שלום לכם, שאלה בנושא מפרום...

שלום לכם, שאלה בנושא מפרום...

אז הכנתי מפרום עם קוסקוס (אמיתי כמובן), ויצא סוף הדרך! אבל, הבשר "מתגלש" מתוך התפו"א והכל מתפרק, למה? מה עושים? טבלתי בקמח וביצה עם רסק, וטיגנתי, אבל זה בקושי נתפס, אולי פה הבעיה? אמור להיות ציפוי יותר עבה? בקיצור, בעלי נסיון, השמיעו קולכם... תודה מראש
 

יוכי68

New member
יהודית, שלום וברוכה הבאה, אם את עושה את כל

הפעולות שלפני (ציפוי בקמח ובביצה ואח"כ טיגון) לא אמורה להיות בעייה של בריחת הבשר אלא אם את מציפה את המפרום בנוזל דליל מידי או שהמילוי רך מידי.
 
תודה על התשובה וגם שאלה...

איך את עושה שהציפוי יצא עבה וסמיך יותר? אצלי הוא ממש לא נראה כמו בתמונה שלך, הלוואי... אשמח להסבר יותר מדוייק. תודה מראש...
 

יוכי68

New member
יהודית, אני פשוט מצפה היטב בקמח ואח"כ

בביצה עם מעט תבלינים ומיד מטגנת. את יכולה לצפות גם בפירורי לחם או קמח מצה.
 
יוכי, איך הקמח נידבק אצלך

בצורה טובה? אני ציפיתי את התפו"א בקמח אבל נידבקה שיכבה דקה מאוד.
 

יוכי68

New member
יהודית, שימי בקערה עמוקה וטבלי מס' פעמים ורק

אח"כ צפי בביצה, אפשר לצפות גם בקמח מצה.
 
למעלה