שלום מושבניקים יקרים!!!

שלום מושבניקים יקרים!!!

היי, אני בן 22 חייל משוחרר, ברצוני לצאת לשליחות ציונית לחו"ל במסגרת אחד הארגונים היהודיים הציוניים. ברצוני לדעת האם תנועת המושבים (או איך שהיא נקראת) מקיימת מסגרת שליחות ציונית, איך, להיכן, ועם מי צריך ליצור קשר. תודה, משה. נ.ב אני עירוני (י-ם) מקווה שלא 'חיללתי' את הפורום. :) :)

דורד

New member
הגעת למקום (הלא) נכון

א. כי לצערנו (או לצערי לפחות) לא קיימת מסגרת של שליחות ציונית בחו"ל ובכלל בתנועה שלנו (שנקראת דרך אגב, "בני המושבים"). ב. כי עכשיו סתם יחפרו לך פה. ג. אנחנו בעיקרון מהווים (ויש מצב שרבים פה יתמרמרו עכשיו, וגם אני מתמרמר) חטיבה אחת מתוך 5 החטיבות של הסתדרות הנוער העובד והלומד... אז אתם מוזמן להיכנס לפורום של הנוע"ל ולשאול את אותה השאלה שם... בהצלחה!!

fate spinner

New member
עירוני?? חבר'ה תבעירו את המוקד

נראה לי שיש לך טעות אחרת ממה שדור כתב. אנחנו "חטיבת בני המושבים" אנחנו לא "תנועת נמושבים". זה פורום של חטיבה של הנוער העובד והלומד ואנחנו תנועת נוער. בכל מקרה לתנועת נוער אין שליחויות בחו"ל כדאי לברר בסוכנות היהודית ובתק"מ (התנועה הקיהוצית המאוחדת) כי בהם יש מסגרת כזאת או הם לפחות יוכלו להפנות אותך לארגון שיש בו

spraizler

New member
המוקד מוכן..

ואתה יכול לעשות שליחות מטעם הסוכנות היהודית... תלו פלייר בישוב שלנו על זה.. זה נראה כדאי

UJFYE

New member
kol hapeurim

check befor you answer first- there is years abroad from youth mvments the shmots works in new york with in queen and staten island and the tzofim are in cencinety both of them are service year but they have a position for a shalich boger after the arm

אחי, תכתוב בבקשה באנגלית תקנית...

אם הצלחתי להבין אותך הצופים\שמוצניקים? מוציאים שליחים לניו יורק, שהם בוגרי צבא, יופי, אז זה יכול להיות מתאים לי, אתה יכול להשיג על זה עוד פרטים?? (נ.ב. צבא כותבים ARMY\ ולא ARM-זה זרוע, אגב..) משה.

UJFYE

New member
i missed a y

any way i was trying to say that the shmots and tzofim have a servis year as for sh"sh and there is position for a community shlich with them as an adult!

אם היית פותח את זה לפני שבועיים...

אתמול חזרתי ממשלחת יהודית של המועצה שלי למונטריאול-קנדה.

dikla528

New member
זונה!!

גמני רוצה!!!
סתם מותק
איך היה?

dikla528

New member
חח כמובן.. גמני לא רוצה

מותר לחזור לשגרת החופש?? מי רוצה לחזור לבגרויות?!?! ועוד החודש.. בעע

מ ו ר ק י

New member
מי אני? גלבוע זה אני

זה שאתה גר בירושלים זה יתרון ענק כי זה אומר שאתה מאוד קרוב לסוכנות היהודית, וזאת בעצם הדרך שלך להגיע לשליחות ציונית בחו"ל. אני יודעת שגם בנוח"ם, המיקום של המועצה אזורית מטה יהודה, יש שם גם משרדים של הסוכנות לגבי העניין הזה. בעיקרון לכול מקום בארץ יש את המגביל שלו בחו"ל, למשל מאיפה שאני במקור זה להיות בקונטיקט כמו שיובל וייצמן עושה.. שיהיה לך בהצלחה עם המשימה הזאתי, זה דבר שקשה להתקבל אליו.

פורה

New member
אתה יכול לפנות לסוכנות היהודית

אחותי עשתה שליחות של שנתיים בקהילה היהודית בטורקיה, והיו גם אופציות בקנדה ובעוד מקומות.

למעלה