!! לדעתי הוא מתכנן לפטר אותי , אני עובד שם בדיוק שנה מגיע לי פצויי פיטורין במקרה זה? האם במידה והוא אכן יפטר אותי בגלל הגשת התביעה , הוא אינו עובר עבירה? ופוגע לי בפרנסה? אנא , עזרי מתקשה להרדם ומאוד מוטרד, הוא גרם לי להרגיש כמו פושע

תיקון , מלאו בדיוק 11 חודשי עבודה

מה דעתך: לפני מספר חודשים נפלתי בעבודה לפני החג הודעתי למעבידי שטיפול בנושא הועבר לעו"ד הוא השתגע בלשון המעטה!! לדעתי הוא מתכנן לפטר אותי , אני עובד שם בדיוק שנה מגיע לי פצויי פיטורין במקרה זה? האם במידה והוא אכן יפטר אותי בגלל הגשת התביעה , הוא אינו עובר עבירה? ופוגע לי בפרנסה? אנא , עזרי מתקשה להרדם ומאוד מוטרד, הוא גרם לי להרגיש כמו פושע
תיקון , מלאו בדיוק 11 חודשי עבודה
ולא שנה שלמה, זכאי לפיצויי פיטורין?

לא יודעת למה הוא השתגע.

לא יודעת למה הוא השתגע.
1. לביטוח לאומי את זכאית לפנות בכל מקרה. 2. תביעה נזיקית, יש לה טעם אך ורק אם היתה רשלנות של המעביד שגרמה לנפילה ואם הוא מבוטח הרי שלא צריכה להיות בעיה. 3. זכותו לפטר אותך. 4. אם עבדת פחות משנה, לא תהיה זכאי לפיצויי פיטורים. 5. התייעץ בשאלות עם עורך דינך. בהצלחה והרבה בריאות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה