שלום, צריך עזרה בקניית אופניים

oklida

New member
שלום, צריך עזרה בקניית אופניים

שלום, אני התחלתי לעשות טיולי אופניים (שטח+טיפה כביש) עם חברים שלי. כיום יש לי אופניים בסיסיות ללא בולמים. חשוב לציין כי ניתן לעשות את המסלולים שלנו עם אופניים מסוג זה אבל אני רוצה לשדרג אופניים. לרוב חברי יש אופני זנב קשיח(אופניים רק עם בולם קדמי) ולאף אחד אין מעצורי דיסק. התקציב שלי הוא בסביבות ה 1500 ש"ח. ולפי מה שהבנתי עדיף לי לקנות אופני יד שניה. השאלה היא האם לקנות זנב קשיח או שיכוך מלא? עד כמה חשוב זה מעצורי דיסק והאם אני צריך? על מה לשים דגש בקניית האופניים וכו... אשמח לעזרה מכם!!! תודה רבה. -דרך אגב, אני מטר שמונים, איזה מידה אני צריך? *כמו כן אם מישהו פה מוכר את האופניים שלו אשמח לקבל מידע במסרים, כי הבנתי שבפורום אסור לפרסם מודעות מכירה.

ranperagmin

New member
תגובה

שלום רב, בתור אופניים ראשונים אתה כנראה תקנה אופני זנב קשיח, שכן שיכוך מלא במחירים האלה הם באיכות נמוכה מאד. כנס לתפריט לרוכבים מתחילים, ותתחיל משם. אם תרצה אופני יד שניה, כנס לאתר הרים וחפש בו. הבקשה הזאת מתאימה יותר לפורום אופניים מאשר טיולי אופנים. אם יהיו לך שאלות דומות שנוגעות לציוד בהמשך עדיף שתפרסם אותן שם

oklida

New member
תודה רבה, אשמח לתגובות נוספות

ואפרסם את ההודעה גם בפורום אופניים

e y a l b

New member
זנב קשיח בלי דיסקים.

אתה יכול למצוא יופי של אופניים יד שנייה, זנב קשיח ומעצורי רגילים. כשתתמכר, תמצא מה אתה באמת אוהב והתקציב יגדל ( או שתפסיק לאכול ולהאכיל את הילדים) תשדרג. בהצלחה

למעלה