שלום למפרשות היקרות

דניאל7707

New member
שלום למפרשות היקרות

הפעם האחרונה שביקרתי בפורום היתה לפני שלושה חודשים http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=940&messageid=157468731 צריכה שוב את עיצתכם. הקשר ניגמר מהכיוון שלו, אין לי מושג מה הביא אותו לשם וזה מציק כואב ופוגע. באות היום שהוא הודיע לי את זה בSMS לא הכי מכובד בעולם ניסתי ליצור קשר אך הוא היה עקשן ולא ענה. כואב לי שככה זה הסתיים ויותר מזה אני לא יודעת למה, ואם אני אשמה או שעשיתי משהו שהביא אותו למקום הזה. אני רוצה ליצור קשר לא יודעת אם זה חכם, אולי צריך לתת לזמן לעבור עוד ואז נסות או שהוא ינסה, מוזר לי שככה הוא התנהג. ניפגשנו לפני קצת פחות מחודש דיברנו לפני שבועיים הוא ייצר קשר,ואחרי שבוע הוא סימס לי שמבחינתו זה ניגמר. מה אני עושה? בכוונה המתנתי קצת כדי שאני ארגע ואז פניתי לפורום אשמח לקל עיצה מכן.

דניאל7707

New member
אפילו לא עבר שבוע וחצי

מאז השיחה האחרונה של ושלו. אחרי כמה זמן ניגמר האנרגיה באופן כללי ואז אי אפשר לשאול?

אין כאן נוסחא קבועה של זמן

כשאין קשר במשך תקופה ואין המשכיות ביצירת קשר-יש נתק ומתוך כך אין מספיק אנרגיה ביניכם בכדי לשאול. הנתק ביניכם הוא נתק מתמשך.

דניאל7707

New member
אוקיי תודה

היה בנינו קשר רציף שכלל טלפונים פגישות והתכתבויות במשך שנה. בחצי שנה האחרונה שאנחנו לא חברים היה נתק בודד של שבוע שמאז חזרנו שוב לקשר רגיל ועכשיו מה שפירטתי. זה היה קשר מאוד מאוד עמוק שמבוסס על הרבה הבנה וכבוד לא יודעת מה קרה פתאום פשוט תיסכול. בכל אופן תודה

למעלה