שלום לכן, איפה המכשיפה שצריך

yala85

New member
שלום לכן, איפה המכשיפה שצריך

אותה? בגלל הטיפול שנכשל עקב חוסר תגובה של איקאקלומין אז הרופא אמר לי שאני אמורה לקבל ב 15 16 והיום כבר ה 19 יש לי סימנים של מחזור כאבים כאלה אבל עדיין אני לא מקבלת. וגם עשיתי בדיקה ביתית ביום ראשון יצא שלילי אז איפה המכשיפה? עד שהסתדר לי המחזור בגלל איזשהו כדור שהרופא נתן לי לקחת במשך 40 יום לפני שבעה חודשים, במשך תקופה ארוכה הוא היה סדיר ועוד הפעם השתבש לי . תודה.

אולה *

New member
מחכים עוד קצת

ואם לא תגיע, אז הרופא בטח יחליט להביאה בכוח - בעזרת כדורי ארגסט. בהצלחה,

מיכל25אב

New member
מכשפה עד הסוף....

גפ אצלי זה דפק כמו שעון....עד שהתחלתי עם הטיפולים....היא תבוא...לא לדאוג..

נועם@בת

New member
האיקקלומין ידוע כמשבש ביוץ

גם אם הוא לא משפיע ומגדל זקיקים כמו שצריך- יש לו השפעה על הביוץ, ולרוב הוא דוחה אותו. כך שסביר להניח שזה מה שקרה לך, הביוץ נדחה ובעקבותיו גם המכשפה תגיע מאוחר. איזה מכשפה @$#@%^, כשצריך אותה היא משחקת את הקשה להשגה
תחזיקי מעמד נועם

yala85

New member
חזרתי מהרופא וזה יותר גרוע ממה

שזה נראה, האיקאקלומין לא רק שאיכזב אותי ובגללו הייתי עם כאבים במיון עד תשע בערב והבדיקות דם היו תקינות אז עשו לי תרבית שתן ומצאו חיידק והוא אמר שטוב שגילו את זה בזמן ועכשיו אני לוקחת אנטיביוטיקה. אני מקווה שזה לא חמור מידי. תודה לכן.

yala85

New member
אני לא יודעת

זה יצא באותה תקופה שסיימתי את הכדור האחרון של האיקאקלומין ולא היתה תגובה. והיו לי כאבים חזקים ואז האחות בביה"ח אמרה שאיקאקלומין גורמים לכאבים מה לא אמרו לך? ולי לא אמרו, אז אני לא יודעת אם לקשר או לא. הרופא שבדק אותי היום לא קישר. נראה מה יגיד הרופא שלי ביום רביעי. תודה.

זוליק

New member
מכשפה או לא ../images/Emo153.gif

זה טיבן של המכשפות - לתעתע בנו ולהוציא אותנו מהדעת. הבנתי שבנוסף לכל הצרות נפל עלייך גם החיידק, אז לפחות תתנחמי בכך שמצאו אותו בזמן וכנראה שלא סתם המכשפה החליטה להגיע. היא ידעה על החיידק ועל כך שתצטרכי לקבל אנטיביוטיקה... רפואה שלמה
ו-
בפעם הבאה.

yala85

New member
חשבתי שאולי לא יבוא המחזור ואולי

לא אצטרך לעבור הלאה ואולי הבדיקת דם הבאה שלי תהיה בדיקת דם של הריון ויגידו לי שזה חיובי כי הרופא אמר לי אפילו שלא היתה תגובה של איקאקלומין לקיים יחסים כל יומיים וכך עשינו אז הוא אמר שאולי הביצית תצא מאוחר יותר אבל קיבלתי היום והיו לי כאבים חזקים ויש לי גם צריבות בנרתיק בגלל הדלקת שיש לי מצאו לי חיידק בשתן וזה מה שנשאר לי מהטיפול של האיקאקלומין שאפילו לא הסתיים כי לא היתה תגובה אז הוא גם לא התחיל. ועכשיו אני מרגישה לא טוב נתנו לי אנטיביוטיקה ועזבתי את העבודה מוקדם היום הרגשתי חלשה ועם הרבה כאבים. וגם אולי אכזבה שקיוויתי שזה יהיה כמובן הריון. כי הרופא בכל זאת גם עודד אותי ונתן לי תקווה אפילו שלא ראו זקיקים בהתחלה. בינתיים אני חלשה מאוד ועייפה מאוד אני לא יודעת למה. אולי מהכאבים והאנטביוטיקה. תודה על הסבלנות.

