שלום!..מקרה שקרה לי באוטובוס.

שלום!..מקרה שקרה לי באוטובוס.

בגיל 16 עליתי לאוטובוס לשכונה בירושלים..נסעתי לסבתא שלי. השכונה הזו בחיים לא הפחידה אותי. תמיד הסתובבתי שם חופשי. לקחתי אוטובוס מהמדרחוב בשעות הצהריים.. התיישבתי מושב אחד לפני האחרון.. אני לא אשכח את היום הזה בחיים! לבשתי מכנס לבן,צמוד וחולצת טריקו רגילה בצבע שחור. תמיד שמעתי על מקרי אונס והטרדות..אבל לא האמנתי שזה יקרה לי! עוד בשעות האור ובדרך לסבתא!! מי היה חושב על זה?? בקיצור, היו באוטובוס יחסית הרבה אנשים..רק שמאחורה לא ממש. אחרי 10 דקות עלה באחת התחנות הקרובות לתחנה שהייתי צריכה לרדת, בחור, עם כיפה. הוא נראה בערך בגיל 17. התיישב מאחורי. פתאום הרגשתי רוח באיזור האוזן. הסתובבתי וקלטתי אותו נשען על המשענת שלי..כשהפרצוף שלו ממש קרוב אלי. באותה תקופה הייתי נורא ביישנית ופחדתי לדבר עם אנשים. הסתובבתי חזרה. והוא לא זז!..פחדתי.. הגעתי לתחנה..הגעתי עד לדלת של הנהג..והסתכלתי על הבחור בזוית קטנה.. הוא המשיך לשבת. פחדתי וקיוותי שלא ירד איתי! כשהנהג עצר,נתתי לאנשים לרדת לפני..ואז ירדתי..התפללתי שהבחור לא ירד! הלכתי..ולא ראיתי אותו..ואז אני קולטת אותו..לא ידעתי מה לשעות! הלכתי בצד אחד של הכביש,(זה כמו רחוב צר כזה..עם כביש חד-סיטרי) והוא בשני,אח"כ עבר לצד שלי..המשכתי ללכת וכאילו כלום-עברתי שוב לצד השני.. הוא בא אחרי. הגברתי את מהירות ההליכה, וחזרתי לצד השני. ממש דקה מהבית של סבתא. הוא המשיך לעקוב אחרי, ופתאום הרגשתי צביטה בטוסיק..הסתובבתי בבהלה ואז אמר את המשפט שבחיים לא אשכח: "היי כוסית,רוצה צביטה בטוסיק??" אלוהים,זה לא יוצא לי מהראש.. אמרתי לו כשאני כולי רועדת "מה אתה עושה?" נגע לי שוב בטוסיק. התחלתי לברוח והוא תפס אותי בילקוט שהיה עלי..ניסיתי לברוח. ולמזלי עבר רכב של בניה או משהו..פועלים נראה לי. פחדתי שאולי הם ישתפו איתו פעולה..עלו לי המון סרטים בראש. כשהבחור עוד תופס אותי, אני שומעת את אחת האנשים מהאוטו צועק: "הכל בסדר??..הוא מציק לך???" וישר הבחור תפס ריצה של החיים שלו!!! ברח הבן-זונה! הלכתי אחריו..לראות לאן הוא בורח ואם הוא כבר מספיק רחוק ממני.. כשראיתי שהוא מספיק רחוק..ורץ ממש מהר הדביל, הסתובבתי לכיוון הדרך שלי..המשכתי ללכת..כשאני משלבת ידיים. לא רציתי לבכות..כדי שסבתא לא תשאל מה קרה.. אבל לא יכולתי להתאפק.. ירדו לי דמעות..!.. הגעתי לכניסה של סבתא..ועמדתי במראה..כדי שלא יראו שבכיתי. ופתאום אני קולטת את סבא שלי ז"ל.. יורד להליכה.. שאל מה קורה וכל זה..ואם בכיתי.. אמרתי "לא..נכנס לי משהו לעין..."..וחייכתי. עליתי לסבתא..כאילו כלום לא קרה.. רק במחשבות שלי זה רץ. לאיזור הזה נמנעתי להגיע. אבל לפעמים לא הייתה ברירה. לא סיפרתי את זה להרבה.אולי לשניים-שלוש חברות. הם לא התרגשו במיוחד.. אז אפשר להגיד שהוטרדתי מינית??... ואם מפקד בצה"ל אומר לי, בתור חיילת שלו: "הייתי מת לעשות אותך"...?..אחרי ,כמובן, שבחן את כל גופי.

כן

הבחור עם הכיפה תקף אותך מינית. לגבי המפקד (שלך) בצה"ל. אם הוא המפקד שלך, או בעל סמכות עליך זו נחשבת הטרדה. אם הוא לא בעל סמכות עליך זו תחשב הטרדה רק אם הוא חוזר על זה בפעם השניה. עד כאן הפינה המשפטית
עכבר

חיפושיט

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

חברות שלך לא התרגשו ממה שקרה, כי אולי הן לא ידעו שזה השפיע עלייך כל כך. כל אחד ואחת מגיבים למקרים שונים באופן שונה, בגלל זה אולי חברות שלך לא הבינו מה "העניין" בזמן שלך זה מאד הפריע ואולי מציק עד היום.. אם אפשר להגיד שהוטרדת מינית - זה מקל עלייך? (שקיימת לזה 'הגדרה'?) מה עוד הרגשות שלך לגבי מה שקרה לך? (זה מציק לך עד היום?, השאיר בך פחדים?) ברוכה הבאה לפורום
, מקווה שנוכל לתמוך בך אם תרצי

למעלה