שלום קרן

שלום קרן

רציתי לשאול אותך כמה שאלות 1- מדוע יש הרבה תקיעות בחיי? 2- בקשר לזוגיות, מה לשפר ומתי? 3- האם כדאי לי לדחות בשנה לימודים כדי לשפר פסיכו ולנסות להתקבל לריפוי בעיסוק (יש בזה סיכון שלמרות זו לא אתקבל) המון המון תודה ענבל 28/5/85 ח' סיון תשמ"ה נולדתי בשתים בלילה

תשובות :

1. אני לא רואה תקיעות , אלא לכל דבר בחיים יש את הזמן שלו , אין מה למהר .... 2. את נמצאת אמנם בתקופה לא ממש קלה רגשית אך היא נועדה מסיבה מאוד מיוחד והיא : לארגן את המחשבות שלך , לאסוף את הרגשות שלך ולהחליט לאיזה כיוון את בוחרת להתקדם . מחשבות על מה עשית עד כה ומה היית רוצה לעשות מובילים אותך קדימה . אין בכך שום רע או תקוע , להיפך , זה חיובי מאוד . 3. זוגיות רצינית אני רואה לקראת גיל 26 ולא לפני . מה לשפר ....?? אוכל לענות לך על כך ביעוץ אישי . 4. כן ממליצה לשפר פסיכומטרי ולהירשם ללימודים ואני לא רואה סיבה למה לא תתקבלי . תחום הריפוי בעיסוק ותחום טיפולי שיש בו תקשורת ופיזיות מצויין עבורך , בהצלחה,קרן

בבקשה כנסי

תודה על התשובה חשבתי על הנדסת תעשיה וניהול במקום לבזבז עוד שנה (מה גם שזה לקחת סיכון כי אולי אני אגיע לציון שאני אצטרך) מה דעתך על כך. בנוסף היכן את מיעצת (אני מאיזור הצפון) וכמה עולה פגישה? המון תודה ושבוע טוב ענבל

הי קרן לא קיבלתי הודעה במסר

אני חושבת שבגלל שלא סימנתי אפשרות לקבלת הודעה דרך מסר לכן עכשיו אני רושמת אפשרות לקבל במסר. תודה רבה

למעלה