שלום לכם .. !!

S h u g i

New member
שלום לכם .. !!

שוב כמה תמונות מתחרות DownHill שיצא לי להשתתף בא כולי עוד מלא אדרנלין מיום שבת האחרון .. אם יש פה חברים שרוכבים על או חושבים לרכב על אופני הרים אני ישמח להוביל ולהדריך אתכם ביער בן שמן ...אני חושב שפעילות גופנית מהסוג הזה פשוט עושה נפלאות לאיזון !! ( אני לא חושב אני בטוח !! ) ואשמח לענות על שאלות בנושא כמו איך מתכוננים מפחינת תזונה\זריקות עוד תמונות תוכלו למצא בקישור הנ"ל לעינין כל טוב

כרגיל תמונות מעורות קנאה

כל הכבוד תמשיך ככה

כול פעם שאני רואה את התמונות האלה

זה עושה לי מזה חשק אבל עד עכשיו לא היה לי זמן אולי באמת עכשיו שאני עוזב את העבודה שלי אוכל לפנות קצת זמן לזה ואשמח לבוא לרכב איתך בבן שמן

הלו שוגי,

קבל ח"ח על השתתפות בספורט אתגרי. כבר ראיתי את השרשור הזה הבוקר, כי יש שם מישהו שאני מכיר מגיל צעיר מאוד - חצי, שעשה תוצאה יפה וגם הוא מלא אדרנלין עוד משבת. מכל מקום, אותי הזהירו שסוכרת מקשה על ריפוי פציעות. זה לא מפחיד אותך קצת?

S h u g i

New member
הכל מפחיד .. שאלה מה עושים עם זה

ראשית הסברה הזו היא "פולנית" מידי לטעמי כמו למשל העיניין של אף פעם לא ללכת יחף ועוד כל מיני גזירות אל תעשה שלדעתי לא במקומם ... מקורה לדעתי בבורות של פעם ( 10 שנים ויותר ) כשהיה הרבה יותר קשה להגיע לאיזון של נגיד haic קטן מ 7 .. היום עם כל הטכנולוגיה שהשתפרה רבות - משאבות אינסולין מהיר וכד , הדבר קל יותר . וכך גם ההחלמה מפציעות כל מי שרוכב מפחד מפציעות ! זה תמיד שם , מה שמפחיד אותי בפציעה זה הידיעה שתהיה לי תקופה בלי רכיבה .. כי רכיבה על אופניים עוזרת לי פלאים בהתמודדות עם הסכרת ועם האיזון ! אני רוכב 4-5 פעמים בשבוע ובזכות זה מזריק הרבה פחות ונשאר מאוזן ( haic בין 6.4-7.4 בשנים האחרונות ) יצא לי להפצע לא פעם אחת ואני לא חושב שההחלמה התעכבה בגלל הסכרת אלא בגלל גיל וכד .. יש מי שהפחד משתק אותם ויש מי שהפחד מוביל אותם .. עיניין של גישה ומקווה שהובנתי נכון ..

תכלס אני לא יודע עד כמה אתה צודק

קודם כל רק בשביל שיהיה ברור, אני בעד לעשות ספורט כמה שיותר להיפצע זה חלק מהחיים ולא צריך להגביל את עצמנו בגלל זה. (כבר הרבה זמן אני מתכנן להיכנס ל"עסקי" האופניים כשאני חוזר מניו זילנד) אבל בקשר למה שכתבת על החלמה מפציעות ועל איחוי איטי. לפני יותר מ4 חודשים נחתכתי ביד מאיזה משהו, חתך לא שטחי ולא עמוק, משהו באמצע, אחרי חודש בערך גיליתי שיש לי סוכרת ועכשיו 3 חודשים אחרי הגילוי ועם A1C של 5.9 מפני שבוע החתך הזה עדיין לא נעלם לגמרי. עדיין אני רואה משהו כמו צלקת בפציעה שפעם לא היתה משאירה אצלי סימן אחרי שבועיים. אז כנראה שגם בזמננו האיחוי עדיין איטי משהו. בכל מקרה תמשיך להנות ואני אנצל את ההזמנה שלך כשאני חוזר(אני גר באיזור)
תודה

למעלה