שלום- עזרה בעיניני חמות.....

שיר 1

New member
שלום- עזרה בעיניני חמות.....

אני ובעלי לעתיד עברנו לגור חצי שנה מאז התחלנו לצאת וחודשיים אח"כ הודענו על החתונה. לאמא הפולניה של חבר שלי היה קצת קשה בהתחלה כי עד גיל 27!!! הוא גר בבית. בקיצור- אני ממש אכלתי מרורים... היא היתה מעירה על כל דבר- על גיהוץ, על ניקיון והייתה ממש מגעילה... אבל הבנתי שזה לא אישי נגדי והחלטתי לנהוג באצילות ולחכות שהיא תתרגל. כשהודענו על החתונה לפני שנה בדיוק, התלהבות לא ממש היתה שם והחלטנו להתחתן בתחילת אביב 2002 במקום באוקטובר 2001 (לבקשתם של הוריו של בעלי שטענו שזה יקל עליהם פיננסית). בקיצור, אחרי שהיא הבינה שהבן שלה באמת עשה בחירה נבונה (אני!!!) אז היא ממש משתדלת (קונה לי בגדים וכו´) ואני לא נוטרת טינה ומתנהגת יפה. הבעיה היא שאם לא התקשרתי כמה ימים אז ישר היא מרימה טלפון לחבר שלי " איפה היא למה היא לא מתקשרת?" והוא מתקשר אליי וכו,, אז אני אומרת לו שכשיצא לי וכשיתאים לי אני אתקשר (אנחנו רואים אותם פעם בשבוע לארוחה!!) אני לא רוצה לפגוע בו כי הוא רוצה"יחסים חמים בחוג המשפחה" אבל גם לא רוצה לסמן לי
רק כי הוא מבקש.... יש לה גם לפעמים יציאות מרגיזות אליי שרומזות כמה היא לא מרוצה מהכמות המועטה של הטלפונים שלי אליה.. בבקשה עזרה..... מישהי פנויה לצאט??

shelycat

New member
כדי להכנס לצאט

לוחצים בראש העמוד הזה באופציה צאט חתנות וזהו בערך. לגבי חמות אין לי עצה, חמותי לא מרוצה ממני ועכשיו אחרי החתונה היא יכולה לחפש אותי.

אתי@

New member
צרות של עשירים ../images/Emo6.gif

אני אומרת שאת בת מזל שאמא של החבר שלך אוהבת אותך "יותר מידי"...
לכן הכי טוב זה שתתפשרי - תתקשרי טיפה יותר אבל תמיד תשמרי על הדיסטנס המינימלי שאת מעונינת בו. כלומר, אם היא מצפה שתתקשרי כל יום ואת מתקשרת "רק" פעמיים בשבוע, אז תתפשרי על 3-4 פעמים בשבוע (פעם ככה פעם ככה
). ככה היא תהיה מרוצה ואת לא תצטרכי לעשות משהו שאת ממש לא רוצה. אני בטוחה שהיא תבין שאת עשית את הפשרה שלך והיא תצטרך לעשות את שלה... בהצלחה
אתי@

אבל תעמידי אותה בפני עובדות

עכשיו. כי מאוחר יותר תיצרי תקדימים שלא תוכלי לסטות מהן. הוא הבן הראשון שלה שמתחתן? אולי אח"כ יהיו עוד כלות שהיא תוכל להציק להן...

יעל3

New member
הבעל לעתיד צריך להעמיד אותה במקום

דרישות יש ויהיו כל עוד היא מקבלת את מה שהיא רוצה. אם את רואה שאת מתפשרת והיא רק דורשת ודורשת צריך להפסיק כבר עכשיו, כי אח"כ זה מגיע גם לעניינים לגבי איך לגדל את הילדים וכו´. מי שצריך להעמיד אותה במקום בקשר לזה זה בעלך לעתיד - קודם כל להפסיק לבקש ממך לעשות כל מה שהיא דורשת ובנוסף להעמיד אותה במקום כאשר מגיעות עוד דרישות וטענות. קשר צריך להבנות משני כיוונים ולא מכיוון אחד שדורש ושני שנותן.

limor 2

New member
תשאירי לה הודעות במזכירה כשאת יודעת

שהיא לא נמצאת..

*מור

New member
רעיון מעולה אני גם עושה אותו לפעמים

למרות שלא לחמתי לעתיד כי היא ממש לא מציקנית או משהו כזה. לפני שנתיים עבדתי בחברת תיקשורת שאם הייתי רוצה להתקשר ללקוח מסויים ולא היה לי סבלנות אליו אז הייתי מועברת (בעזרתי) ישירות לתא הקולי שלו...וכך הייתי משאירה לו את הודעתי.

שיר 1

New member
תודה לכולן.... החלטתי שבמקום לבוא

הבייתה בערב אחרי יום עבודה ולהתחיל לריב, הרבה יותר כיף זה להשכיח את הסיפור ופשוט לא להזכיר אותו.... פשוט הגעתי הבייתה קצת יותר מוקדם ממנו והכנתי מרק טעים וקצת נרות.... ופשוט לא היה ולא נברא.... פשוט הקדמתי את חג האהבה בערב אחד כי היום יש כדורסל... אין עם מי לדבר..

למעלה