שלום לכם.

שלום לכם.

חשבתי לקנות את מכשיר Creative Zen Micro 5GB כי 800 שקל זה בערך התקציב שלי אבל אחרי בדיקה בזאפ ראיתי שלנגני mp4 יש בדיוק אותם אופציות של הזאן פלוס מסך צבעוני, תמונות וסרטים והם אפילו עולים פחות. האם יש בהם איזה חיסרון שפספסתי ? האם עדיף לקנות מכשיר mp4 ? ( חשוב לי רק לציין שההקלטה זו אחת האופציות היותר חשובות עוברי , וגם אשמח לשמוע חוות דעת על איכות ההקלטה ב- Creative Zen Micro 5GB ) תודה רבה :)

MadManIII

New member
תיזהר...

כי אולי אתה מסתכל על נגן מדבקה. מחברה דפוקה שרוב הסיכויים פשוט יתפורר בידיך, קנה רק מחברות ידועות

Daniels Vision

New member
לפי דעתי...

יש עוד נושא שאפשר לחשוב עליו: כמה שדוחפים למכשיר יותר ויותר תכונות והוא יחסית יותר קטן ועולה פחות, זה (לרוב כמובן) יכול להגיד שהתכונות עצמן לא משהו. יש את התאוריה שכמה שמכניסים יותר ויותר תכונות למכשיר, שאר התכונות נהיות פחות טובות. קשה לי להאמין שנגן mp4 של חברה לא מוכרת, שיהיה לו כ"כ הרבה תכונות, יהיה קטן ויעלה קצת, יתפקד מצורה מצויינת בכל התכונות... אני דווקה בעד לקנות מכשיר מחברה מוכרת שבאמת אפשר לסמוך עליהם שיביאו דברים איכותיים, אפילו אם זה בפחות תכונות. אני אישית מעדיף לקנות נגן mp3 שינגן מוסיקה ושיהיה נוח, אבל שיעשה את זה מצויין! מאשר לקנות איזה מכשיר עם מלא תכונות שבאמת "יתפורר". אז לסיכום, תתמקד במה שחשוב לך, ותקנה את המכשיר שעושה את זה הכי טוב, במקום להתפתות למכשירים שממבט ראשון נראים מפתים. (שבאמת לפעמים קשה לעמוד בפני המחיר : ) בהצלחה.

izzy88

New member
לך על הקריאייטיב - הרבה יותר אמין!!

ואם איכות ההקלטה היא באותה רמה של ה-zvm - אז היא סבבה לחלוטין!!!!!!!!

רק עוד שאלה !

את הקטעים שאני מקליט אני יכול להעביר אחר כך כקבצים למחשב ? (ואם כן איזה קובץ זה ? ) תודה !

alior3

New member
../images/Emo26.gif

יש לי את הנגן הזה...
הנגן מקליט בפורמט WMA

למעלה