שלום, מקבלים חברות חדשות?

פפצוק

New member
המשימה

בלתי אפשרית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם נו התקבלת לפחות מבחינתי

נשית

New member
שרית תגידי לה:

שריתי תגידי לה: 17.000ש``ח וניתחלק חצי חצי וכך אני יסגור את המינוס סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נשית :cool:

נשית

New member
בועת סבון ברוכה הבאה ...

נעים מאוד אני נשית אגב איזה בועת סבון את ? ph5.5 ? סתם חמודה ברוכה הבאה !!!!!! נשית

לורה...

New member
בועת סבוןןןן אהלן

מה שלומך חמודה? שנים לא נפגשנו.... יו,איך השתנית.... `תגעגעתי.... סתאאאאאאאאם,אני בחירפון היום,תביני.... בואי בועת-סבון,כנסי אלינו ,תכתבי מה שבא לך,תיכנסי לצ`ט תכתבי שטויות בכללי...את יודעת תספרי על החיים עם הבעל,על המאהב...(סתם,סתם,אל תיבהלי) יאאלה,די לבלבל לך ת,מוח אני קיבלתי אותך בזרועות פתוחות.... ואם בא לך נשארה לי פרוסת עוגה של שמנת עם תותים.אוהבת? ברוכה הבאה בועת סבון ממני לורה30

Cגל

New member
שלא תתפוצצי לנו...

נו טוף, לפחות סבון זה ריח טוב כי כאן בפורום לפעמים מסריח לאללה. ברוכה הבאה

גילית.

New member
מקבלת אותך באופן חגיגי...

מקבלת אותך באופן חגיגי, מאחלת לך שאיתנו תחגגי, ובעזרת השם לא תתפוגגי, ועל הודעותינו תתעלקי, והודעות משלך תיצברי, ואל 100 הראשונות תדהרי, אז יאאללה לדרך צאי, למקומות, היכון, רוץץץץץץץץ.... אז באמת בהצלחה מכל הלב- גילית

איזה כיף...................

להרגיש כל כך הרבה ויבראציות חיוביות........ תודה על קבלת הפנים המרגשת. אספר לכן על עצמי, ואלמד להכיר אתכם תוך כדי, ככה מיום ליום. בת 36, נשואה + 2. לפעמים מאושרת, לפעמים לא. בד``כ מרגישה חזקה ובוטחת ....לפעמים לא. לפעמים יפה וזוהרת.....ולפעמים לא. מחפשת ענין וצבע ולשבור את השגרה. בסה``כ, בועת סבון קטנה, ריחנית עם PH 7. ;-) .

גילית.

New member
לאורך כל היום, בועת הסבון עפה מעלה

לאורך כל היום, ברכות מתקבלות, ומעלות ומעלות את הודעתך מעלה מעלה. כזו אהבה,כזה פירגון, אז נו בועת סבון: ``בועת סבון השמיעי קול, קוקוריקו תרנגול...`` חחחחחחחחחחחחחחח סליחה על הילדותיות שיצאה ממני, אבל תוציאי איזה הודעה לעיתונות טוב? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בו בו בו בועות... H-)

שלום לבועות סבון וברוכה הבאה בצל קורתנו הדלה. כולי שמחה שסוף סוף הצטרפה אלינו מישהי עם מעוף (בועת סבון לא?),ולא סתם איזה בועת ג`קוזי אחת מני רבות. עלי והצליחי יקירה ואנא שני את רמת ה PH מ -7 למשהו פחות נייטראלי. כאן כולם בעלי רמה מסוימת של חומציות או בסיסיות. בילי הכלי

למעלה