PhoenixSuns
New member
שלום, צריך המלצות ../images/Emo13.gif
שלום, צריך המלצות
כרגע אני לומד ומתכנן ללמוד על בורסה ושוק ההון.. מספרים. אני צריך עזרה לגבי ספר שמומלץ לקנות... כי זה יקר מכדי שאני ארשה לעצמי לקנות לקרוא ולראות אם הספר טוב או לא..מה גם שלא ראיתי מבחר גדול של ספרים בחנויות לכן אולי עליי להזמין (?) אז כדי שלא יומלצו ספרים לא רלוונטים שכבר קראתי.. אני ארשום איזה קראתי
קראתי את הבורסה למתחילים, את זכרונותיו של סוחר מניות מוול סטריט, כללי המשחק, אבא עשיר אבא עני (כמה ספרים בסדרה), תיק ספקולטיבי ותורת המשחקים (אם זה קשור), בורסה אופציות מעו"ף וניתוח למתחילים, ספר על דונלד טראמפ (שכחתי את השם), הליכת אקראי בוול סטריט דרכו של וורן באפט (עכשיו קורא). זה בערך הסגנון של הספרים שקראתי... אולי עוד כמה.. איזה עוד ספרים מומלצים יש (מתאימים ברמה, כלומר לא ספר מקביל לבורסה למתחילים), כי המבחר בחנויות הולך ומצטמצם... חשבתי אולי על ספרי ביבליוגרפיות או ספרי ניתוח טכני... באנגלית נראה זה בנתיים לא בשבילי, למרות שיש לי כמה ספרים באנגלית בבית כמו Come into my trading room אבל הוא לא מתאים לא ברמה של התוכן.. ובטח לא ברמה של השפה.. (האנגלית שלי לא משהו... אז בטח שהאנגלית הטכנית לא, רמה של כיתה י' בערך..אני בן 15
) הייתי רוצה אולי לנסות לקרוא ספר באנגלית.. יש ספר מומלץ למתחילים מתחילים מתחילים שאני אצליח לקרוא אותו צמוד למילון? כדי שאני לאט לאט אצליח לקרוא ספרי בורסה באנגלית? או שלפחות אדע את המושגים הבסיסיים באנגלית... תודה למי שהיה סבלנות לקרוא
ויום טוב..
שלום, צריך המלצות
כרגע אני לומד ומתכנן ללמוד על בורסה ושוק ההון.. מספרים. אני צריך עזרה לגבי ספר שמומלץ לקנות... כי זה יקר מכדי שאני ארשה לעצמי לקנות לקרוא ולראות אם הספר טוב או לא..מה גם שלא ראיתי מבחר גדול של ספרים בחנויות לכן אולי עליי להזמין (?) אז כדי שלא יומלצו ספרים לא רלוונטים שכבר קראתי.. אני ארשום איזה קראתי