שלום לכם...

orange love

New member
שלום לכם...

בשל הדחיפות, ההודעה הזאת נפתחה במספר פורמים. ע''פ סגנונות המוזיקה הדרושים לי. אני מחפשת, שמות של שירים (במידה ואתם יכולים הוסיפו גם שם אומן המבצע אותו). שעוסקים באהבה, רומנטיקה, זוגיות וגעגועים. אני צריכה את זה למטרה מסויימת. ואשמח אם תעזרו לי בעניין. תודה מראש.

YOSSIVINY

New member
THE WATERFALL OF LOVE

של בובי בראון. פורום פסיכידליה שולתת!!!

YOSSIVINY

New member
מה שאני לא מבין

זה למה בהתחלה בחרתי בכינוי יוסיוין, אחר כך הארכתי אותו ליוסיויני ועכשיו בדיוק כמו נ נח נחמ נחמן מאומן אני חייב להפוך אותו ליוסיויניל.

YOSSIVINY

New member
ועכשיו ברצינות

אחד משירי האהבה הגדולים בכל הזמנים. יש צורך לציין מי היוצר? When I think of all the things I've done and I know that it's only just begun Those smiling faces, you know I just can't forget 'em but I love you רבותיי ובמקום זה גם אפשר לומר גבירותיי, התקליט הראשון של לו ריד הוא יצירת מופת. הוא לא נופל מאף תקליט אחר שלו, למרות שאני נהנה ממנו קצת פחות מברלין. לרוץ ולקנות.

melancholy man

New member
עוד סיפור אחד של אהבה

הנה רשימה קצרה, לפני שהאיטלקיה והצ'כים יעלו למגרש, מקווה שיעזור 1. Syd Barrett - Dominoes (4:09) הגאונות של בארט היא מאוד ספציפית הוא יכול לצייר תמונות במילים, התמונות שלו מלאות ביותר רגשות ממיליון מילים וסיפורים של משוררים ענקיים, כשלפחות חלק קטן מהחיבורים במוח עובדים, הוא חושף עוד סוג של גאונות, היכולות ליצור לחנים מלאי קסם, כששני אלו עובדים והתמונה שהוא מצייר הוא של סוג מאוד מסויים של אהבה, זה עובד בכל כך הרבה רמות שפשוט קשה להאמין. 2. Derek and the Dominos - Why Does Love Got to Be So Sad? (4:43) לתשובות לשאלה המאוד מטרידה בכותרת אפשר לפנות לגב' פטי בויד/הריסון/קלפטון. 3. The Rolling Stones - She's a Rainbow (4:35) באופן טבעי (בשבילי) רוב השירים שאני בוחר הם שירי אי אהבה, אכזבה, פרידה או סתם בעדה שיש לה קשר לאהבה, אבל השיר הזה הוא היקסמות מלאה מאהבה, אם פעם חשבתם איך נשמע החיוך הדבילי שיש לכם אחרי שהבחורה שחיזרתם אחרי במשך חודשים סוף סוף נענתה לכם, אז זה נשמע כמו השיר הזה. 4. Janis Joplin - Piece Of My Heart (4:15) ג'אניס ג'ופלין, האישה ששתה את האלכוהול של החיים ואז ניפצה את בקבוק הטובורג על הריצפה המזוהמת בוכה כמו שנשים אמיתיות בוכות. 5. Johnny Cash - give my love to rose (2:40) ג'וני קאש, מה יש עוד להוסיף? אם זה טוב לחברה בכלא, זה בטח טוב גם בשבילי. 6. 13th Floor Elevators - You're Gonna Miss Me (2:30) תרגום מלא של כל שיר גארז' שאי פעם נכתב: אהבתי אותך/ זרקת אותי/ את עוד תצטערי/ יא כונפה. לא זה לא הייקו... זה באמת הבסיס לכל שירי הגארז' והשיר הזה הוא כנראה האב טיפוס שלהם, ועדיין, זה כן, תמים ומלא בחן וכן, זה גם סוג של אהבה. 7. Van Morrison - Crazy Love (2:36) מהצד השני, יש לנו את ואן מוריסון, חם אוהב, מאוהב ומלא בקסם מוסיקלי מהפנט. 8. Roy Harper - Me and My Woman (13:01)\ שלמות. נקודה. 9. The Pentangle - Once I Had A Sweetheart (4:29) אחח ג'קי מקשי, תקראי מצידי את ספר הטלפונים, זה עדיין יעבוד (בהנחה שלא רואים אותה תוך כדי). 10. Simon & Garfunkel - April Come She Will (1:50) אם פעם תיהיו במי רוצה להיות מיליונר ובשביל מיליון דולר ישאלו אותכם איך נשמעת שלמות, התשובה שלכם היא: סימון וגרפונקל (הנה חסכתי לכם גלגל הצלה). 11. Neil Young - Unknown Legend (4:32) שיר אהבה של אנשים מבוגרים. אבל איזו אהבה. אשרי האישה שכתבו לה שיר כזה. 12. The Beatles - Something (2:59) לא, לא יכולתי להמנע, ובעצם למה להמנע?

melancholy man

New member
תודה../images/Emo23.gif

רק למה מציצה פה ושם, בואי שבי איתנו יש מלא מקום לחדשים, בד"כ אנחנו אפילו נחמדים במיוחד.

והנה עוד כמה-

לא יכול להוריד ממך את העיניים-מאיר אריאל. אהבת נעוריי-שלום חנוך: למרות שהוא יצא ב2001 נראה כמו קלאסיקה, שיר נפלא. לא יודע איך לומר לך-פשוט ומצוין כקודמו. For emily whenever I may find her- ועוד קצת שלמות של סיימון וגרפנקל. Our House-קרוסבי, סטילס, נאש ויאנג-יצרית מופת! Too Much Love Will Kill You-שיר נפלא של קווין. love-ג'ון לנון. You really got me וJust Can't Go To Sleep- מיטב הKinks. על קצה המזלג

ענתגניס

New member
ועכשיו למחלקת הקורעים

מהפסקול של THE ROSE הביצועים הטובים ביותר לשני שירים גם מהטובים שיש. 1.WHEN A MAN LOVES A WOMAN 2.STAY WITH ME BABY מה שהיא עושה שם בלתי יאמן. את הראשון חובה לשמוע עם הקטע מונולוג לפני משם להגיע לשיר זה דרך צמררמוררררת וואי איזה צמרמורת וואו איך את נופלת ואוי אם זאת הפעם הראשונה שלך אני מקנאה בך. וכמובן איך אפשר בלי ג'ניס שלי מתוך I GOT DEM OL KOZMIC BLEUS AGAIN MAMA.את השיר השני MAYBE שמדבר לדעתי על אהבה לגבר נשוי עם כל התיסכולים של זה. ואת החמישי TO LOVE SOMEBODY וכמובן חיזרי אלי להגיד את דעתך. נק יורסלף אאוט. ענת

למעלה