לי חן

New member
יאלה יקרה

תנוחי לך קצת עכשיו תתחזקי ותתחילי טיפול חדש... מחזיקה לך אצבעות להמשך טוב... לי חן

נועם@בת

New member
בפעם הבאה אל תחפשי את המכשפה ../images/Emo3.gif

תרגישי טוב, ואל תשכחי לשתות המון מים. גם בגלל האנטיביוטיקה וגם בגלל הצריבה. ככל שהשתן מהול יותר, זה שוטף טוב יותר את האינסטלציה. נקווה שאחרי שתבריאי הרופאים ימצאו לך פרוטוקול מתאים ופורה באמת
נועם

yala85

New member
תודה נועם אפשר לשאול שאלה ?

היו תקופות למשל לפני שנה שנתיים לפעמים שהיה לי איחור במחזור והיינו מקיימים יחסים ומיד אחר כך בא המחזור. אני קראתי באיזה מאמר שאם יש דימומים אחרי יחסי מין חלילה זה יכול להצביע על סרטן צוואר הרחם. אני קראתי את זה והתחלתי לדאוג לא שחסרות לי דאגות. השאלה אם הכוונה לכל הזמן שמקיימים יחסים ויש דימומים או כמו אצלי שיש לי איחור ואם יש יחסים ומיד בא המחזור אני לא יודעת איך לשאול את הרופא על זה. זה הפך למין בדיחה פרטית שלנו שאנחנו לא צריכים ארגסט כדי להביא מחזור הוא בא לבד אחרי יחסים. אני קצת דואגת האמת. אני עשיתי כמה פעמים בדיקת פאפ ואף פעם לא אמרו לי משהו חריג תודה לאל טפו טפו. יום רביעי אני צריכה לקבל תשובה של הוועדה. אני מתה מכאבים.

נועם@בת

New member
מדובר על דימומים, לא על וסת

וגם אז, לא צריך להסחף- דימום זה לא סרטן. דימומים אחרי יחסי מין יכולים להעיד על בעיות בצוואר הרחם. במקרים קיצוניים מדובר על גידולים שיכולים להפוך לגידולים ממאירים. את מתארת מצב שבו יש איחור, והוסת מגיעה. זה לא נחשב לדימום, אז את בהחלט יכולה להרגע, וכמובן להמשיך בבדיקות פאפ תקופתיות. נועם

yala85

New member
תודה נועם עוד שאלה ודי להיום

אם קיימתי יחסי מין ביודעי שיש לי חיידק, דלקת בשתן מה לעשות לא התאפקנו... אז זה יכול לגרום לאיזשהו נזק במערכת? את קוראת לזה אינסטלציה ... תודה ותרגישו טוב גם אתם.

yala85

New member
נזכרתי במשהו לגבי הדימומים אפשר?

עכשיו כשאני חושבת על זה זה לאו דווקא היה איחור זה או שפשוט היה סביב אותה תקופה שהייתי אמורה לקבל מחזור , זה היה מן מצב כזה שאם הייתי מקיימת יחסים מיד לאחר מכן היה בא מחזור לא ממש זוכרת כמה איחור היה או שלפעמים זה היה מקדים אפילו או משהו כזה. או לפעמים למחרת היום. תודה וסליחה שאני קצת נודניקית היום.

למעלה