שלום לכם, שאלה בנושא מפרום...
אז הכנתי מפרום עם קוסקוס (אמיתי כמובן), ויצא סוף הדרך! אבל, הבשר "מתגלש" מתוך התפו"א והכל מתפרק, למה? מה עושים? טבלתי בקמח וביצה עם רסק, וטיגנתי, אבל זה בקושי נתפס, אולי פה הבעיה? אמור להיות ציפוי יותר עבה? בקיצור, בעלי נסיון, השמיעו קולכם... תודה מראש
אז הכנתי מפרום עם קוסקוס (אמיתי כמובן), ויצא סוף הדרך! אבל, הבשר "מתגלש" מתוך התפו"א והכל מתפרק, למה? מה עושים? טבלתי בקמח וביצה עם רסק, וטיגנתי, אבל זה בקושי נתפס, אולי פה הבעיה? אמור להיות ציפוי יותר עבה? בקיצור, בעלי נסיון, השמיעו קולכם... תודה מראש