שלום לפורום - העלאת מים למטוס

שלום לפורום - העלאת מים למטוס

אימא שלי טסה בקרוב לקנדה, וחשוב לה מאוד שיהיה לה בקבוק מים לצידה כל הזמן. מדובר בטיסות ישירות מהארץ למונטריאול וחזרה, וטיסות פנים בקנדה. כל הטיסות באייר קנדה. אני מבינה שבנתב"ג אין בעייה לעלות על המטוס עם בקבוק מים מהבית. (נכון?) לגבי שאר הטיסות: האם אפשר להעלות למטוס בקבוק מים שנקנה אחרי הבדיקה הביטחונית? אם לא, האם יש גישה חופשית למים במטוס בלי להטריח את הדיילות? חיפשתי ברשת ונתקלתי בתשובות סותרות. אתם בעיניי הסמכות העליונה.

אתה ראית שחלקתי עליך???

אבל אני אך ורק טס עם אל על. אז אני יודע שזה אפשרי . אבל לגבי חברות אחרות אני לא יודע .ולכן לא הבעתי את דעתי

בדלל כמה דברים

זה ישמע טיפשי -אבל זאת האמת- א. כשאני טס בחברות תעופה אחרות .אני צריך לדבר אנגלית. דוגמא: אבא ואמא שלי לפני כמה שני טסו עם טורקיש והדיילות דיברו רק טורקית . מזל שאמא שלי הבינה טיפה. והאנגלית שלי גרועה.אז רק עם חברות תעופה ישראליות ב.באל על אני יודע את הבטיחות שלהם יותר מכול חברה ישראלית אחרת . אז אני מעדיף לטוב איתם. אבל אם זה טיסה לאילת אז אין לי בעיה לטוס בארקיע או ישראייר

Nephilim

New member
אני לא מכיר חברת תעופה בין לאומית שחברה

בברית תעופה שהדיילות שם מדברות רק את השפה המקומית. אין כזה דבר. נכון אולי קשה להבין את האנגלית שלהם בגלל מבטא אבל הן מדברות אנגלית. לגבי בטיחות, יש שיאמרו שמטוס ישראלי הוא מטרה.. ואילו מטוס זר הוא אינו מטרה ולכן לכשעצמו בטוח יותר לטוס עם מטוס זר. בכל מקרה, אל על חברת תעופה לא רעה בכלל.. אני מקווה רק שיום אחד הם יפסיקו עם המיתוגים המטופשים שלהם ויתחילו ממש לשפר את המוצר שהם מציעים.

tomerikoc

New member
זה לא רק נשמע טיפשי..זה טיפשי..

הגיע הזמן ללמוד אנגלית....ברוך הבא לעולם האמיתי... אין דבר כזה באף חברת תעופה...שאין דוברי אנגלית על המטוס...טסתי כמה פעמים עם טורקיש..אונור וחבריהם...ותאמין לי...אנגלית דיברו יופי שם חוץ מזה...כמה וכמה חברות תעופה ובינהם דלתא,יו אס אירוויס,קונטיננטל ובזמנו BMI) העסיקו ומעסיקים דוברי עברית על הטיסה.אם לא דייל אז מתורגמן. בקשר לבטיחות...מה ההבדל בין הבטיחות של ארקיע ישראייר ואלעל בקו לאילת מול קווים לחו"ל...?לא הבנתי אותך....בוא תעבוד בבקשה על הניסוח בצורה יותר ברורה כדי שכולנו נבין ואז גם אולי הדיילות באלעל יבינו אותך

tomerikoc

New member
אני מסכים עם העובדה שהוא קשקשן אבל

פעם אחרונה שטסתי עם יו אס איירוויס....גם בקבוק מים שנקנה בדיוטפרי נלקח בעליה למטוס...חוץ מזה שאפשר לבקש מים מהדיילת איך שאתה עולה למטוס לא יגידו לך לא בטח שלא באייר קנדה.

Nephilim

New member
בארץ לא עושים בידוק בטחוני בעליה למטוס

אתה יכול לקנות מים בדיוטיפרי ולעלות איתם.

yoni67

New member
יש לזה פתרון פשוט

תקח איתך בקבוק ריק ומלא אותו בקולר או באיזה ברז אחרי הבידוק הביטחוני, בתאילנד עשיתי את זה כל הזמן וזה עובד, אף אחד לא ימנע ממך להעביר בביטחון בקבוק ריק.

תודה לכולם ../images/Emo140.gif - יש למישהו ידע ספציפי לגבי

קנדה? - האם ייתנו לה להעלות למטוס בקבוק מים שנקנה/מולא אחרי הבידוק הבטחוני? (אני יודעת שבבריטניה למשל יש עם זה בעייה).

S o l l y

New member
אני לא יוכל להגיד לך לגבי קנדה...

אבל באיחוד האירופי יש בעיה עם מים, אבל אם קונים אותם בדיוטי לא נתקלתי בבעיות, לא באנגליה, ולא בבוקרשט, יש בעיה לעבור עם נוזלים בבידוק, אבל אין בעיה לקנות אותם בדיוטי אף פעם לא נתקלתי בבידוק בכניסה למטוס שם...

למעלה