שלום, עזרה בבקשה.....

יערולי

New member
שלום, עזרה בבקשה.....

אני מקווה שתוכלו לבוא לעזרתי... האם מישהו מכיר את האגדה של הנס כריסטיאן אנדרסן "מלכת השלג"? ואם כן, איפה אני יכולה להשיג את העלילה בעברית? בתקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש!!!

*GormE*

New member
הסיפור הולך ככה-

יש ילד וילדה, והם אוהבים אחד את השני מאוד ומשחקים באביב במרפסת עם הורדים. בחורף פתאום מגיעה סופת שלג עזה ואיתה מלכת השלג- שחוטפת את הילדה איתה. אני לא זוכרת אם הילד מחכה עד שהוא מתבגר או שכבר הוא מתחיל בחיפושים אחרי מלכת השלג- אבל הוא עובר מקומות רבים בכדי למצוא אותה ובנתיים השנים חולפות והנער מתבגר. כשהוא מוצא את המלכה הוא נאבק איתה כמדומני, אבל כשהוא מגיע אל הנערה- היא לא זוכרת אותו, כי הלב שלה הפך להיות מקרח. הוא מראה לה ורד מהילדות שלהם ואז היא מזילה דמעה שמנפצת את כל הארמון הענקי של מלכת הקרח לרסיסים, וכמה מהם ננעצו בליבה של הנערה. מרגע זה אני לא כל כך זוכרת, אני חושבת שהוא מטפל בה ובסוף הם ביחד לנצח. זה סיפור מאוד יפה ופיוטי, היה לי אותו כשהייתי קטנה וחבל שאני זוכרת אותו רק במעורפל.

zooti

New member
תיקונים

זה הילד שנחטף, אחרי שרסיסים של מראה נכנסו - אחד בעין ואחד בלב, והשפיעו עליו. זוהי הילדה שיצאה למסע כדי למצוא אותו, ותוך כדי המסע היא מתבגרת. הרסיסים של הילד נמסו מדמעות הילדה, ואחרי שהוא זיהה אותה, גם מדמעותיו.

צומת ספרים

יש להם את הסיפור (בעיבוד קצר יותר ומתאים לילדים) מחיר הספר הוא 3.5 ש"ח (באמת! אני קניתי משם)

למעלה